יש עוד סריקות?מחר ב 7 ימים כתבה על חולי רכבות
שחלקם גם פיעילם בפורום
אני ינסה הבעיה עם עיתוני סוף השבועיש עוד סריקות?
(בהמשך התמונה הזאת גם אני מופיע...)
אני מחכה כבר למחר לכתבה...אני ינסה הבעיה עם עיתוני סוף השבוע
שהם גדולים מדי לסורקים
רעיון טובאני מחכה כבר למחר לכתבה...
לדעתי צריכים להקים אגודת חובבני ת.צ, בכדי שיקנה להם רשות להכנס למקומות שהכניסה להם לא מותרת לכל אדם: שדה התעופה, מוסכי וחניוני דן/אגד, מפעל הארגז, רכבת ישראל וכו'.
הנה החצי השני של התמונהרעיון טוב
בזמנה הקימונו את עמותת "פסים", בין היתר ע"מ ללחוץ לקידום פיתוח הרכבת בארץ. מנסיוננו, גופים כמו רכבת ישראל מעוניינים בהתארגנויות וולונטריות כאלה ומוכנים לשתף פעולה, אבל הפצת היתרים סוחפים לכל חברי העמותה להכנס למתקנים ללא הגבלה או ביקורת - יש סיבות רבות, חלקן מוצדק, שלא יתנו זאת. כמוכן שחברי העמותה כן מוזמנים לאירועים וסיורים המאורגנים בצורה מתואמת, כולל כניסה לאתרים ומתקנים.
כל הכבוד!!!!!!תודה רבה!!
של ידיעות, אצל מעריב זה "סופשבוע"כל הכבוד!!!!!!
סליחה על הבורות, 7 ימים זה של מעריב או ידיעות?
שוב סליחה על הבורותשל ידיעות, אצל מעריב זה "סופשבוע"
7 ימים הוא מוסף של ידיעות אחרונותשוב סליחה על הבורות
ממש בעיתונאות אין לי מושג... כעקרון אם זה נמצא ב 7 ימים, זה לא נמצא בסופשבוע, נכון? כלומר זה 2 חלקי עיתון שונים (אצל חברות שונות) שעוסקים באותו נושא, אבל לא כתוב בהם אותו דבר....?
טוב שלא פרסמת את התמונה שלי עםהנה החצי השני של התמונה
יפה יפהמחר ב 7 ימים כתבה על חולי רכבות
שחלקם גם פיעילם בפורום
האם יש לכתבה גירסת אינטרנט?יפה יפה
אני כבר מחכה בקוצר רוח למחר לקרוא את הכתבה!!!
ניסיתי למצוא את הכתבה ב-ynetהאם יש לכתבה גירסת אינטרנט?
אין קשר בין ידיעות אחרונות ל-YNET !ניסיתי למצוא את הכתבה ב-ynet
ללא הצלחה, אם מישהו מצא אשמח לקבל קישור לכתבה. פשוט מאוד אני לא נמצא ליד עיתון כרגע וגם אין לי אפשרות ללכת לרכוש עיתון, אולי בערב אקבל, אבל המתח והסקרנות הורגים אותי...
אין קשר בין ידיעות אחרונות ל-YNET !
בניגוד ל"מעריב" שבאתר האינטרנט יש גם את העיתון המודפס. דרך אגב, עדיין לא ראיתי את העיתון היום, מקווה שבשעות הקרובות או בערב אחרי הקידוש...שבת שלום !
כל הכבוד!מחר ב 7 ימים כתבה על חולי רכבות
שחלקם גם פיעילם בפורום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.