מחפשת מורה רוחני אמיתי

varditl

New member
מחפשת מורה רוחני אמיתי ../images/Emo13.gif

שלום לכולם, אני מחפשת מורה רוחני/ת אמיתי/ת, בארץ ! מעדיפה מורה אשר פועל/ת ע"פ הדרך של "ילדי חוק האחד של אטלנטיס" מישהו מכיר? שמע? ראה? יודע? אשמח עד מאוד ...
תודה מראש

Tal_Ya_Tal

New member
היי ורדית../images/Emo24.gifברוכה הבאה../images/Emo23.gifמה זה

'מורה רוחני אמיתי' עבורך? הגדירי נא? L&L TALYA

varditl

New member
הגדרה שלי

הגדרה שלי למורה אמיתי... מדובר על מורה אשר פועל מתוך אהבה לא אנוכית, וללא אגו, אשר מטרתו העיקרית הוא לדחוף את תלמידו קדימה, לעזור לו בקשיים ובמקומות שאינו רואה מכיוון העצמי הניפרד של התלמיד מפריע, מתנגד והמורה מסוגל ויודע להפריד בינהם.

Tal_Ya_Tal

New member
לבוא ללמוד אתי
אם את מעוניינת

כמובן
אם הצצת בכרטיס האישי שלי בודאי ראית את ההגדרה 'מלווה רוחנית' השתמשתי בה משום שהמושג 'מורה רוחני' שחוק מעט ומבטא דברים שאני רוצה להמנע מהתדמית שלהם. בעצם אני מורת דרך להתפתחות רוחנית' אם זה מתאים לך, אני כאן בשבילך וכנראה לא סתם הגעת אל הפורום הזה דווקא
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
קבלתי את המייל ורדית../images/Emo30.gifאתפנה רק

מאוחר יותר להשיב L&L TALYA

היי ורדית

האם את בהשפעת הספר הסודות האבודים של אטלנטיס? אותי הוא מאוד הרשים. וניסיתי למצא מורים בארץ ולא הצלחתי.

varditl

New member
היי צופית - אכן כן ../images/Emo13.gif

אכן כיין...אני בהשפעת הספר
ומחפשת מורים שפועלים בדך זו. חוצמזה אני משתתפת בקבוצה בירושלים שעובדת ע"פ הספר, אך מרגישה שאני צריכה גם מורה אמיתי...ולכן החלטתי להרחיב את החיפוש, איך חיפשת ?

ורדית

אני חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי. ספרי לי מה הקבוצה שלכם עושה? אני גרה בגליל אולי אפתח קבוצה תואמת לשלכם. האמת היא שאחרי הספר הגעתי למורה בשם דבורה צביאלי והיא הייתה הכי קרובה למה שכתוב בספר. אבל, כשהמשכתי ללמוד אצלה הבנתי שהיא מאוד קיצונית דתית. היא בודהיסטית טיבטית. והפסקתי.

varditl

New member
שולחת לך את מה שינון כתב על הקבוצה

הקבוצה הוקמה על מנת ללמוד ולהפנים את התורות המוצגות בספר "הסודות האבודים של אטלנטיס" מאת ג´ון פניאל וילדי חוק האחד. במסגרת הקבוצה אנחנו לומדים יחד איך להשריש בתוכנו את האהבה הלא אנוכית ומעלותיה – חביבות, חמלה, איכפתיות, ענווה, נתינה ואי גרימת נזק, וכיצד להתמודד עם תהפוכות החיים לאור האהבה ובעזרתה. העבודה היא עם הספר עצמו וחוברת עבודה לקבוצות שחיבר ג´ון (The Golden Rule), חומרים מאירים מדתות וזרמים רוחניים שונים, מוזיקה, ומדיטציות שונות. הפגישות מתקיימות בישוב אורה הסמוך לירושלים (ליד שכונת קרית מנחם) בכל יום חמישי בשעה 20:00 והן ללא תשלום. אלו מבניכם שהמסר שעלה מתוך הסודות האבודים מדבר אל ליבם והם מרגישים שדרך האהבה הלא אנוכית היא דרכם שלהם, מוזמנים ליצור קשר עם ינון: 050 – 7929413 בדוא"ל: [email protected] עוד על ילדי חוק האחד: http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=975

משהו שאני ממשיכה לעשות

אצל דבורה מנהלים יומן. כל יום בודקים אהבה, חמלה, שמירת חיים, מין נקי ועוד. אני מאוד התלהבתי מזה ועושה את זה יום יום. בודקת את עצמי כמה פעמים ביום. רושמת + או- לפי מה שעשיתי ובסוף היום מסכמת. אני אשמח להיות איתכם בקשר.

varditl

New member
מגניב

הי צופית נשמע אחללה ! השאלה האם את מצליחה לא "לרדת" על עצמך בזמן שאין פלוס ? נשאר מקום לחמלה ?

Tal_Ya_Tal

New member
היי ורדית../images/Emo24.gifרציתי להעיר שלפי

תקנון הפורומים לא מרשים להשאיר מס' טלפון בפורום. אך היות שזה לא ממש פרסום ובכל זאת זה ינון המקסים
אני משאירה. רק לידיעתך להבא
L&L TALYA

varditl

New member
איך זה בא לידי ביטוי הקיצוניות ?

היי צופית, איך זה בא לידי ביטוי הקיצוניות של המורה שהיתה לך ?

קיצוניות

אני לא רוצה להכנס לרכילות או ביקורת. האישה הזאת מקסימה. בשבילי זה התחיל לא להתאים כשראיתי שאני מתחילה להתפלל בטיבטית.... או שיש שם המון הפחדות על גיהנום למשל. שזה אופייני לכל הדתות. שוב.לדעתי.

varditl

New member
מה עם אהבה ?

וואלה הבנתי.....נראה ששוב פוספס המקום של "אהבה" !! חבל

למעלה