מחפש אתר אחסון

love_asp

New member
מחפש אתר אחסון

אני מחפש אתר שאפשר להעלות אליו קבצים שיהיה אפשר להוריד אותם (כולם, לא רק אני). אתר בסגנון של Brinkster. העניין הוא שאני מחפש אתר עם הגבלה מאד מקלה בעניין גודל כל קובץ. אני פשוט צריך להעלות קובץ PDF של 7MB. אם יש רעיונות, אני אשמח לשמוע, תודה רבה רבה

benjy337

New member
יש גם בemail של ukonline אפשרות

להחסן בלי הגבלה יש לי שם כבר 150MB של קבצים והו ממשיך לקבל ! ukonline

יופי של עיסקה הסטרימלוד...

בהחלט שווה 50 מגה לשבוע חינם. אני מעלה עכשיו לשם קובץ של 4 מגה במהירות 20 K לשניה. ההורדה בטח תהיה מהירה יותר. זה הרבה יותר נוח מהאימייל של UKONLINE. כמו כן אני חושב שהוא תומך בעברית (הדאונלואדר שלו) אני בודק ואחזור אליכם עם מידע נוסף. עדיין לא ברור לי מידת הבטיחות שלו. אם בגרסת הנסיון החינמית אפשר לשים שם קבצים לא להורדה לכולם.

love_asp

New member
בעיה קטנה....!

כנראה לא ניסחתי את עצמי מספיק טוב. המטרה היא שיהיה איפשהו קובץ של 7MB שאני העלתי שיהיה לו URL משלו וכל אחד בעולם יוכל להוריד אותו. כל מה שהצעתם לי רק אני (או מקסימום חברים אחרים באותו אתר) יכול להוריד. אני רוצה שכל אחד יוכל להוריד.

kingkung2002

New member
אם תקרא את

ההודעה שלי מלמעלה אז היית רואה שאם אתה פותח שם משתמש בוואלה אז יש לך תיבה שאליה אתה יכול להעלות קבצים ואתה מקבל URL שאיתו אתה מחליט מה לשתף מהקבצים שהעלתה

בדיוק בסטרימלוד אתה יכול לעשות זאת

העליתי לשם קובץ MP3. נכנסתי לאתר עם שם וסיסמא ולחצתי על הקישור לקובץ. הוא מוריד לי אותו. עכשיו עשיתי לחיצה ימנית והוספתי את הקישור למועדפים. יצאתי מהאתר LOG OUT או SIGN OUT וכמשתמש חופשי שאינו קשור בכלל לסטרימלוד הלכתי למועדף הזה שהכנתי לי והורדתי משם את הקובץ בצורה חופשית. אני עוד אבדוק זאת שוב ואתן דוגמא פיזית. נכון לכרגע אני מאמין שכל אחד יכול להוריד קבצים עד גודל של 10 מגה בהגבלה של 50 מגה לשבוע מהאתר הזה.

שאלה טובה. בינתיים מסתבך עם הפרטי

הם כותבים בHELP שליד כל קובץ יש לחצן ACCESS וכשלוחצים עליו אפשר לשנות מפרטי לציבורי. אני לא ראיתי לחצן כזה. אני מעלה לשם עכשיו קובץ AVI שהכנתי בזמנו של 8 מגה. יכול להיות שמה שהעלית קודם קיבל אוטומטי זיהוי של משהו עם זכויות יוצרים. כאלה קבצים הם לא מרשים לשימוש ציבורי. רק דברים שיצרנו לבד. או שאין עליהם זכויות. אז יקח לי קצת זמן. בנג'י אם אתה מגלה איך לעשות את הציבורי הזה אז תגיד לי. לגבי ההורדה החופשית: הערכה שלי שההורדה לא מוגבלת.

נסיון ראשון להורדה חופשית מסטרימלוד

שמתי שם קובץ וידאו קטן בגודל 750 K. אני שם כאן קישור להורדה. ספרו לי אם אתם יכולים להוריד.

יפה. קיבלתי תשובה. זה ממוקם פרטי

אני אלך לגלות עכשיו איך עושים תיקייה ציבורית.

למעלה