מחר (יום ראשון) סוגרים את הפורום! אם לא יימצא עד אז מנהל. רק מחר יתנו את ההחלטה הסופית. אז להתעורר!!
A Aspen New member 30/6/07 #1 מחר (יום ראשון) סוגרים את הפורום! אם לא יימצא עד אז מנהל. רק מחר יתנו את ההחלטה הסופית. אז להתעורר!!
A Aspen New member 1/7/07 #3 הייתי עושה את זה אבל זה דורש יותר מדי זמן ואחראיות שאין לי. נכון, אני כותבת כאן הרבה יחסית ומפעילה את הפורום, אבל פשוט לא מתאים לי כרגע ניהול פורום. אבל אפשר להמשיך לחפש. אם את מכירה מישהו...
הייתי עושה את זה אבל זה דורש יותר מדי זמן ואחראיות שאין לי. נכון, אני כותבת כאן הרבה יחסית ומפעילה את הפורום, אבל פשוט לא מתאים לי כרגע ניהול פורום. אבל אפשר להמשיך לחפש. אם את מכירה מישהו...
T TheBlackParade New member 1/7/07 #4 אני כבר הצעתי לך מה אפשר לעשות... אם תוכלי אז סבבה אם לא, נצטרך למצוא מנהל אחר.
T TheBlackParade New member 1/7/07 #6 ויש מצב לשאול אותם אם הם יכולים לעשות הכל דרך טלפון? או שפשוט ישימו אותך בניהול וגמרנו עם זה
A Aspen New member 1/7/07 #7 חשבתי על זה אני יכולה לשאול ולקוות לטוב. אז רק רגע, אני שולחת להם הודעה.
A Aspen New member 2/7/07 #14 עכשיו אני צריכה רק עזרה כדי למלא את הפורום כמה שיותר. אז מי שפה, תביאו חדשות, תמונות, ראיונות, וידאוים כל דבר כדי להראות שהפורום פעיל!
עכשיו אני צריכה רק עזרה כדי למלא את הפורום כמה שיותר. אז מי שפה, תביאו חדשות, תמונות, ראיונות, וידאוים כל דבר כדי להראות שהפורום פעיל!