מחפש המלצה על מסך

• פותח הנושא klop2
  • פורסם בתאריך

klop2

New member
מחפש המלצה על מסך

17 אינץ' איכות טובה (גם מהדקים וגם מהרגילים )

LeeCooper69

New member
מה התקצוב שלך../images/Emo35.gif

מסך LCD (מהדקים) יעלה הרבה יותר. אני אישית ממליץ על LG כי הם הכי טובים. בקשר למסכים רגילים- רק Proview 17

CP

New member
רק לא Proview

תשמר מהם כמו מאש. לי יש אחד ואני מאוכזב קשות. אם כבר או LG או מסכים מבוססי טרינטרון של Princeton, פשוט מצוינים...

LeeCooper69

New member
אני דווקא נורא מרוצה.

אבל אני קונה רק Proview של 17". מחלה כנראה. בכולופן, אני ממש מרוצה מהצבע שלהם והכל. כל עוד זה לא מסך LCD. לLCD אני ממליץ על LG

klop2

New member
מה דעתכם על..

Dell trinitron p780 .1 (למרות שזה מסך מתצוגה) SONY E210 FD TRINITRON .2 כתוב שזה REFURBISHED אני לא בדיוק מבין מה זה אומר MAG 786PF2 .3 Philips 107s .4 5. LG Flatron F-700B כולם 17 אינץ' מה דעתכם עליהם? תודה מראש

דעתי בעניין...

אל תקנו מסכים מתצוגות. בניגוד למכשירים כמו מכונת-כביסה או מדיח-כלים אשר כשהם עומדים בתצוגה הנזק שלהם רק חיצוני (צבע, שריטות, כיפופים בפח), מסך אשר היה בתצוגה, קרוב לודאי שלא יחיה עוד הרבה זמן כי הבלאי שלו הוא בעיקר למערכות הפנימיות (מסך בתצוגה בדרך-כלל עובד הרבה שעות בכל יום), וגם אם יש אחריות, זה מעצבן לקחת מסך לתיקון אחרי חצי שנה שהוא אצלך, לא? בקשר למסכי Refurbished - אפשר לקנות אבל יש לבדוק שפועל כמו שצריך, שיש אחריות מלאה ושהמחיר זול משמעותית ממסך חדש. מסכים מהסוג הזה אלו בד"כ מסכים חדשים שמיד בהתחלה התגלתה בהם תקלה והם הוחזרו ליצרן ותוקנו, או שלחילופין לאחר תקופת שימוש מסויימת, הלקוח החליט שהוא לא מרוצה והחזיר את הסחורה לחנות. בארה"ב הם יותר גמישים מאשר אצלנו לגביי החזרת סחורה גם אם עברו יותר משבועיים-שלושה. ההחזרות האלו עוברות ניקוי קל, אריזה מחדש ומגיעות בחזרה לחנויות (כולל אצלנו) בתור Refurbished. אפשר בהחלט להשיג מציאות, אבל אפשר גם ליפול עם מוצר בעל תקלה חוזרת/שלא נמצאה. בברכה גיליוטין

unholy

New member
נסו לקנות מסך

של מיטסובישי ctx או iiyama עם שפורפרת daynatron או משהו דומה(שכחתי את השם המדויק)...טובים יותר מכל הנ"ל

unholy

New member
אגב...

אם הצבעים חשובים לך...אז קח שפורפרת טריניטרון! וגליוטין צודק בכל מילה:)

למעלה