מחשבה בעקבות TNA האחרון

pufpuf

New member
מחשבה בעקבות TNA האחרון ../images/Emo58.gif

ב TNA האחרון, היה קרב מאד מדובר בין ג'ארט לרייבן. כל אוהד TNA דיבר על כך, והרוב האמינו שהתואר הולך לרייבן. ג'ארט ניצח בסופו של דבר. עכשיו שימו לב למשהו שקורה ב TNA שאף אחד לא מתייחס אליו. ג'ף ג'ארט הוא האלוף המון זמן, והוא הבן של הבוס, וזה לא מפריע לאף אחד. עכשיו תמיד אפשר להביא את העמדה שג'ראט מתאבק הרבה יותר מוכשר מטריפל אייץ', והאליפות מגיעה לו, אבל אם נלך כמה שנים אחורה, הייתה תקופה שטריפל אייץ' נתן קרבות סבירים פלוס- מעולים כל שבוע, ועדיין הרשת הייתה מלאה בתלונות שהוא מקבל פוש אך ורק בגלל שהוא עם סטפני. עכשיו ג'ארט נמצא באותו מצב, יש מתאבקים יותר טובים ממנו ב TNA שיהיו אמינים בתור אלופים, ובתכלס השם שלו לא כזה גדול שהוא מביא המון קהל אבל יש רושם שמעדיפים להתעלם מזה. בכלל נוצר לדעתי מצב שאוהדי TNA, הם דומים מאד לאוהדי ECW, ולא מוכנים לשמוע דבר רע על הארגון שלהם. כל קרב הוא קרב מדהים, כל החלטה היא החלטה נכונה. שלא תבינו לא נכון, אני חושב ש TNA עושים עבודה מצויינת, התוכניות שלהם טובות מאד, הרוסטר שלהם טוב, ובסך הכל אני בעדם מאד, אבל כל הזמן יש לי תחושה שמאד מציקה, שבגלל שהם קטנים, הם זוכים להרבה הקלות בעיני המעריצים.

adi ks

New member
גם אני היום

אחריי שראיתי את הקרב של רייבן נגד ג'אריט חשבתי על זה בזמן האחרון הקטע עם ג'אריט מזכיר את הקטע עם טריפל אייץ'

MetalliKosta

New member
דווקא

אני לא מסכים. תרצו או לא ג'ארט הוא המתאבק עם השם הכי גדול בארגון. לגבי זה אם הוא הכי מוכשר,זה כבר עניין של דעה. אבל האליפות הזאת מגיעה לו. חוץ מזה לא נראה לי שהוא משתמש בכוח פוליטי להשיג את זה,אלא זה פשוט מה שצוות הכתיבה רוצה. בכל מקרה הם טעו בכך שלא נתנו לרייבן את התואר,ומאוד חבל שככה.

ממ מסכים עפ קוסטה בעניים ג'ארט

חחח אני מסכי םאית ךדי הרבה בזמן האחרון... ממ גם אני חשוב שזה הכותבים רוצים כך ושום דבר פוליטי מעורב בזה. לגבי רייבן לדעתי הוא לא היה צריך לזכות בחגורה הוא עדיין חדש למרות שמו הגדול וגודל הארגון לדעתי ג'ארט צריך להחזיק בתואר עוד חודש חודשיים ולהפסיד אותו אז לרייבן או שיפתיעו אותנו ויתנו את התואר כבר לסטיילס.

pufpuf

New member
אז אם ככה

האנשים עם השם הכי גדול ברו הם טריפל אייץ', שון מייקלס וקווין נאש. אם הם מוכשרים, זה עניין של דעה. אבל משום מה ברגע שכל אחד מהם אלוף הביקורות מגיעות מכל עבר. כולם רוצים לראות את בוקר טי, אר וי די, קיין, ג'ריקו או מישהו אחר אלופים. גם בטי אן איי ג'ארט השם הכי גדול (ושוב, אני לא נכנס כאן לענייני יכולות בזירה), אבל אין ביקורת על הצעד הזה בכלל. הוא ללא ספק לא המתאבק הכי טוב בארגון, והערך של השם שלו לא סוחף אחריו כמות כזאת גדולה של מעריצים שמעבר התואר יהווה עבורם ליגה ויתור כואב. אבל משום מה המעריצים של TNA לא בקורתיים בנושא הזה בכלל. תחשוב כמה אוהדי הוו וו אי כעסו כשבוקר לא קיבל את התור ברסלמניה, למה אוהדי TNA לא כועסים ככה במקרה עם רייבן? למה הם מרשים לעצמם להיות הרבה פחות ביקורתיים כלפי המוצר?

