מחפשת מתכונים עם בורגול

apple95

New member
מחפשת מתכונים עם בורגול

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם. יש לי שקית של בורגול בבית. למישהו או מישהי יש מתכון מנצח? מה לעשות עם הבורגול? תודה
 

liat94

New member
ממליצה בחום, באהבה ובאהדה רבה

על המתכון של prige עדשים עם בורגוללללללללללללללללללל פשוט מתכון מדהים יש בחיפוש... אם לא תמצאי תסמני לי. ליאתי
 
בורגול עם אטריות../images/Emo91.gif

אני מכינה כבר כמה פעמים את המתכון הרצ"ב והוא קוצר הצלחה רבה ב
נו הקט מצרכים שקית בורגול מהסופר מעט שמן חופן אטריות דקות מלח פלפל (אם אוהבים 2-3 כפות רסק עגבניות) בסיר לאדות את האטריות כשהן משחימות להוסיף את הבורגול לאדות 2-3 דקות ואז להוסיף על כל כוס בורגול כוס וחצי מים רותחים לבשל על אש קטנה עד שנגמרים המים (בעךר 5-7 בישול) פנינה
 

פנינה ט

New member
מג'דרה של בורגול

מתכון: מג'דרה של בורגול רכיבים: מתכון מג'דרה של בורגול. מצרכים: 1 כוס עדשים ירוקות 1.5 כוסות בורגול גס 3 כוסות מים מלח, פלפל, מעט כמון 1 בצל 4 כפות שמן זית אופן הכנה: אופן ההכנה: 1.לשטוף את העדשים לשים בסיר אם 3 כוסות מים להביא לרתיחה, לבשל על אש קטנה ברתיחה איטית עד שמתרכך. 2. כשהתרכך להוסיף את הבורגול לסיר + התבלינים וכוס אחת של מים רותחים. להקטין האש למינימום לכסות ולבשל עד ספיגת כל הנוזלים, לבדוק מדי פעם (זה לוקח משהו בין 6-10 דקות) 3. בזמן שהעדשים מתבשלים לקצוץ הבצל לחצאי טבעות ולטגן בשמן הזית (לא לחסוך בשמן כי זה נותן אחר כך עסיסיות לבורגול) עד לגוון חום בהיר. 4. ברגע שכל המים נספגו בתבשיל להוריד מהאש לשפוך מלמעלה את הבצל אם השמן לערבב בזהירות, לכסות הסיר ולתת לו לנוח 10 דקות. לפתוח מכסה לאוורר אם מזלג ולהנות מהטעם. הערות: מקור המתכון: עצמי - מישמש מכל מיני מתכונים הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2
 

passioneta

New member
פשטידת בורגול מעולה וקלה

גם להכנה וגם עם אחוזי שומן נמוכים. ארוחת ערב בתבנית אחת. מבוסס על מתכון מ-Moosewood Cookbook. 1 כוס בורגול - משרים 15 דקות במים רותחים. משטחים בתבנית משומנת 20*30. מאדים בכף חמאה או שמן בצל קצוץ, מוסיפים 2 פלפלים בקוביות ואחר כך 2 עגבניות בקוביות (במקום עגבניות אפשר פטריות פרוסות - סלסלה אחת). מורידים מהאש ומוסיפים כף סויה, כף יין לבן, חצי כפית מיורן או אורגנו, מלח ופלפל. יוצקים את כל תכולת המחבת על הבורגול בתבנית. מערבבים 1 קוטג' עם בערך 75 גרם פטה מפוררת. מניחים בעזרת כף על הירקות (לא חייב להיות מסודר, יסתדר בתנור). טורפים 2 ביצים. יוצקים מעל. מפזרים פפריקה מעל הביצים. אפשר להכפיל כמויות בקלות. אופים ב-180 30-45 דקות.
 
למעלה