מחפשת פתרון ...בעיה ובלי תשובה

• פותח הנושא dd27
  • פורסם בתאריך

dd27

New member
מחפשת פתרון ...בעיה ובלי תשובה

עברתי את השיקוף של הרנטגן בגלל כאבי בטן נוראים וצרבות שהרגשתי לאחרונה... בכל אופן אני נותחתי בבי"ח רמב"ם ע"י ד"ר בשארה לפני שנה וחצי .. ניסיתי לפנות לבי"ח איכילוב או תל השומר אבל לא מוכנים לקבל אותי מאחר ונותחתי ע"י בי"ח רמב"ם טוב אז אצטרך לנסוע עד חיפה אין ברירה אבל הבעיה ... במרפאות חוץ מקבלים רק בימי רביעי ומחר יום רביע ואם יש שביתה אז הלך עליי. כי יום רביעי הבא זה ערב חג וככה זה נדחה לעוד שבועיים .. אבל אני בבעיה ולאף 1 פה בכ-ללל תל אביב לא מוכן לבדוק אותי ? מה יהיה ? מה עליי לחכות שיקרה לי אסון ואז אגיע למיון באיכילוב... אוףףףף נא עצה פענוח תשובות הרנטגן (לפחות שאוכל להרגע ..או לא..) " הודגם בקע סרעפתי ורפלוקס מהקיבה לושט עד לשליש העליון שך הושט. יש לציין שהפאוץ העליון גדול והמעבר של החומר איטי לפאוץ הדיסטאלי." מה זה אומר .. פליז.. אני מאד מודאגת.. יש לי כאבי בטן עזים ....

הצילום לא תקין

יש להבדק בהקדם ויש שתי אפשרויות - לגשת למרפאה בבית חולים רמב"ם - השביתה הסתיימה או אם יש כאבים לגשת לחדר המיון ברמב"ם . את צריכה לדעת ששבתי חולים שונים משתמשים בטבעות שונות וטכניקות שונות והדבר הטוב ביותר שתהיי במעקב וטיפול הצוות שלך

למעלה