מחפש אופנוע ... מעל 600CC סופר ספורט עד 66 אלף שקל אם אפשר בלי תגובות דפוקות
W wl21 New member 26/3/05 #1 מחפש אופנוע ... מעל 600CC סופר ספורט עד 66 אלף שקל אם אפשר בלי תגובות דפוקות
C C O L T New member 26/3/05 #2 מצטער, אי אפשר ../images/Emo151.gif אל תקחו תחיים ברצינות כי בכל זאת לא תצאו מהם בחיים!
D dptnl New member 27/3/05 #8 בוא נעשה עסק. הוא פונה לששת, ששת מוכר לו R1, אני פונה אליך, אתה מוכר לי את אחותך, הולך
R R-o-i New member 27/3/05 #9 אין בעיה... קח את אחותי עם האגרסיבות שלה אתה עוד תהיה הביץ' שלה היא תאנוס אותך עם דילדו... אתה לא יודע מה הבאת על עצמך... רועי
אין בעיה... קח את אחותי עם האגרסיבות שלה אתה עוד תהיה הביץ' שלה היא תאנוס אותך עם דילדו... אתה לא יודע מה הבאת על עצמך... רועי
N noyfb New member 27/3/05 #10 הייתי מתחיל בגילך , עם סופר סקוטר, 60 סמ"ק , 6600 ש"ח עם תגובות דפוקות בוואריאטור ובבולם הקידמי..
D D the kid New member 27/3/05 #13 ועם רטיבות (../images/Emo12.gifDanielR) על המושב האחורי. ופלקלקים שהופכים אותו ליותר מהיר מאדום, למרות שהוא כחול.
ועם רטיבות (../images/Emo12.gifDanielR) על המושב האחורי. ופלקלקים שהופכים אותו ליותר מהיר מאדום, למרות שהוא כחול.
W wl21 New member 27/3/05 #14 זה שאני בן15זה לא אומר שאני לא מבין לך לאישימוטו ותשאל את יוסי הגבוה מיזה לירן אח של זאביק והאופנוע לאחי
זה שאני בן15זה לא אומר שאני לא מבין לך לאישימוטו ותשאל את יוסי הגבוה מיזה לירן אח של זאביק והאופנוע לאחי
D D the kid New member 27/3/05 #16 ../images/Emo12.gifאבל מה אני עשיתי../images/Emo35.gif מה אני עשיתי יודע שזה לא שורשר אליי, אבל על הדרך, תלך ליוסי הגבוה ותגיד לו: "דיגידן דיגידן"
../images/Emo12.gifאבל מה אני עשיתי../images/Emo35.gif מה אני עשיתי יודע שזה לא שורשר אליי, אבל על הדרך, תלך ליוסי הגבוה ותגיד לו: "דיגידן דיגידן"
W wl21 New member 27/3/05 #17 צחקו צחקו אבל אני זה שהולך לעבוד בטקסי אופנועים בראשון תודה ויום טוב ד"א כל אחד פה בגיל ממוצע של 26 אבל עם מוח של בן 9 אז זה אומר שאני הכי בוגר פה ואני לא יורד למה שלכם
צחקו צחקו אבל אני זה שהולך לעבוד בטקסי אופנועים בראשון תודה ויום טוב ד"א כל אחד פה בגיל ממוצע של 26 אבל עם מוח של בן 9 אז זה אומר שאני הכי בוגר פה ואני לא יורד למה שלכם