מחפשת -

מחפשת -

לחשים, כישופים ומתכונים לשיקוים בעברית בבקשה. רצוי שתחזרו אליי במסר אישי. תודה!

L e s t a t

New member
אנחנו לא נוהגים

לחלק כשפים ולחשים.. מתכונים לשיקויים, לעומת זאת, ניתן למצוא פה בפורום.

suki da yo

New member
מותר לשאול למה ?

נראה לי שזה בדיוק המקום לחלוק אחד עם השני כישופים שכן-או-לא עבדו.... ~סוקי תוהה

...

הסיבה היא שאין לדעת מי מבקש את הכישוף ומה רמת הידע ומה מטרותיו ומה הניסיון שלו, אולי זה יימשע כמו הגזמה אך לתת למישהו כישוף בלי לדעת למי ולמה זוהי יכולה להיות טעות פטאלית בקלות, לכן אנשים נימנעים לחלוק את הידע שלהם אם כל אחד שמבקש, נכון שזהו פורום מאגיה וכישוף אבל אי אפשר לחלוק את הידע שלך אם כל אחד שמבקש זאת, זהו דבר הדורש שיקולים רבים ולכן אנו נימנעים מכך. ניל.

L e s t a t

New member
כמו גם

שמי שמבקש כשפים ולחשים מכריז בכך על היותו אדם שלא מבין בנושא (או עצלן), מכשפים כותבים את הלחשים של עצמם, כך הם פועלים הכי טוב. אבל, אפשר בהחלט להשתמש בלחשים של אחרים וישנם גם ספרי מאגיה שיש בתוכם לחשים וטקסים שלמים.

suki da yo

New member
נכון שאנשים שבאמת יודעים מה הם עושי

יעשיפו לכתוב את הכישופים של עצמם, אבל אם לא חולקים את זה , ואני לא מכוונת דווקא לפה, אז איך ממשיכים ללמוד?

מארה

New member
יש בעיה אחת

לפי מה שאני הבנתי ונוכחתי לדעת, הכישוף עצמו מאבד מהכוח שלו אחרי הרבה שימושים. חוץ מזה אני מניחה שהכישוף לא עובד על אף אחד חוץ ממך אז אין נכון ולא נכון. כל מה שעוזר לך הוא רלוונטי.

...?

הכישוף אינו מאבד את כוחו לאחר שימושים רבים כלל! כל פעולה מסויימת הנוגעת לכישוף היא עוד אימון, כל עוד את עושה יותר כישופים כך זה גם יותר אימונים וזה מפתח לך את יכולת הכישוף בכללי. את והכישוף חלק בלתי ניפרד זה מזה כל עוד את משתמשת בו יותר הוא מאפשר לך להישתמש בו יותר (זה נישמע מטומטם, אני יודעת...) כל מעשה פרקטי בכישוף שאת עושה זה עוד דבר שמאמן אותך ומשפר לך את היכולת המאגית.

suki da yo

New member
אני לא מדברת על לקחת כישוף כתוב

גמור ומוכן ולעשות אותו, ולקוות לטוב. לא יודעת, אולי זה רק מה שאני עושה כשאני מתכננת כישוף- אני לוקחת כישופים בנושא מכמה מקורות, ובונה מהם את הכישוף שנראה לי שלי, כמובן בתוספות אישיות....

אני מבינה -

שטעיתי כשחשבתי שמצאתי את המקום הנכון לבקש מידע ועזרה ואולי גם לחלוק מידע משלי. במקום זה מקניטים אותי פה וקוראים לי עצלנית ו\או חסרת כל ניסיון בעקיפין. אחלה של אנשים יש פה. אני אדע מעכשיו לאיפה לא לחזור. תודה.

...

אין צורך לקבל זאת כ"כ קשה.. אף אחד לא קרא לך עצלנית\חסרת ביטחון באופן ספציפי. טל רק אמר שלרב אנשים המבקשים כישוף הם כאלו וזו אחת הסיבות שאנחנו או לפחות הוא נימנעים מלזרוק ככה סתם כישופים ולחשים באוויר. אם את מצפה שבמקום אחר עם אנשים בעלי יחס רציני למאגיה יקרה משהו אחר את טועה גם שם לא יתנו לך כישופים בכזאת קלות..אלא אם כן זהו אתר על כישוף... את צריכה ללמוד שכישוף זה לא דבר שבא בכזאת קלות את צריכה להשקיע בזה הרבה למידה. בכל מיקרה אני חושבת שיש פה כמות אנשים לא מועטת שיוכלו לעזור לך בנוגע לכישוף אז לדעתי אם את לוקחת כזה ארוע בכזאת רצינות זהו דבר היקשה עלייך להתחיל לעסוק בכישוף, אז תישקלי טוב את מעשייך לפני שאת עושה משהו שאולי תתחרטי עליו. שלך ניל.

למעלה