מחפש חברה להיתקתב איתה

chatxman

New member
מחפש חברה להיתקתב איתה

מחפש חברה להיתקתב איתה אם את מאוניינת השאירי הודעה דרך ICQ המספר שלי הוא: 133346079

Yaniv-DC

New member
מההההההה????????

אהההההההההההההה........... לאאאאאאאאאא............ תבדקי ISP!!!!!!!!!!!!!

מורןLA

New member
אה, זה לא אתה ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

funkbass

New member
זה מישהו מאוד נואש

תראו את הדף האישי שלו .... הוא שם את אותה הודעה בכל הפורומים

Yaniv-DC

New member
אולי מורן תספק את מבוקשו?

(האם זו הולכת להיות ההודעה הראשונה שלי שתמחק מהפורום?)

**לילך**

New member
פרופיל אישי של הנ"ל:

דיסלקט ,נשוי ,אוהב סקס אחר ואהבה ורומנטיקה (איך זה מסתדר??) ,הוא מפרסם בכל הזדמנות ,מחפש חברים (ברור למה) ,הזוגיות שלו במשבר (בטח עם כל הסטיות) ,הוא מעדיף חיי לילה ,למרות הכל נכנס גם להכרויות (מי בכלל תרצה להכיר אותו?) ,בגלל שאף אחת לא רוצה הוא מנסה גם בבליינד דייט ואפילו נכנס לשי המלאך השומר (את מי הוא רוצה להכיר שם??) בדרך הוא שתה כוס קפה ,הלך לשמוע סיפורים מהחיים ומהאינטרנט (ושיעמם את כולם למוות) וגם ניסה להיזכר בנוסטלגיה ,למרות שלא נראה לי שהוא מבוגר מספיק בשביל שתהיה לו נוסטלגיה כלשהי והיגיע לכאן -מה הוא מחפש: גרין קארד?. עם פרופיל כזה אני בטוחה שיהיה לו "המון מחזרות "

יא אלוהים אולי הוא ערבי ../images/Emo12.gif

ומחפש איזה בחורה תמימה להתכתב ואז להיפגש ואז
פשוט כבר היה מקרה כזה זוכרים? נו אולי אני סתפ פרנואידית (אני בארץ קצת מושפעת)

funkbass

New member
אולי ........

זה חייזר ..... והוא צריך נקבה כדי להתרבות בכדור הארץ ... ולהשתלט על העולם...... אולי... זה בין לאדן ... מחפש להתחתן עם ישראלית ... להשתקע בארץ (מי יחפש אותו שם?) ... הוא יקרה לעצמו אושיק בן עמי ... the perfect crime ...

MARMELAD

New member
כולכם אמרתם מה אתם חושבים

ועכשיו האמת (לדעתי) זה סתם ילד אהבל. הגיוני? MARMELAD שכבר יממה לא נכנס אל הפורום האהוב עליו ועכשיו הוא הולך לענות לכל הודעה שהוא יראה בלי להתבייש

למעלה