מחר יש הופעה של אליזט

beijaflor

New member
מחר יש הופעה של אליזט../images/Emo79.gif

כמת בטוח שנילך. מישהוא רוצה להיצתרף אלינו? דרך הגב... מחר יום אהבה

החתולית

New member
חזרנו הרגע מיטבתה

(לא המסעדה - הקיבוץ) ואנחנו גמורים מעייפות. דווקא רציתי לבוא להופעה, אבל העייפות חזקה מאתנו. כנראה שנחגוג את ט"ו באב בבית.

Elisete Retter

New member
מהצד שלי היה מאוד נחמד

אפילו שהסואנד היה בעייתי האנרגיות זרמו יפה. מי היה? Ba Freyre וטניה אשתו, גילעד מברזילוקה וגם אלון אולארצ'יק! בה שר אתי שני שירים והיה מהמם, לוצ'יאנו זמר איטלקי שר עוד שני שירים ואחר כך עשיתי הרבה שירים בסיגנון אשה ומוזיקה מבהיה. למרות שאני באופן עקרוני לא שרה הרבה אשה היה פשוט כיף...חבל שלא באת.

Ba Freyre

New member
גם לנו היה מאוד נחמד!../images/Emo45.gif

אחלה הופעה, אחלה אווירה ואחלה מקום
מושלם בשביל לחגוג היום אהבה
הכוכב הרביעי גם היה איתנו ומי שלא היה........ הפסיד!

אכן כן ../images/Emo24.gif

מקום קטן ואינטימי, היה כיף. נראה שאליזט לא "שכחה" לרקוד כי כמו שהיא רקדה אתמול (מעבר לזה ששרה) אין ספק שהיא
בנוסף לפאלאס
. אה, והיה שם באמת כוכב בענייני הכדורגל. רוב הסיכויים שאנחנו בשבת אצל בה בלטרון.

הייתי. בטח שהייתי.

לקח לי שעה למצוא ת'מקום, אבל היה כייף, ואחלה הופעה. המקום מקסים אבל קצת קטן בשביל הופעות (מצד שני, לבליינד-דייטים הוא אחלה)

Elisete Retter

New member
מי שלא היה שלשום בהופעה שלי

יכול להוריד בקישור הבא וידאו של השיר שלי 'מריה' מתוך ההופעה. http://s22.yousendit.com/d.aspx?id=28WCBG38WMHIG2QM18ZIW20FRS

Dror BANANA

New member
../images/Emo94.gif היי לכולם ...

גם אני וידידה שלי היינו בהופעה של אליזטה ביום שבת בטאו ת"א ,היה פשוט מקסים אליזטה ריגשה מאוד הקצב פשוט נכנס לורידים. מקום נחמד סולידי עם מפלסים עיצוב מתוק. אוהב דרור ב
נה.

למעלה