השקשוקה של חנהל'ה מחבת גדול (קוטר 38) שמן 2 בצלים גדולים קצוצים לטגן עד הזהבה 4-3 שיני שום גדולות פרוסות - להוסיף ולטגן (לא לשרוף) 3 פלפלים אדומים + 3 ירוקים חתוכים לקוביות- להוסיף למחבת ולטגן 1 פלפלון חריף - חתוך דק דק - להוסיף למחבת ולטגן 1 קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות 1 רסק עגבניות 2 כפיות מחוקות פפריקה מתוקה 1 כפית מחוקה פפריקה חריפה לערבב ולכסות המחבת, לאחר כ- 1/4 שעה להסיר המכסה מבעוד מועד להוציא מהמקרר 12-10 ביצים לפתוח כל ביצה לצלוחית קטנה - ליצור גומה בשקשוקה ולתוכה לשפוך את הביצה . . . כך במרווחים את שאר הביצים. לכסות המחבת לעוד כ- 10 דקות . . .