מחפש דרך לסנכרן PALM עם ms outlook

shay454

New member
מחפש דרך לסנכרן PALM עם ms outlook

האם יש דרך לסנכרן אתה MS OUTLOOK (לא express) עם הפאלם,בכדי שאני יראה את הפגישות במחשב בOULOOK? ברשותי 515.

_אלי_

New member
אתמול עניתי על השאלה הזו

כדאי לעשות חיפוש קטן לפני שטורחים לשאול שאלה. קבל את הלינק:

עמיחלק

New member
לפי מיטב זיכרוני

כאשר מתקינים את תוכנת הפאלם ע"ג המחשב היא מאפשרת הגדרת סינכרון מול הOUTLOOK. ניתן להשתמש גם בתוכנות כדוגמת POCKET MIRROR או DESKTOP TO GO אני אישית משתמש בשניה. מי שחשוב לו לסנכרן גם לפי תתי סעיפים יעדיף להשתמש בראשונה. (גירסת פרו) ציון שלי לתוכנות: 9.5 לפוקט ו 9 לדסקטופ

shay454

New member
תודה רבה לכל ה"חכמים"

לא מסובך לתת תשובה בלי להכניס את המילה חוקן!!!! אני יודע לסנכרן את המייל שלי עם הPALM, לזה יש מליון ואחד תוכנות!!! אני מעוניין לסנכרן גם ה היומן פגישות של ה-MS OULOOK רשימת אנשי הקשר ודברים כאלה, חכם סיני אחד אמר פעם "אם אין לך משהו חשוב להגיד............" ותרגעו כבר עם החוקנים שלכם, לא נורא את תעזרו גם לאנשים שפחות מבינים!

עמיחלק

New member
מר בחור... !

החוקן הוא בדיחה קטנה שעלתה במוחי אחרי שראיתי את הסרט על חייו של קלוגס, כן זה אותו קלוגס של הדגני בוקר. סרט נחמד. בכל מיקרה אים הייתה קורא את כל מה שכתבתי אז הכל מצויין שם לגבי הסניכרון מול הOUTLOOK כולל יומן פגישות, רשימת אנשי קשר ודברים כאלו. המילה חוקן לא היתה מופנית אליך, אז חייך הכל בסדר. נ.ב. לפי הסרט, החוקן הוא פעולה שמשחררת את הגוף

למעלה