מחר צילום רחם ואני מפחדת כל כך

מיכלי 9

New member
מחר צילום רחם ואני מפחדת כל כך ../images/Emo5.gif

מזמן לא כתבתי כאן, לקחתי קצת חופשה מכל ענייני הפוריות. לאחר שההזרעה השלישית לא הצליחה הרופא החליט שהגיע הזמן לצילום רחם. החלטתי לקחת חודש הפסקה ולהתמקד החודש בצילום בלבד, לא יאמן כמה שקט נפשי ורוגע קבלתי בזכות ימים שקטים ללא בדיקות, זריקות ומעקבים! אבל הנה זה הגיע... מחר צילום הרחם. אני מנסה להרגיע את עצמי ובכל זאת כל כך חוששת מהכאב ובעיקר מכך שחס וחלילה יגלו משהו... הדימיון שלי כל כך פורה עד שאני מגיעה לתסריטי אימה כגון רחם סתום לחלוטין, שזה כנראה משקף את הפחד הגדול והאימתני שלי שאני לא אהיה אמא לעולם. הרופא נתן לי ואליום וביקש שאני אקח אותו ושני אדוויל חצי שעה לפני הבדיקה. מקווה שהצילום יעבור בשלום ובעיקר שלא יגלו משהו נורא ואיום. תאחלו לי בהצלחה, מיכל

lupi lupi

New member
בהצלחה!!!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מחזיקה לך את כל האצבעות שיעבור בקלות ולא יכאב והעיקר שיהיו תוצאות תקינות!!!

בהצלחה מיכלי../images/Emo24.gif

אני צריכה לעבור צילום רחם ביום חמישי הקרוב ב8/6,אז תעדכני אותי איך היה.... שיהיה לך המון המון בהצלחה.........

חוסר הידיעה מפחיד

אבל גם במקרה הגרוע שכן יגלו חסימה כלשהי, אז יפתחו אותה ומכאן בדרך לאמאות שלך תהיה יותר קרובה. מאחלת לך בדיקה שגרתית, לא כואבת ובעיקר שאגדת צילום הרחם תתגשם אצלך בהקדם.

גם אני שקשקתי מפחד הכאב ובכלל

מהחשש שימצאו דברים בלתי תקינים. אבל תחשבי על זה שגם אם ימצאו משהו לא תקין לפחות זה יתן כלים להמשך טיפול ולהצלחה! שיעבור קלות.

dndi

New member
היי

שלום לך גם אני פחדתי מאד מהצילום ,הגעתי למכון בת"א ואני רוצה להגיד לך שממש אבל ממש אין לך ממה לחשוש,לא כואב בכלל הרגשהכמו בדיקה אצל גניקולוג,יש טיפה לחץ כמו ההרגשה כשאת מתאפקת לפיפי וזהו כל הזמן חיכיתי לכאב והוא לא הגיע אז מבטיחה לך שזה לא כואב בכלל.

3קטנה

New member
בהצלחה, שיעבור בקלות../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מיכלי 9

New member
זהו, הצילום מאחורי ואני רוצה לומר ש

הגעתי עם המון חששות ואחרי לילה של נדודי שינה. הואליום שלקחתי חצי שעה לפני מאוד עזר לי להיות רגוה, רפויה ולשתף פעולה עם הבקשות של הרופא. הצילום נעשה בהדסה עין כרם על ידי רופא נעים ומרגיע ששיתף אותי בכל שלב ושלב. הבדיקה לא נעימה בכלל, לי החלק הקשה יותר היה החדרת המכשירים לפני ביצוע הצילום. מעבר למפסק (הידוע לשימצה)יש מכשיר עם שתי שיניים קטנטנות שתופס את צואר הרחם ויש את הצינורית דרכה מוחדר הדיו, שמכניסים לצואר הרחם. כל הפרוצדרוה הזו די כאבה לי, אך הכאב היה נסבל (אולי אודות למשככי הכאבים שלקחתי לפני כן). החלק של החדרת הדיו והצילומים כלל לא כאב לי חשתי תחושת אי נוחות ולחץ. קבלנו את התוצאות ולשמחתי הרבה הכל תקין ואין סתימות, הדבקויות או כל בעיה אחרת. כך שבסך הכל אני מסכמת את החוויה ב"מאוד לא נעים ולא כל כך נורא". בהצלחה לכל העתידות לעבור צילום מניסיוני כדאי לקחת משככי כאבים חצי שעה לפני וכדור הרגעה במידה ואתן לחוצות ומתקשות להרפות.

WANBMOMY

New member
מיכלי, שמחה שזה מאחורייך ומעניקה לך

כתר של מלכות

למעלה