מחפש אופניי MTB, או סטריט

a1ong

New member
כנס

http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1081&MessageId=144685651 יותר טובות ממה שעידו נתן לך!

super N

New member
אני מוכר 243

בולם קידמי מרזוקי דירט ג'מאפ 2 QR20 גלגל קידמי MTX על נאבה של HOPE גלגל אחורי S-TYPE קראנק של ATOMLAB וברקס הידראולי של דאור תרים צלצול 0509572390 או במסרים מה שבא לך

kantor2

New member
גם אני גם אני..

מוכר בפחות מהתקציב שלך.. specielized p.1 2010 משופרות.. גלגל קידמי אטומלאב פימפ 24 על נאבה פרופר (חזקה בטירוף) אחורי אטומלאב פימפ על נאבה אטומלאב פימפ צמיגים מקסיס חזקים וקלים ספרוקט WTP 5סטאר חזק ביותר שרשרת kmc 710 הכי חזקה שיש.. בולם דירד ג'אמפר שילדה פ.1 גריפים odi אופניים יפות במצב מעולה אם קצת שריטות מהמכסן דבר איתי אם אתה רוצה תמונה קנטור 0546438408

kantor2

New member
גם אני גם אני...

מוכר בפחות מהתקציב שלך.. specielized p.1 2010 משופרות.. גלגל קידמי אטומלאב פימפ 24 על נאבה פרופר (חזקה בטירוף) אחורי אטומלאב פימפ על נאבה אטומלאב פימפ צמיגים מקסיס חזקים וקלים ספרוקט WTP 5סטאר חזק ביותר שרשרת kmc 710 הכי חזקה שיש.. בולם דירד ג'אמפר שילדה פ.1 גריפים odi אופניים יפות במצב מעולה אם קצת שריטות מהמכסן דבר איתי אם אתה רוצה תמונה קנטור 0546438408

bbabvb

New member
דניאל גולמבו מוכר את האופניים הכי טובות בארץ!

סתכל זה פה עמוד או שתיים אחורה דבר איתו...

שחר1 1

New member
שמע,אני מוכר אופנים סוסות ממש בזול,אני חייב

שילדה בלק מרקט,שלדת כרומולי,בת זונה גלגל אחורי,האלו סאס,קאסט 11 שינים ספרוקט של פרימו 30 שינים,הילוךך בן זונה גלגל קידמי,פימפ,לא gi כמו הרבה פה קראנק,פאוור ביט ומזלג של אידנטיטי,שעולה חדש 1100 מכיר רצפה,רק לקנות ולרכב,והיה לך כסף לשידרוגים ,באמת שמכיר פצצה דבר איתי 0523326600 אופנים בין הנוחות שקיימות

Aaron Ross

New member
אני רוצה!

אני חולה על בלאק מקרט דבר איתי במחירים ונסגור מחיר

danielgolembo

New member
דבר איתי אם אתה רוצה

מוכר אופניים שילדה דוברמן מזלג בלק מארקט גלגלים אטום לאב פימפ לייט קראנקים טוומבולט ועוד חלקים אופניים קלות אחושרמוטה במחיר טוב אם אתה רוצה תקשר 0523524441

למעלה