מחפש שלדה

aleron

New member
מחפש שלדה

אני מחפש שלדת פרי רייד דאון היל התקציב שלי הוא עד 2500 שקל תביאו לי כמה הצעות בבקשה הגובה שלי זה 1.55 חשבתי על קונה סטינקי יד שניה מה אתם אומרים

white rmx

New member
קונה נורקו ו ספשליזד

קונה סטינקי נורקו a line atomic shore ביג היט ואולי אפילו זנב קשיח

aleron

New member
אני צריך מידה סמאל

והבעיה שאני לא מוצא, ואני לא רוצה זנב קשיח

The Pinky P

New member
חפש בלוחות...

כאן,בלוח של הפורום,באתר "הרים",בבלו בייק ושווה לנסות גם ב"יד שנייה". מבין כל אלו שתמצא,תעשה את הסלקציות לפי הרצונות שלך ואני מקווה שתמצא שילדה שתתאים לך.

lone icewolf

New member
סליחה לבאס אותך.... אבל בתקציב כזה מה שתוכל

למצוא יד שנייה זה איזה אניקי.... מציאת אופניים של תקציב 9K-10K יד שנייה בתקציב 2.5K זה יכול להיות בשתי צורות: -נס חנוכה.... משהו שקרה פעם אחרונה לפני יותר מ-2000 שנה.... -מציאת אופניים בחלקים מנוסרים [בקיצור במצב מחורבן סליחה על הבוטות] תחסוך עוד... אולי בתקציב של 5K-6K תוכל למצוא משהו נורמאלי....

The Pinky P

New member
הוא רוצה שלדה,לא אופניים שלמים.

דווקא נכנסתי ללוחות ב"הרים" ומצאתי פה ושם שלדות נחמדות (אי-ליין,ביג היט,סטינקי,אזוניק ועוד כמה) בתקציב של הבחור.

סטינקי יד שנייה זה מתחיל מ 8K

וותר אין סיכוי. רואים שאתה לא מבין... עדיף לך ללכת בהתחלה על משו יותר רגוע מהסטינקי. יש לסטינקי אח קטן, הקוילר הוא מסוגל לבצע הרבה מעבר ליכולת שאני משער שכבר יש לך (ואפשר לעשולת איתו עליות..) אבל גם אותו יהיה קשה למצוא בפחות מ- 5-7K

אופסס לא ראיתי שמדובר בשילדה

יש אחד בהרים שמוכר שלדה של קוילר ב 1700... אבל לצייד את הקוילר יעלה לך לפחות עוד 4,000

guyf1712

New member
בואנה מה אתה חש עליו?!

מאיפה אתה יודע איך הוא רוכב?! איך אני לא סובל כאלו אנשים...

למעלה