מחפשת רופא

אפינקה11

New member
מחפשת רופא

הי לכולן, אני מחפשת רופא/ת נשים, לעניינים הרגילים של נשים, אתן יודעות, ככה למעקב רגיל שלא קשור לאנדו', בשביל האנדו' הולכים לרציניים.. יש לכן המלצות (אזור תא-רג-בני ברק, או מה שבאזור)? מכירות כאלה שלא חושבים שאנדו' זאת קונספירציה נשית ויהיו חביבים? תודה!

כן

ואני המלצתי וממליצה על שדמי
היא מקבלת במרפאת המעורר בגבעתיים. מימוני ממה שאני יודעת מקבלת בקניון גבעתיים וגם בבני ברק- אישית לא מכירה אותה זוזו יקירתנו ממליצה עליה.

זואילי

New member
נכון, ממליצה על מימוני

והיא מתומכות סוריאנו, אז יכולה לעזור בירוקרטית הרבה מאוד.

וגם אותך אשאל...

האם המימוני הזו עושה גם מעקבי הריון? יש לה מכשר US אצלה? איפה היא מקבלת ?

זואילי

New member
היא עושה

ויש לה מכשיר אולט' בחדר במרפאה בגבעתיים. (בקניון). אבל לא יודעת איך זה הולך מבחינת קביעת תורים, כי לפחות בעניין השוטף - קשה מאוד לקבוע אליה. מניחה שיש התנהלות אחרת לגמרי כשמדובר במעקב הריון.

שדמי מה?

את יודעת אם היא עושה גם מעקב הריון ?
אני בדיוק מחפשת מישהו שיש לו גם מכשיר US כדי שלא אצטרך לקבוע כל פעם תור בנפרד (כמו שקורה היום אצלי במרפאה)

בהחלט ../images/Emo70.gif

עושה מעקבי הריון, ואפילו יש לה שעתיים בבוקר שהיא מקבלת אך ורק נשים בהריון (את התורים האלו ניתן לקבוע רק דרך המוקד לא מהאינטרנט). ואכן יש לה מכשיר US צמוד בחדר. המינוס היחיד זה שהיא לא מקבלת אחה"צ. אבל לנשים בהריון התורים הם מ8:00 בבוקר.

היא מקבלת במרפאת המעורר

בגבעתיים בימים ב' ו-ד' ד"ר שדמי אריאלה שוב עד כמה שידוע לי התורים למעקבי הריון נקבעים דרך *2700 ולא דרך האינטרנט.

ושוב תודה

בכל מקרה אני אחכה עם זה קצת. היום עשיתי US ובקושי ראו דופק. אני אמורה לחזור לעוד US בשבוע הבא. מקווה שיהיה בסדר

בלגן2

New member
ד"ר רון שיינמן

אמנם מקבל בכפר סבא, אבל שייך לכללית וגם עובד במרפאת האנדו בתה"ש. מבחינתי זה פתרון קסם!!! לבדיקה האחרונה אצל ברגאבל ולביקור בתה"ש - הכללית הוציאו לי טפסי 17 בעיקר בזכותו!

פז08

New member
ממליצה גם על ד"ר שיינמן

בנוסף לעובדה שהוא מקבל גם בכללית,וגם עובד במרפאת אנדומטריוזיס בתה"ש, לדעתי הוא מקסים, עדין ורגיש, יותר מכל רופא אחר שהכרתי!! וגם מאד מקצועי!!

shirar1987

New member
אני הולכת לד"ר ארז יזהר

שנמצא בבני ברק. מאד ממליצה. סבלני וידע מורחב

למעלה