מחפש לעלות מדרגה בעל האש
שלום אנשים יקרים. אני ותיק מאוד בפורומים שונים בתפוז אבל חדש כאן. משיטוט מזדמן קלטתי שיש פה קהילה רצינית ומדהימה. סחטיין. אגש לעניין. עשיתי מאות פעמים (בלי להגזים) על האש. הכנתי מיליון פעם פרגיות, שוקיים, קציצות (בהכנה עצמית), אנטריקוטים, דגים, לבבות, כבד, צ'וריסוס וצוואר פרה נמוכה. יצא לי גם לעשות קצת טלה, אבל זה היה מאוד יקר ולא תמיד יצא טוב. וזהו. נמאס לי. לא רוצה להכין עוד פעם את אותם דברים. אני רוצה לעלות מדרגה. אני רוצה לשמוע על חלקים חדשים, על דברים מעניינים. יצא לי לשמוע על חלקים שונים שארגניטאים עושים על האש ואני רוצה לנסות. אם מישהו יוכל לתת עצה לגבי מה, לגבי טיפים להכנה ואם אפשר קצב מומלץ באיזור הוד השרון. אשמח גם לקבל הפניה להודעות אחרות, אתרים וכו'. הפעם, מפאת המוזמנים, אבקש דברים כשרים. כמו כן, בפעמים הבודדות שעשיתי סינטה, לא ממש נהניתי וכנ"ל מפילה. תודה מראש לכל המשיבים !
שלום אנשים יקרים. אני ותיק מאוד בפורומים שונים בתפוז אבל חדש כאן. משיטוט מזדמן קלטתי שיש פה קהילה רצינית ומדהימה. סחטיין. אגש לעניין. עשיתי מאות פעמים (בלי להגזים) על האש. הכנתי מיליון פעם פרגיות, שוקיים, קציצות (בהכנה עצמית), אנטריקוטים, דגים, לבבות, כבד, צ'וריסוס וצוואר פרה נמוכה. יצא לי גם לעשות קצת טלה, אבל זה היה מאוד יקר ולא תמיד יצא טוב. וזהו. נמאס לי. לא רוצה להכין עוד פעם את אותם דברים. אני רוצה לעלות מדרגה. אני רוצה לשמוע על חלקים חדשים, על דברים מעניינים. יצא לי לשמוע על חלקים שונים שארגניטאים עושים על האש ואני רוצה לנסות. אם מישהו יוכל לתת עצה לגבי מה, לגבי טיפים להכנה ואם אפשר קצב מומלץ באיזור הוד השרון. אשמח גם לקבל הפניה להודעות אחרות, אתרים וכו'. הפעם, מפאת המוזמנים, אבקש דברים כשרים. כמו כן, בפעמים הבודדות שעשיתי סינטה, לא ממש נהניתי וכנ"ל מפילה. תודה מראש לכל המשיבים !