מחפשת מקום לארוע ברית בשרון

pinukit1

New member
מחפשת מקום לארוע ברית בשרון

שלום, אני מחפשת מקום נחמד ולא יקר (פחות מ-100 ש"ח למנה) לארוע ברית באזור השרון, לכ-250 איש. אשמח לשמוע המלצות ומחירים למי שיש... תודה!!

תצפית בקאנטרי קלאב הרצליה

מקום יפה אוכל מעולה לא יקר (לפחות באמצע השבוע)

פיצהלה

New member
תצפית באמת מקום נחמד ואת יכולה

לנסות לברר במלונות השונים ליד הים. בדן אקדיה יש אחלה אוכל וזה מלון קטן ונחמד, ויש שם עוד בתי מלון על רצועת החוף, דניאל, השרון וכו'. יש להם כלמיני דילים. חוץ מזה אפשר גם לדעתי לעשות במסעדות השונות בהרצליה פיתוח, רק שאני לא מצליחה לחשוב על מסעדה מספיק גדולה לכמות כזו של אנשים.

פיצהלה

New member
ויש גם מקום בפארק ברעננה, נדמה לי

שזה נקרא "פארק קפה" או משהו בסגנון. יש פה בטוח רענניות שידעו.

maykee

New member
ב"פארק" רעננה,מקום שנקרא

"מול הפארק", זה לא בית הקפה שיש בפארק אלא בקניון הקטן שבו יש גם בתי קולנוע, יש שם מקום ממש ממש נחמד עם אוכל מצויין. אני לא יודעת לגבי מחירים כי התארחתי שם בברית אבל כדאי לבדוק.

רות י

New member
גיסי וגיסתי ערכו שם את מסיבת לידתו

של הבן שלהם (את הברית עשו בבית רק למשפחה המצומצמת). היה מאד נחמד. אוכל טעים ומגוון. מאד נהננו.

אמאגוט

New member
ביררתי בזמנו ב"מול הפארק"...

נראה מאד מאד שווה, איכותי וקלאסי אבל היה יקר מאד (אם אני לא טועה 140++)... תנסי בבית הלורדים (אמנם לא באיזור השרון כ"כ ) אבל הייתי שם פעמיים בבריתה והיה נחמד... הבנתי שגם יחסית זול.. יש אפשרות לשישי בצהריים ויש להם גינה נחמדה (וגם אם רוצים- בריכה לילדים והפעלות...)

בלושית

New member
לקאסה בעיר זה במרכז לב העיר

בהרצליה אנחנו עשינו שם את המסיבה לאורי אבל בערב ולכן היה יותר יקר אבל בצהריים המחירים אחלה והאוכל מעולה!! יש לי שם מישהו שאני מכירה אם תרצי עזרה תשלח מייסר

למעלה