מחפשת מישהו חמוד מעל 24 לקשר רציני :)

פרסייה

New member
מחפשת מישהו חמוד מעל 24 לקשר רציני :)

היי, אני בת 24 מבאר שבע, ואני מחפשת מישהו רציני וחמוד שיהיה בעל חוש הומור, שיש לו אופי טוב, בחור פשוט שאוהב את החיים, ויודע לתת את הנשמה ואת הלב... [email protected] :cool:

מעל 24 ? מצאת את הבן אדם הנכון :cool:

היי אחותייייייייייי קוראים לי שלומי , אני בן 28 , מבאר שבע , אני רציני , חמוד , בעל חוש הומור , יש לי אופי טוב , פשוט אוהב את החיים , יודע לתת את הנשמה , ואת הלב ( מעתיקה מבועז שרעבי , אהה ? ,למה להעתיק ? אני נגד זה :cool: ) יאלללללללללה תצרי קשר וד``א החייל השובב ההוא , זה אחיייייייי ואני בכלל אח שלו :cool:

פרסייה

New member
לאפריקה העקום ,

תישן על האף ותביא קבלה והשיר הבא מוקדש לך: תלך כפרה עלי..... ותנשק כפות רגליי, אתה נראה לי עבדאי, אז תסתלק מחיי.... לך אמץ לוחם, אולי ישלמו לך על זה .....

AFRICA

New member
חיחי פרסייה

מה? אותם בדיחות כמו אתמול? תרחיבי טיפה את הלקסיקון שלך לא יזיק לך לא כדאי שאני יתחיל להקדיש לך שירים...

פרסייה

New member
אפריקה, צא לי מהוורידים...

כאן זה פורום של 20 פלוס ולא של הפגייה(איפה שבעצם היית צריך להיות), מה שרשמתי לך אתמול והיום זה לא בדיחה, אני באמת חושבת שאין לך חיים, ושאתה סתם נודניק שנדבק לאנשים, אז עם כל הכבוד אין לי כח לאנשים טיפשים...(המבין יבין)... אז תתעסק בעיניניך ועם החברים והחברות הקבועים שלך ותניח לי לנפשי. שיהיו לך חיים יפים. ביי.

AFRICA

New member
ביי ביי ביי ביי

שלום לך פרסייה... באמת שיהיו לך אחלה של חיים! תאמת...זה התחיל בצחוק..לקחת רציני ואני הגבתי רצני הקיצר....מקווה שלא לקחת את זה יותר מדי קשה הא?

פרסייה

New member
חחח אפריקה ;-)

יכול להיות שקצת נסחפנו יותר מידי, ונראה לי שגם אתה כמוני בקטע של צחוקים, אל תדאג לא נעלבתי, אני נכנסת לצ`אט של תפוז לחדר 20+ , אז אם אני לא אראה אותך שם , שיהיה לך המשך ערב מהנה, ותמשיך להיות חמוד כמו שאתה.. אני נכנסת בכינוי הפרסייה הזועמת... ביי. :cool:

פרסייה

New member
היי שלומי, :)

אני אוהבת בעיקר שירים של שנות ה 80, וגם קצת מזרחית... ואם אתה חמוד כמו שאתה אומר אז צור איתי קשר באימייל.

היי פרסייה.. :cool:

את צ`ומעעעעעעעעעעעת , כמה שאני אוהב שירים של שנות ה 80 (בעיקר) , ואפילו קצת מזרחית , ואפילו שאני חמוד כמו שאת אומרת , אבל אני בן.. 1 9 בקרוב... מאוד... ליתר דיוק... ב5.7.. 2 0 למה בת כמה את בכללללללללללללללללל?

קספר

New member
פרסייה ביצ`ו שומעת בקשר לחייל צ`ובב

( במבטא גרוזיני ) אין עלין פרסייה ... חייל הזה מצ`הו מצ`הו ... ביצ`ו חייל שובב אל תצ`כח מה סבא לימד אותך הא ? חחחחחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי יא`קרוע בראש חחחחחחחחחח :)

קספר

New member
ופרסיה ... ( במבטא רומני יידישיי )

ואיים הוא בחור טוייב ובן של יידישה מאמא ?? זה עדיין טוייב ?? יידישה מאמא שליי מכינה מאמליגה כמו שכתוב בספר הספריים ... צזוזי ... :)

למעלה