מחפש קוניור רד פרונט (אדום מצח)!!!!

kingofthenet

New member
מחפש קוניור רד פרונט (אדום מצח)!!!!

שלום אני מחפש לקנות קוניור אדום מצח,שיהיה מוחתם,עדיפות לצעיר,ושיהיה ברמה גבוהה(ההחתמה)!!! נ.ב. ושהמחירים יהיו סבירים!!

Chens15

New member
אויש לא אל תקח אחד כזה

אנחנו היינו שומרים על קוניור מייטרד אדום מצח הם צועקים כל היום כמו עוריבם והם מעצבנים לאללה!!!!!!!!

טופיקה

New member
יש כאלה שאוהבים לשמוע את הצעקות של

התוכי שלהם. כמוני למשל...

kingofthenet

New member
אז מה כדאי לקחת??

אני רוצה תוכי חכם שיאפשר לי ללמד אותו וליהנות איתו!התקציב עד 900 ש"ח...ושיהיה יפה..

טופיקה

New member
קח קוניור ראש שחור!

אתה תיהנה ממנו מכל רגע: הוא אוהב תשומת לב, נותן אהבה, אוהב לשחק והוא גם חכם. תחפש באתר את השם שלי "טופיקה" ותראה כל מה שכתבתי עליו. הנה תמונה שלו. היא קטנה כי אני לא יודעת איך מגדילים פה תמונות, אבל בכל אופן רואים שהוא יפיוף
אם יש עוד שאלות, בכיף

טופיקה

New member
ועוד תמונה ../images/Emo13.gif

דרך אגב, הוא עלה לי 900 ש"ח, אבל כלוב זה מחיר לחוד, אז שים לב...

kingofthenet

New member
טופיקה!

תודה רבה על העזרה, אבל התוכי הזה לא ממש ניראה לי יפה(ואולי בגלל התמונה)... מה יש עוד תוכים?? וכמה התוכי הזה עולה?

kingofthenet

New member
עוד פעם טופיקה

ומה דעתך על הרד פרונט??האם מר "אויש" צודק לגבי התנהגותו??

רואי

New member
הצעה

אני ממליץ לך על סנגל המחיר אמנם קצת יותר מ900 ש"ח(אבל לא הרבה יותר) תוכי קומפקטי ומאוד אינטלגנט וחברותי מה עוד שהוא בעל יכולת דיבור נחמדה ביותר!

טופיקה

New member
כמו שאמרתי לך

התוכי עלה לי 900 ש"ח והוא מאוד יפה, יש לו שילוב של צבעים מקסימים. ברור שיש עוד תוכים, כמו הקווקר שהוא אפילו יותר זול.

kingofthenet

New member
תודה ועוד שאלה!

תודה רכבה לכולם! ואני מקווה לקבל עוד הצעות ותשובות לשאלות! השאלה היא מה גודל התוכי שלך (קוניור ראש שחור)

kingofthenet

New member
הלוווו???

מה חבר'ה נמאס לכם???אין מענה??תענו לשאלה לשאלה הקודמת!(בבקשה, כמובן!)

טופיקה

New member
עוד תוכים בסביבת המחיר שנתת אני לא

מכירה. צריך לשאול בחוות תוכים או מגדלים. אני ממליצה על החווה של דני: השירות לאנשים מעולה וגם היחס לתוכים (שזה הכי חשוב). לגבי גודל התוכי שלי - אז בסיום הגדילה שלו הוא יכול להגיע ל-30 ס"מ כשזה כולל את הזנב כמובן.

רן בראל

New member
הצעות...

קוואקר - לא מלך היופי אבל בהחלט לא מכוער. דברן מצוין, לדעתי התוכי שנותן הכי הרבה תמורת המחיר. סנגל - כמו שרואי הציע. לורי - משהו מהקטנים יותר, יכול להיות טיפה יותר בתקציב אבל איזה כיף של תוכי. אולי פרפקט או קוקונט יכנסו פחות או יותר לתקציב. קוקטייל - נכון קצת יותר קטן אבל הם כ"כ מקסימים שכל מילה מיותרת.

למעלה