מחפשת עצה...

THEbb

New member
הרעיון הזה מוצא חן בעיני.

הרי בתשלום חשבון באינטרנט אפשר לשלם רק חלק. רעיון לא רע, בחיי. אז איך זה עובד? אני אומרת לה "הגיע חשבון X, שילמתי את החלק שלי, החלק שלך הוא כך וכך ואחריותך לשלם"? זה בהחלט יוריד ממני את הריצות אחריה וכך גם אוכל לשלם כשנוח לי, ולא כשהיא טורחת לתת כסף...

Fun Fair

New member
שאלה היא על שם מי רשומים החשבונות

אם על שמך- אז זה קצת בעייתי(כי עדיין יבואו אליך בדרישה לתשלום. את העיריה/חברת חשמל לא ממש מעניינים הסכסוכים הפנימיים. הם רוצים כסף). אם על שם בעל הבית- חושב שתדפיסי את האישור על התשלום ותעבירי אליו, על מנת שיראה ששילמת (כדי שכשיתחיל לקבל מכתבי גבייה, לא יבוא אלייך בטענות)

tenen

New member
תעברי דירה, ואל תקשיבי לחצי מהתגובות כאן :)

כל תגובה שנכתבה לך כמו לחפש סעיפים שהיא הפרה בחוזה ולדרוש ממנה לעוף בשל כך היא תגובה שנכתבה תוך כדי התעלמות מוחלטת מחוק החוזים ומתוך בורות משפטית של האדם שהגיב לך. אם לא מוגדר בחוזה שהפרת סעיף מסויים תחשב כהפרה ייסודית של החוזה את יכולה לתבוע אותה בבית משפט בשל הפרת החוזה ולדרוש שתעזוב מה שכנראה לא תצליחי לקבל, אבל בטח ובטח שאסור לך להחליט על דעת עצמך שהפרת החוזה שלה גוררת את הפרת החוזה מצידך מה שאפשר לעשות רק כאשר מוגדר על הסעיף שהפרתו הינה הפרה ייסודית של החוזה. מעבר לכך, אם תעיפי אותה מהדירה את עלולה להיתבע בשל הפרת החוזה. בשל כך נותנים לעורך דין שמתעסק בתחום החוזים לכתוב חוזים, מי שלוקח תבנית קבועה בחינם מהאינטרנט או ב10 שקל בקרביץ צריך לדעת שעל ניסיון לחסוך בדברים האלו הוא עלול לשלם ביוקר ובמקרה הזה ככל הנראה תאלצי לעבור דירה אלא אם את מעדיפה לחיות איתה עוד 9 חודשים.

THEbb

New member
לשמחתי,

בעל הבית הוא עו"ד. לכן, התייעצות איתו בעניין זה היא הכי יעילה :) ממש תודה לכולם על התגובות!

dietoday

New member
אוי..

הייתי משתגעת עם שותפה כזאת... למזלי יש לי שותף מצויין, אבל אנחנו מחפשים שלישית, והפחד שלי הוא ליפול על אחת כזאת... תמשיכי במה שאת עושה.. תדאגי שבעלת הדירה תהיה מודעת לכל הבעיות שההיא גורמת, וחכו עד שהיא תפשל בצורה מספיק רצינית כדי להעיף אותה. את ממש לא זאת שצריכה לעזוב! אם כבר, תני לה לתאום מהתרופה של עצמה.. אל תהיי מגעילה כמוה (הקטע עם התחתונים כמעט גרם לי להקיא..), אבל תני לה להרגיש לא בנוח.. שימי מוזיקה שהיא לא אוהבת, תבשלי דברים מסריחים.. אבל! את חייבת ליידע את בעלת הדירה שאת עושה את זה, כדי שלא תעיף אותך בסוף..

שחף ים

New member
../images/Emo7.gif

יוסי גל

New member
מה שאומר:::שרושם ראשוני-הוא לא תמיד טוב

1.תעזבי את הדירה...כל עוד נפשך בך... 2.אולי תנסי אופציה אחרת (כאילו לסמוך על אדם מוגבל...שאולי 50000 זה הרבה , אולם בשבילו זה לא הרבה)...

evilihi

New member
שוב אנחנו בראשי?

פששש...סחה לתפוז על המהירות הפעם... מעניין מי אחראי בתפוז על לחרוש עשרות הודעות בפורומים השונים ולגלות את המוזרות/מושקעות/משעשעות מכולן ולשים את זה בראשי....

ברוכה הבאה

ברוכה הבאה למועדון גם אני גרה עם שותף שלא נדע מצרות בהתחלה הייתי חוטפת ג'ננה אבל מותק דברי עם בעל הדירה שלא תפלי יותר עמוק

LEATHER REBEL

New member
אם היא לא עברה על כללי החוזה... אין מה לעשות

לי פעם היה דבר דומה עם שותף, שניסה להפעיל כלפי אלימות בכדי שאעזוב את הדירה. מה שמצחיק הוא, שבתוך -חודשיים- שנינו ממילא היינו אמורים לעזוב את הדירה... נו, השותף גם חי לו בתוך מציאות משל עצמו. מן הסתם, כשהוא הסביר לבעל הבית את גרסתו למה שקרה, הוא ניסה להציג עצמו כקרבן, ובעל הבית לא השתכנע. השותף אשכרה חשב שהוא ייצא בזול, אבל התוצאה היתה, שהוא נדפק הרבה יותר חזק ממה שהוא חשב שיקרה.

yetush

New member
עצה שלי

בתור אחד שעבר סיוט עם השותף הקודם לפני שנה, אני אומר תסתכלי על הפרטים הקטנים ביותר בחוזה אולי תמצאי עילה לעזוב במיידית(רצוי להתייעץ עם עו"ד או כל אחד שמבין טוב בחוזים), אצלנו היה סעיף האומר במפורש שאם אחד השותפים ממש עושה את החיים בלתי נסבלים ומסרב להשתתף בהוצאות אז החוזה בטל.. וככה יצאנו אחרי כמה חודשים מהדירה.. בהצלחה!!

סימונטה

New member
את מתארת שותפה אומללה מסכנה

מצאי בינתיים דרך לדבר איתה /tapuzforum/images/emo4.gif

למעלה