עליזה המקורי
New member
מחפשת מתכון ...אתגר , ממש חידה..
בעלי שיחיה , בא לו כבר כמה שנים מאכל שאכל כשהיה קטן עוד כשהיה בבית ספר יסודי! האישה שהכינה את זה הלכה לעולמה (ולא שלא אמרתי לו שילך אליה לבקש מתכון לפני שתמות , אבל הוא התבייש ועכשיו הוא מתייבש......) בקיצור ...הוא מתאר את כך : (ממש חידה....) זה עשוי מגבינה , זה מטוגן , ולא שומני זה מלוח זה אורירי ו...זה טעים.... אחרי אלפי נסיונות הגעתי למסקנה שכנראה זה עשוי מגבינה כמו של טוב טעם , כלומר לא נוזלית , אז קניתי ! באחד הנסיונות עשיתי מאפינס עם חלב , קמח ותבלינים טריים ,ללא גבינה , הוא אמר שזה מתקרב.. אבל זה לא אפוי אלא מטוגן. לא , אי אפשר לטגן את הבצק הזה , זה נוזלי מידי. עכשיו...מה ההמשך ???? אין לי מושג ! למישהו יש מושג במה מדובר ? אשמח לרעיונות עליזה
בעלי שיחיה , בא לו כבר כמה שנים מאכל שאכל כשהיה קטן עוד כשהיה בבית ספר יסודי! האישה שהכינה את זה הלכה לעולמה (ולא שלא אמרתי לו שילך אליה לבקש מתכון לפני שתמות , אבל הוא התבייש ועכשיו הוא מתייבש......) בקיצור ...הוא מתאר את כך : (ממש חידה....) זה עשוי מגבינה , זה מטוגן , ולא שומני זה מלוח זה אורירי ו...זה טעים.... אחרי אלפי נסיונות הגעתי למסקנה שכנראה זה עשוי מגבינה כמו של טוב טעם , כלומר לא נוזלית , אז קניתי ! באחד הנסיונות עשיתי מאפינס עם חלב , קמח ותבלינים טריים ,ללא גבינה , הוא אמר שזה מתקרב.. אבל זה לא אפוי אלא מטוגן. לא , אי אפשר לטגן את הבצק הזה , זה נוזלי מידי. עכשיו...מה ההמשך ???? אין לי מושג ! למישהו יש מושג במה מדובר ? אשמח לרעיונות עליזה