מחפש עוד מצלמה שיגנבו לי...

אופיר(-;

New member
מחפש עוד מצלמה שיגנבו לי...

אז גנבו לי את הניקון F70 שהיתה לי. נניח שהתגברתי על העסק, ונניח שהיה לי כסף, מה המצלמה הבאה שהייתי קונה? תודה עצוב.

אומנם אני לא מכיר ניקון...

אבל אני חושב שיעזור לאנשים לייעץ לך אם תציין האם נגנבה לך רק המצלמה, או גם שלל העדשות, הפלאש, ושאר הדברים שאולי היו לך, ולא יתאימו לך למערכת אחרת. או בקיצור - האם אתה חייב להישאר בניקון, בגלל שלל אביזרים, או שאתה פתוח גם להצעות מכיוונים אחרים - קנון, מינולטה, או אולי אף דיגיטלית ? נ.ב. - משתתף בצערך...

אופיר(-;

New member
הכל נגנב. זה היה יסודי. כך שאני

בעצם פתוח להצעות תיאורטית. מעשית, אני מדבר על כיוון הניקון. מה לעשות. אהבתי...

ilan_k

New member
לדעתי F80 או F100 (האחות הגדולה)..

מבחינת ממשק משתמש שתי המצלמות ,גם ה80 וגם ה100, כמעט זהה. ה80 לדעתי יותר נוחה מה70, פחות תפריטים על גבי הLCD, הכל מנוהל ע"י שתי גלגלות ש"מתלבשות" לאצבעות כמו שצריך. ה80 טיפ-טיפה יותר איטית מבחינת צילום רציף (פריימים לשנייה). בקיצור ה80 תהיה בחירה טובה מאוד... אלא אם כן תרצה לעלות לליין היותר מיקצועי שבה נמנית ה-100. אילן נ.ב, מבין כל אלו שהוזכרו (70 80 100) ל100 יש את הצליל של התריס הכי מדליק
.

אופיר(-;

New member
אני אוהב רעשי תריס ../images/Emo70.gif אילן תגיד

יש לך הערכות של מחירים (גוף ,עדשות) של ה- 80 וה- 100?

ilan_k

New member
למה לא תכנס לB&H לקבל...

סידרי גודל של מחירים לפחות בארה"ב...? אם אני זוכר נכון בשלוף: בודי F100 עולה אלפייה ירוקה ה80 עולה בהרבה פחות... עדשות יש מבחר רחב ביותר....

BenjiMan

New member
80 עולה...

בסביבות 3000 ש"ח ו 100 עולה קרוב ל 5000 ש"ח...תעשה את חשבון הכדאיות... ב.

ilan_k

New member
כמה צפוי.... ../images/Emo6.gif

מוכן להחליף את הF שלי בD שלך.... אתה מוכן להשתתף בניסוי...?!

amirh

New member
ללא ספק

הייתי ממליץ על ה-f-100 מהירה יותר חזקה יותר נעימה יותר מחיר משוער 6900 ש"ח עמיר.

rafi k

New member
איזה קטע

בדיוק הלילה חלמתי שגנבו לי את המצלמה איזה סיוט לפחות במציאות יש לי 3 מצלמות איך גנבו לך את המצלמה?

THE SAINTֹ

New member
כמובן ששכחו את מינולטה.....

אופיר אחי-רוצה מצלמה מדהימה וזולה יחסית ? לך על הדיינקס 7 של מינולטה.הרבה יותר תמורה בעד כל שקל - ואת זה לא אני אמרתי.... במידה ותרצה פרטים נוספים אשמח לעמוד לרשותך. ולעניות דעתי- מבחינת ביצועים - היא עולה על הF 100 ,ויסלחו לי כל חבריי אוהבי הניקון. בכל מקרה - בהצלחה בבחירתך ותתחדש.

hoops

New member
תבדוק טוב טוב מחירים

תבדוק טוב טוב טוב מחירים לפני שאתה משלם לפוטו הדר, ישתלם לך.

אופיר(-;

New member
אבל אני מבין שאין לי ברירה כל כך

לא? כלומר, אם הם היבואנים הראשיים, אז זה מה יש? למה אתה מתכוון לבדוק מחירים? איפה? לא בארץ?

למעלה