מחפשת רעיונות ל packed lunch

מחפשת רעיונות ל packed lunch

לילדה בת שש שאוכלת צהרים בבית הספר. יש אפשרות לאכול שם ארוחה חמה, ניסינו אבל זה לא להיט
במיוחד שלפעמים לא ברור מה בדיוק אוכלים שם
לכן אנחנו מחפשים רעיונות לארוחה ארוזה - קצת יותר מכריך (זה נמאס לה אחרי כמה זמן) נשמח לכל רעיון או הפניה.

טלי12345

New member
רעיון

אני מניחה שאין לה דרך לחמם: עלי גפן סושי אנטיפסטי סלט פסטה קר סלט ירוק עם עוף ורוטב בצד ג'חנון עם רוטב אדום פיתה וחומוס

חנהפ

Active member
אצלנו היא לוקחת מנה חמה או מרק

נמס בכוס. לפני שנשבר התרמוס לאוכל ארזנו לגברת ארוחות שלמות: אורז/ פתיתים/פסטה, גזר גמדי/אפונה שניצלונים/ רוטב בולונז אורז מבושל עם נקניקיות סיני כשהרעיון המוביל היה אוכל שאפשר לאכול רק עם מזלג.

דקלים

New member
תפריט ארוחות צהריים לבצפר אצלנו:

תפו"א אפוי עטוף בנייר כסף, ולידו גרגרי חומוס, או קלח תירס או נתחוני תירס. קופסא ובתוכה נקניקיות מבושלות ולחמניית באניס בצד. + שקיות קטשופ קטנות. תמיד תמיד תמיד קופסא עם ירקות חתוכים. אורז סיני עם אפונה וירקות. פסטה סתם עם חמאה ומלח. פסטה עם אפונה ונקנקיות או טבעול חתוכות. תמיד בצד שקית קטנה ובתוכה מזלג חד פעמי מפית נייר ומלח (ממקדונלדס). כל הדברים האלה גם אם הם לא ממש חמים. נשמרים נעימים וטעימים גם בצהריים. הבוקר למשל בישלתי את האורז הסיני. אנחנו מתחלקות שתי אמהות וכל אחת אחראית על חצי שבוע לשתי הילדות. זה סידור מאד מוצלח.

../images/Emo51.gif על הרעיונות ועל ההשקעה

בתשובות. בינתיים רק חלק מהרעינות עברו אצל בת השש. אבל אני אופטימית... שוב המון תודה

המרחפת

New member
שהייתי בבית הספר

הייתה לי קופסת פלסטיק קטנה, שבתוכה שמתי תבשיל. מה שהיה במקרר. הייתה פסטה? לקחתי פסטה. היה אורז? לקחתי אורז. נחשבתי מוזרה על שאני באה עם אוכל מבושל ולא עם סנדביץ'. אבל עובדה שבסוף ראו עוד בנות עם קופסאות קטנות של אוכל.

למעלה