מחר טיפול שני...למה זה הרבה יותר מפחיד????

אפרת404

New member
מחר טיפול שני...למה זה הרבה יותר מפחיד????

הטיפול הראשון היה לפני שלושה שבועות ובאמת עבר בסדר גם התופעות לוואי היו נסבלות ביותר משום מה אני ממש חוששת ואפילו פוחדת מהטיפול השני מחר.... מכל מה שקראתי פה מאז שאני פה חודש ושבוע...הבנתי שכל טיפול זה הופך להיות קשה יותר לגוף קשה יותר, התופעות לוואי קשות יותר אני ממש חוששת ממחר

לאו דווקא

אצלי הטיפול הראשון היה טראומטי במיוחד. לגוף היה קשה לעכל את כל הכימיקלים. אח"כ זה התחיל להיות יותר קל, ורק בטיפולים האחרונים- הגוף כבר היה יותר חלש אז היה קשה יותר. היה לי 12 סה"כ. אני מאמינה שזה אינדיווידואלי אבל באמת שאין לך ממה לחשוש, יהיה בסדר בסוף. ושיהיה בהצלחה!!!!

אל תחשבי , לכי בלב שלם

זה מה שקורה שצוברים ידע נוצרים חששות , איך אני אקבל את הטיפול הבא וזה אחד החסרונות של חשיפה למידע באינטרנט , וכל אחד עובר אתזה בדרך שלו לכי עם תקווה שהטיפול השני יהיה כמו הטיפול הראשון , ואחרי הטיפול תרגישי את הגוף חלש יותר או שלא כי אם הטיפול הראשון עבר טוב, אין שום סיבה שהטיפול הנוסף יהיה קשה יותר זה אותו חומר באותו מיניון , בואי נקווה לטוב ושיעבור הכי קל שאפשר ,

א ו ר 19

New member
שטויות מותק

אצלי השני היה ממש קל אפילו הרגשתי ממש טוב באופן חריג. הסטרואידים פתחו לי את התאבון ברמה שכבר חששו מהכמויות שאני אוכלת(אולי היה לזה גם קצת קשר לגראס הרפואי ללא רשיון
) כל טיפול לגופו. הטיפול השני דווקא בא אחרי כל המתח מאי הודאות ואת כבר יודעת לקראת מה את הולכת וכבר לא חוששת מהנשירה... זה יעבור. גם אם יש קצת תופעות הן עוברות אחרי גג יומיים. טיפול אחת לשלושה שבועות נותן זמן לגוף להתאושש. שיעבור קל ומהר. הנה הופ כבר טיפול שני....תראי איך זה רץ. כאילו נכנסת לכאן אתמול.

rubber duck

New member
אין כלליםן בנושא

זה מאד תלוי בהרבה דברים אחרים מה שבטוח זה שאת יודעת ויכולה להתמודד עם זה !!! שרון

אפרת404

New member
היי דוכיפת - הטיפול היה בסדר

גם הביולוגי עבר בסדר בלי תופעות, תוך 6 שעות סיימתי הכל בינתיים אני בסדר תודה לאל בלי תופעות גם בבית רק תשישות קצת לא יותר מזה התווספו לנו גם האזעקות אז ממש "חגיגה" אצלנו
מה קורה אצלך? איך היתה השאיבה? כמה שאבו?? איך את מרגישה לקראת יום שני????

דוכיפת11

New member
הי

איזה פחד עם האזעקות, לא ידעתי שאתם באיזור הזה - מקווה שזה יעבור מהר! השאיבה עברה בסדר, יש לי 4 זוגות תאומים פוטנציאליים בתוך מבחנות.... אז זה באמת נותן נקודות אור בקצה המנהרה
בינתיים הודיעו לי מהמחלקה שאני לא אתאשפז השבוע כנראה אלא רק בשבוע הבא, כי יש כמה מקרים דחופים יותר שצריך לאשפז לפני. מצד אחד הרווחתי עוד כמה ימי חופש - כי מהעבודה כבר יצאתי לחופש לפני השאיבה ואין לי טעם לחזור לעוד כמה ימים, אבל מצד שני זה גם מעצבן כי אני בסטרס לקראת כל הסיפור, כבר הכנו את הילדים וכו'. אבל אין מה לעשות. אני אפצה את עצמי בעוד כמה ביקורים בקניונים... אח"כ אני חושבת שלא אוכל להיכנס לקניון למשך איזה חצי שנה לפחות (קשה לדמיין את זה...) אני שמחה לשמוע שהטיפול עבר בקלות יחסית, זה מצוין! מאחלת לך שככה ימשיך בכל הטיפולים. סופ"ש נעים!

למעלה