Sun of Nations
Well-known member
אני עוד זוכר כשרק חזיתי את עלייתו לגדולה כשהוא עוד היה אפס מאופס כלומניק ששווה רק 20 מיליארד ושאנשים בקושי הכירו ושמעו עליו והוא לא היה שונה משום מיליארדר אחר.
אתם יודעים, זה לא פייר שהוא יהיה טריליונר. אני זה שצריך להיות טריליונר במקומו.
כמוני, לאילון יש לב טוב, ההבדל בינינו זה שאני הרבה יותר חכם ממנו.
טריליון דולר בידיים של מישהו עם לב כמו שלנו, אבל עם שכל כמו שלי, שווים ברמה המעשית והפרקטית, הרבה יותר מטריליון דולר בידיים של מישהו עם לב כמו שלנו, אבל עם שכל כמו שלו.
כי בסופו של דבר, זה לא רק לב טוב, כמו מה שלשנינו יש. זה גם שכל, ולשנינו יש גם את זה, אבל יש להיות גאון, כמו אילון, ואז יש להיות גאון-על, כמוני.
טריליון דולר ולב טוב לא מספיקים, אתה גם צריך להיות חכם מספיק בשביל לדעת מה לעשות איתם, ואיך להשתמש בהם נכון לטובת האנושות.
זה ההבדל בין הבן-אדם הכי עשיר בעולם, אילון מאסק, לבין הבן-אדם הכי חכם בעולם, אנוכי.
זה ההבדל ביני לבינו.
זה ההבדל בינינו.
אז בסוף, מה אם הבן-אדם הכי עשיר בעולם, והבן-אדם הכי חכם בעולם, צריכים להיות אותו בן-אדם?
מה אם אילון לא צריך להיות טריליונר?
מה אם אני צריך להיות טריליונר?
נקודה למחשבה בשבילכם.

אתם יודעים, זה לא פייר שהוא יהיה טריליונר. אני זה שצריך להיות טריליונר במקומו.
כמוני, לאילון יש לב טוב, ההבדל בינינו זה שאני הרבה יותר חכם ממנו.
טריליון דולר בידיים של מישהו עם לב כמו שלנו, אבל עם שכל כמו שלי, שווים ברמה המעשית והפרקטית, הרבה יותר מטריליון דולר בידיים של מישהו עם לב כמו שלנו, אבל עם שכל כמו שלו.
כי בסופו של דבר, זה לא רק לב טוב, כמו מה שלשנינו יש. זה גם שכל, ולשנינו יש גם את זה, אבל יש להיות גאון, כמו אילון, ואז יש להיות גאון-על, כמוני.
טריליון דולר ולב טוב לא מספיקים, אתה גם צריך להיות חכם מספיק בשביל לדעת מה לעשות איתם, ואיך להשתמש בהם נכון לטובת האנושות.
זה ההבדל בין הבן-אדם הכי עשיר בעולם, אילון מאסק, לבין הבן-אדם הכי חכם בעולם, אנוכי.
זה ההבדל ביני לבינו.
זה ההבדל בינינו.
אז בסוף, מה אם הבן-אדם הכי עשיר בעולם, והבן-אדם הכי חכם בעולם, צריכים להיות אותו בן-אדם?
מה אם אילון לא צריך להיות טריליונר?
מה אם אני צריך להיות טריליונר?
נקודה למחשבה בשבילכם.