מחפש מוזיקת swing!!!!

oridoron77

New member
מחפש מוזיקת swing!!!!

אני מחפש מוזיקת סווינג מהסטייל הקלאסי והישן. אם מישהו יכול לתת לי שמות של שירים עוד של אמנים שעשו סווינג אני אשמח מאוד!!! אבל רק מוזיקת סווינג תודה!!!!!

6565

New member
אמני סווינג מפורסמים :

( אני רושם באנגלית ע"מ שיהיה לך יותר קל להתמצא כשאתה הולך לחפש אלבומים ) : - BENNY GOODMAN - קלרינט - DUKE ELLINGTON - פסנתר - CAB CALLAWAY - בעיקר זמר - COUNT BASIE - פסנתר - DJANGO REINHART - גיטרה - Fletcher Henderson - פסנתר כולם מעבר לכלי בו ניגנו היו גם מלחינים והחזיקו תזמורות שלמות תחת ניהולם, שכן סווינג זהו סגנון שמבצוע ע"י תזמורות שלמות בעלות הרבה משתפפים . בתור התחלה הייתי ממליץ לך על גודמן ואלינגטון, זה יספיק לך בינתיים, ושיהיה בהצלחה !

oridoron77

New member
נתקלתי בבעיה כנס שנייה

האמת היא שאני רציתי את הסווינג בשביל מקצבי התופים, ופשוט שאני מוריד עכשיו אז ני רואה שהם לא ניגנו כמעט עם תופיםוגם התעניינתי בפורום מתופפים והפנו אותי לכאן..... אז האם יש אולי שמות של ממש big band שעשו סווינג שככה גם יהיה קצב של תופים...?

Game master

New member
יש לCount Basie סווינג אחד

יחסית מפורסם ושמו Swing Swing Swing(אני חושב) או sing sing sing או משו בסיגנון. הסווינג הזה היה גם בסרט מג'סטיק עם ג'ים קארי. מומלץ!

R a a B

New member
אני לא מבין..

אני לא מבין למה את צריך את סגנון הסווינג הישן בשביל המקצב ברוב סגנונות הג'אז (ביבופ והארד בופ למשל) משתמשים במקצב הזה לך יותר לכיוונים האלה בשביל המקצב הקרוי סווינג.

למעלה