מחפש עצות

להלהלה73

New member
מחפש עצות

אני אמור לקבל כ-200 ק"ג בשר משובח של בקר נמוך,אני מחפש דרכים מענינות להכין אותו. בינתיים יש לי תוכנית לחלק ממנו: 30 ק"ג במעשנה 20 ק"ג בתנור יש לי בערך 50 ק"ג בשר מחולק לסטייקים אבל יש לי עוד 100 ק"ג שלא יכנסו בזמן לתנור או למעשנה.
 

taz512

New member
יש לי בשבילך את הפתרון המושלם

להביא לי. אני בטוח שאני אמצע לזה שימוש טוב, למשל לרפד את הקיבה שלי. אבל עכשיו ברצינות להלהלה. כמה מהבשר הזה אני מקבל אלי? שלא תחשוב שלפחות חלק נכבד מהבשר הזה מגיע אלי. טאז, השד הרעב
 

wildcat6

New member
הפתרון האידאלי

יום שבת להזמין אותי לבקר, ולעשות על האש
 

לה פאז

New member
בניגוד לחברייך הרעבתניים...

לי יש באמת עצה מועילה. ועל כן עלייך לחלוק את הבשר איתי. אז ככה: א. חשבת להכין אותו ברוטב שמנת ופלפל (פפר סטייק)? ב. או רוטב סויה וחרדל (אפשר גם על בסיס שמנת, שוב יסלח האל...) מה דעתך?
 
למעלה