מחפש מידע לגבי טיסות לאיטליה

yoni1977

New member
מחפש מידע לגבי טיסות לאיטליה

האם מישהו יודע אם יש טיסות מישראל לאיטליה כאשר הנחיתה היא באיזור פיזה/פירנצה והמראה מאיזור ורונה/מילאן אני רוצה לתכנן טיול באיטליה אך מיכוון שיש לי רק 10 יום וזהו ירח דבש אני רוצה להנות מהטיול ולא לדחוס יותר מידי ולהיות בלחץ לכן התכנון שלי הוא שהייה באיזור טוסקנה בין 2 - 3 ימים משם לונצייה ל 2- 3 ימים ואחר נסיעה לורונה ואגם גארדה ליומיים ורציתי להוסיף גם משהו לא שיגרתי כמו גארדה לנד ומקומות נוספים כמו אגם מג'ורה ועוד דברים במידה ויש עוד זמן אולי נוסיף בולוניה , קצתממילאן (למרות שאני יודע שלא כל כך מומלץ לבזבז שם זמן) לכן אני רוצה לארגן את הטיול כך שלא נילחץ ונוכל להנות מהכל בכל זאת זה ירח דבש תודה לכל העוזרים נ.ב שכחתי לציין הטיסה מתוכננת לחודש מאי 2004 (אני יודע שיש זמן אבל אני רוצה לדעת אם יש בכלל טיסות לאיזור - שוב תודה)

yoni1977

New member
נכנסתי לאתר שלהם - שאלה קטנה?

נכנסתי לאתר שלהם רשמתי שם שאני רוצה טיסה מת"א לפיזה וחזרה ממילאן לת"א ל-2 אנשים . המחיר שניתן לי שם הוא 998$ לתאריכים 12/10/2003 - 23/10/2003 השאלה שלי היא האם המחיר הזה הוא המחיר שעלה לי כדי להגיע מת"א לפיזה כולל טיסת הפנים או שלכך עלי להוסיף מחיר נוסף לטיסה כמו כן האם ממולץ לדעתכם לנחות המילאן ולנסוע משם לכיוון פיזה דרך פירנצה , בולוניה , ונציה , ורונה , גארדה ומשם חזרה למילאן או שכדאי לטוס ישר ממילאן לפיזה תודה

Eldad H

New member
מחיר לא הגיוני

אתה למעשה קונה כרטיס ת"א-מילאנו-ת"א ובכרטיס מוסיפים את הקטע הנפרד מילאנו-פיזה, כנראה במחיר מוזל. תתקשר למשרדי אליטליה ותשאל או בכל סוכנות נסיעות.

למעלה