כאילו אורז מטוגן
מפרקים כרובית חיה לפרחים, שמים במעבד מזון ומעבדים בפולסים לכמה שניות עד שהכרובית בגודל של אורז.
בווק או מחבת גדולה מטגנים בצל קצוץ, מגרדים מעל ג׳ינגר טרי(או קפוא) ומטבלים במלח/פלפל ושום קצוץ. מוסיפים ירקות מגורדים אני תמיד מוסיפה פטריות טריות קצוצות, גזר מגורד, קישוא. כרוב עם רוצים, שוב ממליחים ומפלפלים, מטגנים יחד כמה דקות, מוסיפים את הכרובית (שוב מלח/פלפל) מכסים את המחבת ומאדים/מטגנים לחמש דקות, מערבבים היטב מוסיפים כמה כפות רוטב סויה ( זהירות מכיל גלוטן, אנחנו לא אוכלים סויה אז משתמשים במוצר עשוי מקוקוס בטעם סויה), חביתה קצוצה (לא חובה) כמה כפות פטרוזיליה טריה ובצל ירוק. מטגנים מערבבים עוד דקה שתיים וזהו
1- תוספת מדהימה
2- לא משנה איזה ירק יש, גם שאריות שיש בבית יוצא טעים
3- לארוחת ערב מהירה, לפעמים אני מוסיפה גם קוביות עוף צלוי שנשאר במקרר
לא משנה מה את שמה בפנים, לא משנה כמה אני עושה תמיד יוצא טעים ותמיד נגמר