מחפש המלצה לסרט בסגנון

מחפש המלצה לסרט בסגנון

"רחוב ג'אמפ 21", כלומר קומדיה משוגעת. ראיתי "סופרבאד" והתאכזבתי, ההומור הזה של "לנהל שיחה עם משפטים מוזרים ומשעשעים" לא באמת מצחיק אותי, והוא מאפיין של יותר מדי סרטי קומדיה אמריקאיים בשנים האחרונות. בא לי משהו שהמטרה שלו מראש היא להעיף לך ת'בטן מרוב צחוק (למשל מסיבת רווקות שדווקא לא אהבתי אבל הוא כן מנסה, וכאמור רחוב ג'אמפ 21 ש*מאוד* אהבתי), וכמובן- שיצליח במטרתו. תודה מראש

Scorsese

New member

לא יודע אם סרט הקומדיה האהוב ביותר עליי, אבל בהחלט אחד האהובים עליי. ראיתי אותו לפחות 5 פעמים וכל פעם הוא הצחיק אותי מחדש, מומלץ ביותר!

DudeStam

New member
ביחס למה שהוא אמר

מפרט הגורל הוא סרט בהחלט קורע ומצחיק,
אבל ארבעה אריות הוא סרט שנון כזה שמנסה בכוח להצחיק ולא הולך לו - אותי הוא לא הצחיק לפחות. אני לא אומר שזה סרט רע, הוא טוב מאוד אבל מצחיק ו"מעיף ת'בטן מצחוק" הוא ממש לא ואני בטוח שאתה יכול להסכים איתי על זה

למה לי להסכים איתך אם זאת לא הדעה שלי?

אותי הסרט הזה קרע. רואים למה התכוונתי כשאמרתי שהרבה אנשים בפורום הזה מטילים את הדעות שלהם על אנשים אחרים?

aשרון

New member
יש לי אחד...

תנסה את "טאקר ודייל" קומדיית אימה משובחת ומצחיקה, אני חושב שתשודר ב yes בסוף השבוע הקרוב .

Scorsese

New member
כמה קומדיות מעולות

בית החיות, חתול שחור חתול לבן, הזוג המוזר, והרי החדשות, ביג לבובסקי, הולך חזק סיפורו של דיואי קוקס.

תודה לכולם על התגובות!

קצת נרתעתי כשראיתי שפיינאפל אקספרס זה מהכותבים של סופרבאד, אבל אני אלך עליו בכל זאת.

Spoonbender

New member
איזה כיף זה קומדיות משוגעות

חייב להמליץ על "היטלר קפוט", אבל קשה להשיג אותו עם תרגום (דובר רוסית, לא מופץ בעולם למיטב ידיעתי, למעט פולין ורוסיה).

ובנוסף:
"אמריקן פיצה" (למעשה Fat Pizza ומדובר בסרט אוסטרלי) - קומדיה מוטרפת בקצב גבוה.

מיכאל1411

New member
עוד המלצות חמות

שלושת סרטי 'הרולד וקומר'
סקס דרייב
אחי איפה האוטו שלי?
לילה אחד במקול'ס

למעלה