מחפשת מתנה לחברות טובות...

מחפשת מתנה לחברות טובות...

מחפשת מתנות מקוריות ומעניינות,לא משהו רגיל... עד 100 ש"ח..(מה לעשות?מרוששת...) אבל באמת רק דברים מקוריים ויפים... האחת היא מין טיפוס תרבותי כזה,אוהב ספרות יפה וכאלה השניה קלילה כזאת ואוהבת שטויות. קיצור שני הפכים...

תודה חמודה...

אבל אני בת ומכינה לחברות שלי... העצות שנתת הן חמודות אבל יותר שייכות לתחום הרומנטי וכאלה... הגיל שלהן הוא 25 בערך ככה שאני מחפשת משו טיפה יותר בוגר... לא להעלב...תודה...

ShirShir

New member
עוד רעיונות......

תוכלי להכין משהו לחדר/דירה שלהן לצייר/לקשט על מסגרת לתמונה / מסגרת של מראה. לקנות מוצר כלשהו מעץ ולעטר [מתקן לטישו, מעמד לדיסקים, מעמד שלטים וכו'] אם את טובה ביצירה בפימו/דאס/חרוזים - תוכליל הכין להם תכשיטים [צמיד יד ו/או צמיד לרגל, עגילים, שרשרת...] מה הכיוון המתאים
משהו אישי
משהו שימושי

../images/Emo79.gif../images/Emo29.gifרעיונות../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

קודם כל מזל טוב
את יכולה לצייר להן לצייר ציור על בד קנבס
יש בסטימצקי מן קלסר כזה עם מקום על כרטיסיות שבהם אפשר לכתוב מתכונים(ובדרך תכיני עוגה פלוס המתכון כמובן). פוך... אממ היא נשואה

אף אחת מהן לא נשואה...

לאחת קניתי ספר ועכשיו נשארה רק השניה... השניה שטותניקית כזאת,אוהבת כל מיני דברים קלילים כאלה,של יופי וטיפוח בגדים וכו'... חשוב לציין שאני לא אמנותית במיוחד ופשוט מחפשת משו לקנות ולא לעשות...

למעלה