מחפש מקרן

• פותח הנושא lui2
  • פורסם בתאריך

lui2

New member
מחפש מקרן

שלום רב אני מחפש מקרן וההתלבטויות הורגות אותי. הצרכים שלי הם סרטי DVD בערך פעם בשבוע, אירועי ספורט וסרטים בטלביזיה (ממיר דיגיטאלי של הוט). אינני מתכוון להשתמש בממיר כטלביזיה ובהחלט מוכן להחשיך את החדר לצפייה. ההתלבטות שלי הינה בין להשקיע היום כדי להיות מוכן ל HD (כרגע נראה לי שלא אלך בכיוון זה בשל ההשקעה הגדולה כיום) לבין ללכת על מקרן פשוט ש"יעשה את העבודה" כנראה שזה הכיוון. מחפש המלצות למקרן פשוט שנותן תמורה לאגרה (הציעו לי PB6110 ב 4000 ש"ח) ואוכל לראות בצורה יפה סרטי DVD. מתכנן כאשר המחירים בעתיד ירדו לשדרג ל HD. כמוכןאם יש המלצות לרסיבר שיתמוך בצרכים שלי אשמח לשמוע. אורך החדר בכיוון בו אני מתכוון להקרין הוא 4.5 מטר (כמובן אפשר לתלות כם באמצע) תודה מראש לעונים. דן (טרי בהקרנות)

lui2

New member
7000 אבל זה לא קיר

למקרן עד 7000 אבל זה לא קיר תלוי בהצעה . דן

Croc

New member
תבדוק אופטומה 30.31 או...........

אולי תוכל למצוא שאריות של פנסוניק 700 במלאים בחול.

aharon b

New member
מצטרף לגנאדי ומוסיף באותה נשימה

שיש איזה פנסוניק 700 אחד או שניים בלוחות (יד שניה) ושווה לברר מחיר מול המציעים השונים . ביד שניה (נכון להיום) פנסוניק 700 שווה סדר גודל גס של 5000-7000 ש"ח תלוי במצב המכשיר כמו למשל כמה Veritcal banding יש עליו, מד שעות הנורה, מצב מכאני וקוסמטי... וחשוב לא פחות מצב הרוח של המוכר

lui2

New member
איפה ביד שניה ? ותנמקו למה עדיף

שלום רב חיפשתי בהומלסס לא מצאת את מה שאתם אומרים. ה 700 הוא לא 720P שדורש עוד התאמות בציוד ההיקפי ? לגבי האופטומה מבקש נימוק במה עדיפותו על ה BENQ ? תודה רבה עד כה על התגובות המהירות. בברכה דן

בלוחות של הפורום ! הזה !

ותמונה אחת שווה מ 1000 מילים. לך פשוט לראות ואני די בטוחה שתגיע למסקנה במו עיניך.

י.לוי

New member
הפנסוניק הוא כן

720p כי זו הרזולוציה הטבעית שלו. על מנת להנות ממנה אתה צריך אחת מהשתיים: א.DVD בעל יציאת וידאו דיגיטלית מסוג DVI או HDMI שיודע לעשות UPSCALING ל- 720p , 1080i ב.להוריד סרטי HD מהאינטרנט ברזולוציה של 720p , 1080i תוך שימוש ב- HTPC שמחובר למקרן באופן דיגיטלי. יואב

opv

New member
אבל לא חייבים לעשות התאמות כאלה,

הוא יכול "בינתיים" לעבוד עם כל DVD רגיל בתוצאות פחות טובות, אז לא להבהל .

krall

New member
איך בדיוק קבעת את המחיר?

יש לך מחירון סתרים? אל תשכח כי המחיר בסופו של דבר יקבע בין מוכר מרצון לקונה מרצון בשוק החופשי. אם המוכר ירצה להפטר בכל מחיר אז גם ישנה אפשרות תיאורטית כי יהיה מוכן למכור גם ב 3000 ש"ח , זאת בהעדר קונים נוספים. אם הקונה נעול על הפנסוניק 700 , והמכשיר הוא במצב חדש ושמור (מי סו פר 100-300 שעות נורה שעלותם היא 20-30 דולר - מחיר נורה שלמה 250 דולר ל 2500 שעות, עלות של כ 200 שעות נורה הן כ 20 דולר)גם מחיר של 9,000 ש"ח יהיה ריאלי מבחינת הקונה.

