מחפש לסנכרן את המחשב עם FTP

מחפש לסנכרן את המחשב עם FTP

מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שמסנכרנת את המחשב שלי עם שרת FTP? הרעיון הוא שיש אתר שמתעדכן ע"י מספר אנשים, ואני רוצה שתמיד תהייה תמונה עדכנית שלו אצלי. תודה רבה מראש!

../images/Emo26.gif

לא הבנתי למה אתה מתכוון, מצטער
אתה יכול לפנות גם לפורום תמיכה טכנית לעזרה

גוןגון

New member
פשוט

אני מחזיק קבצים גם במחשב האישי שלי וגם בשרת מרוחק (בד"כ באינטרנט) לפעמים אני מעדכן אותם בשרת ולפעמים במחשב האישי. השאיפה היא להיות תמיד במצב שבו הקובץ העדכני ביותר נמצא גם על המחשב האישי וגם על השרת. תוכנת ה-FTP (בעברית יפה - פרוטוקול העברת קבצים) מאפשרת העברת קבצים ממחשב ה-PC לשרת וחזרה. ישנן תוכנת FTP המאפשרות לבצע העברה מצד לצד לפי תאריך העדכון האחרון ואז יש סנכרון מלא. לא בדיוק ניסוח מושלם אבל שיהיה אם יש עוד שאלות אשמח להשיב

arye9

New member
שאלה קטנה

האם אפשר בעזרת הFTP להעלות קבצים לכל השרתים כגון BRINKSTER שבו אני מעלה 5 קבצים בכל פעם? בעצם שתי שאלות, האם אתה מגבה קבצים בשרת גיבוי? האם זה נוח? תודה אריה

גוןגון

New member
הכל תלוי במפעיל האתר. פעם ....

לפני הרבה זמן גם גאוסיטיס איפשרו העלאת קבצים ב-FTP לכל המעוניין. כיום זה שירות בתשלום. צריך לבדוק בהוראות האתר מה הם מאפשרים ומה לא.

אם הבנתי נכון...

זה בסה"כ תוכנה שמעדכת בעזרת FTP (אני יודע מה זה..) באופן עדכני קבצים מהמחשב, כן? והיעילות בעיניין? (או שלזה כבר אין לך תשובה
)

גוןגון

New member
יעילות? אני מניח שזו שאלה של

אלטרנטיבות. אם מדובר באמת בקבצים שאנשים מרחבי העולם מעדכנים אז זה רעיון רע ... נניח את המצב הבא: בניו=יורק עדכנו קובץ והעלו אותו לשרת במקביל הקובץ עודכן גם באוסטרליה ואחרי רבע שעה גם העלו אותו לשרת ואחרי זה יש של משתמש מהודו וכו´וכו´. סופו של דבר יהיה בלאגן אמיתי אוקצור, לדעתי, זה טוב מקסימום לשני משתמשים

למעלה