מחפש עזרה - לארכיביסטים שבינינו

מצב
הנושא נעול.

raminec

New member

לא מזמן עברתי על אלבומי תמונות ישנות וביניהן נתקלתי בתמונה הבאה. אני לא יודע מאיפה התמונה, אבל יש בה מסילות רכבת (ככה שזה בהחלט קשור לפורום
). תאריך צילום התמונה, מעט אחרי מלחמת ששת הימים. יותר מזה לא ידוע לי, כל עזרה תתקבל בברכה. Raminec

נראה לי שזה גשר פירדן בת' סואץ

לא מזמן עברתי על אלבומי תמונות ישנות וביניהן נתקלתי בתמונה הבאה. אני לא יודע מאיפה התמונה, אבל יש בה מסילות רכבת (ככה שזה בהחלט קשור לפורום
). תאריך צילום התמונה, מעט אחרי מלחמת ששת הימים. יותר מזה לא ידוע לי, כל עזרה תתקבל בברכה. Raminec
נראה לי שזה גשר פירדן בת' סואץ
זה היה גשר נפתח לצדדים

בוודאות מלאה זה גשר פירדן !

בוודאות מלאה זה גשר פירדן !

raminec

New member
תודה רבה לכולם,

תודה רבה לכולם,
אמנם אני לא מבין מילה וחצי מילה בגרמנית, אבל בשביל זה יש אתרים שיתרגמו את האתר בשבילך... מסתבר, לפי האתר הזה, שגשר פרידן הוא הגשר הסובב הגדול בעולם, מעניין. דרך אגב זהו עדיין גשר לרכבות. Raminec

shapira meir

New member
במלחמת ששת הימים

תודה רבה לכולם,
אמנם אני לא מבין מילה וחצי מילה בגרמנית, אבל בשביל זה יש אתרים שיתרגמו את האתר בשבילך... מסתבר, לפי האתר הזה, שגשר פרידן הוא הגשר הסובב הגדול בעולם, מעניין. דרך אגב זהו עדיין גשר לרכבות. Raminec
במלחמת ששת הימים
קיבלתי הנחיה לחצות על הגשר הזה בפירדאן, אבל עד שהגעתי הוא כבר נפתח ולמזלי טרם עליתי עליו עם הטנק.

מצב
הנושא נעול.
למעלה