aharon b

New member
שלום איציק, להזכירך כשאפשר לרכוש

פנסוניק 700 ב 11K ש"ח חדש עם אחריות ועוד בארץ אזי לשלם 9000 ש"ח על משומש שכזה (כלשונך) זה פשוט טמטום! ומדוע זה כך: מפני שלמקרן משומש גם עם "רק" 100 שעות על מונה הנורה יש, להזכירך אי אפשר לוודא זאת זולת אמון במוכר!! שנית, נורה עולה 250$ (כלשונך) או בשקלים כולל מיסוי והובלה סביבות 1500 ש"ח. 9000 ש"ח פלוס עלות נורה מגיע כבר ל10,500 ש"ח שזה מחיר חדש פלוס מינוס. ולסיום אזכירך עוד, שלמקרן משומש (אפילו בן חודשים ספורים) אין אחריות - האחריות היא non transfarable תשאל את חבריך ביורוקום
------------------------------------------------------------------------------------
פנסוניק 700 משומש לפיכך (ואני מתחשב כאן שזה מקרן שהוא לכל היותר בן שנה) על העובדה שאין לו אחריות, על העובדה שאתה "מהמר" על שעות הנורה וכל אמונך מסתמך על מילותיו של המוכר, על ההימור שאתה לוקח על כך שזה קצת מוזר מדוע מישהו מוכר מקרן כה חדש (אולי הוא מסתיר משהו) -> שווה לשלם בן 50-66% ממחירו כחדש - קריא 50-66% ממחיר של 10-11K ש"ח או במילים אחרות מקבילה של 5000-7000 ש"ח פלוס מינוס. להזכירנו - בתמחור מוצר משומש (בטח כמו מקרן) מגולמת ההנחה על כל **ההימורים** שאתה לוקח בינהם אי הידיעה מההסטוריה, אי ידיעה אמיתי מה מצב הנורה ועל עובדת אובדן האחריות על המוצר!

opv

New member
מוזר מאוד מה שאתה אומר על האחריות

לעולם לא ביקשו ממני תעודת זהות כשהבאתי מוצר לתיקון. כל מה שמבקשים זה קבלה וגם על זה מוותרים אם המספר הסידורי מופיע אצליהם. איפה נתקלת בתופעה כזו?

joe blow

New member
כל מה שאתה אומר טוב ויפה בתנאי

שניתן להשיג היום פנסוניק 700 חדש. לפי מה שהבנתי לא ניתן להשיג היום מקרן כזה חדש.

aharon b

New member
תדבר עם מולי מסינמה פרדיסו ואפילו

תקבל מחיר טוב וגם שירות א' א'

joe blow

New member
כבר קניתי ממולי כזה מקרן לפני מספר

חודשים. השירות אכן היה א' א'
. מישהו שמעוניין במקרן כזה יצר איתי קשר כדי להתרשם והבנתי ממנו שכבר אין כאלו במלאי. אולי כדאי לי לרוץ מהר הביתה לוודא שהמקרן עדיין תלוי על התקרה...

רומן ט

New member
ההמלצה על ה-700 המשומש

היא מצוינת. בין המקרנים החדשים אתה יכול לראות את האופטומה H31 (יש מבצע לחברי הפורום. ראה בלוחות) ואת המיצובישי HC100. שניהם מקרני DLP בדרגת כניסה, לא רעים בכלל למחירם, וטובים משמעותית מה-BENQ שהזכרת (אבל גם עולים יותר) - גם בקונטרסט, וגם בעיבוד הוידאו. אני ממליץ להתחיל בקריאת המאמר הזה על מקרנים, ואח"כ פשוט ללכת ולצפות במקרנים ולבחור מה שנראה לך הכי טוב.

opv

New member
תגיד רומן, הצלחת להסתכל בHC100

יותר מכמה דקות? המקרן הזה גרם לי לכאב ראש שנמשך כל הלילה מצפיה של כמה דקות. בעבר ראיתי את הX1 וגם את הBENQ ואת הH30 ולא קרה לי דבר כזה...

רומן ט

New member
דוקא חטפתי פחות כאבי עיניים

בצפיה ב-HC100 מאשר ב-X1 וב-BENQ, למרות שכולם עם גלגל X2.. זה לא אומר שלא סבלתי מקשתות וכאבי עיניים, כמובן. סבלתי ועוד איך.

למעלה