מחר אני אופה את העוגה על הבוקר

מחר אני אופה את העוגה על הבוקר

העוגה היא לשבת ואני מקווה שזה לא מוקדם מידי רציתי לשאול האם בזמן שהעוגה בתנור אני יכולה כבר להתחיל לעצב לי את המכוניות, למסלול מרוץ מכוניות שהילד שלי ביקש? האם הם יכולות להיות מוכנות מבעוד מועד ורק אחרי שאצפה את העוגה, פשוט להניח אותן? ובכלל העוגה יכולה להשאר לא בקירור? בצק סוכר ועוגת שוקולד יכולים להשאר בחוץ? מישהי יכולה לתת לי טיפים איך לעצב מכוניות? תודה מראש

net the jet

New member
את בהחלט יכולה לאפות היום.

לא יקרה כלום לעוגה בחוץ ( לא מקרר! ) את גם יכולה להכין את המכונית, לשמור אותה בצד עד שתרכיבי על העוגה. לגבי עיצוב.. בחיפוש יש המון עוגות עם מכוניות, תצצי. הכי קל לקחת מכונית צעצוע של הילד ולפסל על פיה.

נטע תודה רבה על העזרה ועוד שאלה קטנ

האם אני יכולה להכין את הכביש ואת שלושת מכוניות מבעוד מועד וכשהעוגה תהיה מוכנה להניח אותם? איך לשמור אותם עד שהעוגה מוכנה ? בתוך שקית? או ככה באויר? שאני מכינה את המסלול/כביש האם כדאי לי לצבוע את הבצק קודם בשחור ואז לעצב? אותה שאלה לגבי המכוניות, האם לצבוע את הבצק באדום קודם או לעצב מכונית ואז לצבוע (נגיד את הגלגלים בשחור ואת גוף המכונית באדום)? יצאו כמה שאלות, איזה חוצפנית אני הא
תודה מראש

יכולה להדחף ולענות עד שנטע תבוא?

את בהחלט יכולה להכין מראש את המכוניות והמסלול.אני אישית ממליצה לך לצבוע קודם את הבצק, ואז לפסל הרבה יותר נח...ולא מלכלך.את החלקים את משאירה לייבוש באוויר או בתוך קופסא בלי מכסה, בשקית הם יקבלו לחות. הנה עוגת מסלול שאני הכנתי. הקרדיט לטל כץ.ואת בכלל לא חוצפנית, בשביל זה אנחנו פה!

net the jet

New member
רק מוסיפה... את הכביש תרדדי ותניחי

אחרי שאת מצפה את העוגה, לא להכין מראש, על מנת שלא ישבר וגם אם העוגה לא הכי ישרה בעולם, שהוא יקבל את הצורה שלה, ואל ישבר כבר על העוגה.

הכביש שאני מתכננת לעשות

הוא לא שטוח, אני רוצה שהוא יהיה גלי, אם ככה אפשר לומר. יתחיל שטוח יעלה קצת, כאילו גשר, יחזור למטה ואולי שוב יעלה... זה מסובך לעשות? זה יעמוד? לא יישבר?

net the jet

New member
לא מסובך....אבל אם את רוצה להכין

מראש אז עם הרבה CMC. אם אין לך, את אולי שווה לעשות את העליות בכביש על גושים של "דשא" או אדמה.... ( אני מבינה שאת רוצה פני שטח לא ישרים... ) או אם את רוצה שזה יהיה כמו גשר- זה כבר יותר מסובך כי מצריך זמן יבוש ארוך, תמיכה וכ"ו...

למעלה