מחפש חתול/ה חדש/ה

חדשבחוף

New member
מחפש חתול/ה חדש/ה

לילי שלנו לא שרדה מחלת כליות כרונית. קיבלנו אותה לפני כשנה ולא ידענו עליה כלום (הבעלים הקודמת אמרה שהיא בת שנתיים ומעוקרת; היינו חסרי נסיון עם חתולים, ורק בבית החולים הוטרינרי העריכו את גילה ב-8 שנים...לא שזה משנה עכשיו). חיסנו, עיקרנו, טיפלנו, ולצערנו זה נגמר באופן פתאומי ומעציב. בכל אופן הסתבר לנו שמצב הכליות שלה סופני ואנחנו חסרי חתולה מיום שישי בבוקר. אמנם שלב הדמעות לא תם, אבל אנחנו רוצים חתול/ה חדש/ה. מצטער אם זה נשמע קצת נוקשה, אבל עקב הנסיון, אנחנו מחפשים חתול צעיר יחסית (עד 3), מעוקרת/מסורס, ונוח עם ילדים. אנחנו רוצים להפחית את הסיכויים לסיבוכים רפואיים, ניתוחים וכו', היות והנושא רגיש מאוד כרגע מסיבות מובנות. משום מה במודעות באינטרנט שולטים חתולים מבוגרים (די אירוני בהתחשב בזה שלקחנו חתולה בת 7...), ולפני שאני פוצח בסבב עמותות וכו', אם מישהו מכיר/יודע על חתול שיתאים לנו באזור רחובות/ראשון, התודה נתונה לו/לה מראש.

תראה את היפהפיה הזאת ../images/Emo26.gif

הנה משתתפת בצערכם על לילי

YGIM

New member
בזמן האחרון יש המון מודעות לאימוץ של חתולים

בוגרים/צעירים בפורום, תדפף קצת בעמודים האחרונים ותראה. חוץ מזה יש את ג'ינה שמחפשת בית כבר המווון המווון המוון זמן, אם אני לא טועה היא צריכה להיות עכשיו בת 8 חודשים? ויש את החתול של sadju שהיא גם מפרסמת אותו פה כבר לא מעט זמן ואם אני לא טועה, אז הוא אמור להיות ברחובות.... בהצלחה

cowgirl Ms

New member
מה דעתך על המדהימה הזאת?

היא בת לא יותר מ6 חודשים בוודאות [אני עוקבת אחרי מאז שהיא גורונת קטנטונת].

dubonit2

New member
יש לי חתול מקסים בשבילכם!

גם קוראים לו מקס, כי הוא מקסים. פרסמתי פה בפורום בעבר - הוא בן שנה וקצת, מסורס, מחוסן, מתוק בצורה יוצאת דופן, עדין מאוד, אוהב לשחק, מגיבנפלא לאנשים. מה שמדהים אצלו הוא התקשורת שיש לו עם אנשים - הוא מבין מיד לאן מותר לו ללכת ולאן אסור, מבוית לחלוטין ועם משפחה אני מאמינה שהוא יתפקד נפלא. אני מצרפת שתי תמונות שלו - באמת באמת שלא תתחרטו

dubonit2

New member
מקס רק בן שנה וחודש

עם פנקס מחוסן ומטופל נגד הכול בבקשה צרי איתי קשר [email protected] מקס נמצא בבית ברמת גן ונעזור בכול מה שצריך כול אוכל

באסטM

New member
חתולה בת שנתיים

בריאה, מעוקרת, ידידותית משתתפת בצערכם על אובדנה של לילי

חתולונת מקסימה מקסימה מקסימה

בקישור הזה: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=16&MessageId=150448532 הגברת נאספה מהרחוב בשבוע שעבר כדי לעבור עיקור (מחר תעבור אותו כנראה), בימים שהיא מחכה איתנו לניתוח שלה, היא התגלתה כאוצר מדהים.. לא בוחרים חתול לפי יופי אלא לפי אופי- מעבר לזה שהיא יפיופה (ותהיה גדולה), יש לה אופי של כלב- היא קופצת לליטופים, מדברת, מגרגרת בקולי קולות ובגדול מאוד מאוד אוהבת אנשים. אצלנו בבית היא מסתובבת כבר עם חלק מהחתולים וחלק מהכלבים, רק רוצה צומי ואהבה. בקישור שהוספתי יש גם תמונות ובעיקר סרטון שממחיש בדיוק את ההתנהגות שלה- מחפשת יד מלטפת כל הזמן ומשהו להתכרבל בו
. כואב לנו הלב להחזיר אותה לרחוב אחרי העיקור, אבל אנחנו בתפוסה מלאה. היא אכן חתולה עם אופי שאסור לפספס. פשוט נפלאה. לפרטים- 0504203022

חדשבחוף

New member
תודה לכל העוזרים, מצאנו

כרגע אני מסדר חדר לזמן ההסתגלות. זה חתול זכר (מסורס) בן 3. הדבר היחיד שקצת מטריד אותי זה שהוא גדול פיזית, ולי יש ילדות קטנות. אז אנחנו מחכים לו (אמור להגיע הערב) ומצפים שתקופת ההסתגלות שלו תעבור במהרה. שוב תודה!

למעלה