מחפשת תשובה למשהו שמטריד אותי

orly_lucky

New member
מחפשת תשובה למשהו שמטריד אותי ../images/Emo4.gif

במחזור טבעי אני מבייצת בסביבות הימים 20-24 פחות או יותר וזה כשהזקיק מגיע לגודל של 23-25 בערך- עד כאן מחזור טבעי. במחזורי טיפולים הביוץ נקבע ע"י מתן כוריגון וזה לפי החלטת הרופא על המועד המתאים, לפעמים בתוספת שיקולי שבתות, חגים וכו´ (כדי לעשות הזרעה למשל), הענין הוא שלרוב מתן הכוריגון אצלי הוא בסביבות הימים 15-18 כשהזקיק בגודל 17-20 והרירית מגיעה מקסימום ל-9 - עד כאן טיפולים. השאלה שמטרידה אותי היא- האם ההתערבות הזו שלא לפי זמני הטבע אולי מפריעה, האם ההקדמה הזו(ללא כל הודעה מוקדמת) "תופסת " את הגוף לא מוכן?, אולי הזקיק עוד קטן מדי ולכן הביצית לא מספיק בשלה??? אולי הרירית לא מספיק מוכנה לקליטה??? , בקיצור אני מוטרדת שאולי הגוף לא ממש מוכן??? כי עובדה שבאופן טבעי היה לוקח לו עוד כשבוע לביוץ, אומנם אכן מתרחש ביוץ וזה כבר מראה על מוכנות מסוימת , אבל אולי המצע לקליטת ההריון לא תקין??? נשמע הגיוני??? או סתם שטויות ????

יעל@

New member
אורלי

ברגע שהזקיקים מוכנים בגודלם, והרירית בסדר הגודל שציינת הגוף והרחם מוכנים לקלוט את ההריון. וההתערבות החיצונית של התרופות אינה פוגמת ביכלת הגוף לקליטת הריון, אלא עוזרת לגוף, ומסדרת את הביוץ כך שניתן גם לעשות זאת בצורה מבוקרת. בהצלחה

למעלה