MetalliKosta

New member
אני

דווקא כן כועס על זה... העניין הוא שג'ארט פשוט אלוף טוב. לגבי הביקורת,זה טבעי שליגה קטנה יבקרו פחות מאשר ליגה גדולה. ל-WWE יש הרבה יותר אפשרויות,והם יכולים להיות הרבה יותר טובים,בניגוד לTNA שהם מנצלים את האפשרויות שלהם בצורה הכי טובה.

ohadp3

New member
שלומי

אני, כמעריץ של TNA, וגם אחד שמכיר עוד הרבה מעריצים (שלא יודעים על התוצאה כי הם לא קוראים ספויילרים, אבל אני יודע שהם מאוד מאוד יתעצבנו כשהם יראו את מה שקרה, ואחד מהם זה דרור) מאוד מאוד עצבני על ההחלטה להשאיר את התואר אצל ג'ראט, אז אל תגיד שאוהדי TNA לא כועסים (או לפחות יכעסו) על ההחלטה

pufpuf

New member
אני שמח שאתה כועס ../images/Emo6.gif

זה מה שרציתי, קצת עצבים על הליגה הזאת.
לפחות במקרה הזה, ג'ארט לא שוכב עם הבת של הבוס, כי אז זה היה כבר מגעיל מדי... אבל עכשיו ברצינות, אני מאד בעד TNA, אני חוזר ואומר שאני חושב שהם עושים עבודה טובה, אבל יש לי תחושה שמשהו לא טוב הולך שם... אם אני צודק או טועה...הזמן יגיד.

Israeli Hero

New member
אני לא מסכים עם התאוריה

ג'ארט ידוע כבן אדם שאין לו בעיה להפסיד. הוא היה בין הבודדים שהסכימו להפסיד לצ'יינה. בגלל שהוא אלוף כמה חודשים רצוף משווים אותו לטריפל אייץ'? מה הקשר? גם ג'רי לולר היה אלוף בליגה שלו במשך שנים. הואן אריקים גם היו אלופים בליגה שלהם. טריפל אייץ, הוא סיפור אחר לגמרי. אין לי בעיה שהוא אלוף, בל הוא רומס את כל מי שעובר בדרכו וזה ממש ממש גרוע.

rshamir

New member
לגבי הסיפור של צ'יינה

לא הייתי מביא את המקרה הזה כדוגמה ל"עסקים נכונים". זה היה מקרה די מיוחד בו הוא עבד בלי חוזה והיה 24 שעות לפני הקפיצה ל-WCW. למעשה ג'ארט ווינס כיוונו כל אחד אקדח לראש של השני. ג'ארט דרש את כל הכסף ש-WWF היו חייבים לו, על המקום, ווינס דרש שהוא יפסיד את התואר הבין יבשתי. האיום של כל חד על השני היה כמובן שג'ארט יערוק עם התואר ושוינס לא ישלם את הכסף, או ישלם בעיכוב ניכר. לכן ההפסד לצ'יינה היה במובן מסויים "תחת לחץ" והוא לא דוגמה לכך שג'ארט מוכן להפסיד בכל מצב. וחוץ מזה, עברו מאז יותר משלוש שנים, אנשים משתנים.

LOVEtheMcMAHONS

New member
שלומי....אמרו את זה קודם לפני...

זה לא משנה... מהיום שכולם דיברו על הדבר החדש הזה TNA, אני סירבתי להסתנוור. ככל שהזמן עבר אמרתי לעצמי - "רון (ככה אני נוהג לכנות עת עצמי באווירה פורמלית נטולת גינונים), אתה כל הזמן מתלונן על האנטר שמחזיק בתואר כל כך הרבה זמן, וכל זה בזכות היותו הכלבה של הבת של הבוס. איך אפשר לכבר פרומושן שהאלוף המתמיד שלו הוא הבן של הבוס ??? האם אין פה ניגוד אינטרסים - וזאת בלי לערער על יכולות ההיאבקות של אותו בן של הבוס, ואפילו בלי לערער על יכולות ההיאבקות של אותו כלבה של הבת של הבוס." בדרך כלל אני לא נוהג לענות לעצמי, אבל במקרה הזה חרגתי מהכלל, וסטרתי לעצמי בחוזקה על דברי ההבל האחרונים. אבל אז נרגעתי קצת והבנתי כמה אני צודק.....

למעלה