מחפשת להשתלם בנושא חגי תשרי

מחפשת להשתלם בנושא חגי תשרי

האם אתן מכירות השתלמויות טובות? אני מחפשת השתלמות שתהיה לא עבור דיציפלינה אחת (למשל תנועה) אלא שתענה לי על כל תחומי הגן. שיהיה לי המון רעיונות להתחיל את השנה בכיף. מישהי יודעת מה העלויות? ודרך אגב, קיבלתי גן טרום טרום חובה ואני מאושרת. שבוע נפלא ממני

פתית

New member
אם את גרה באזור חולון...

אני נוסעת כמה פעמים בשנה לחולון, להשתלמות\סדנא ,שנותנת לי המון רעיונות ליצירה. לפני שנתיים היתה סדנא לחגים והיה נהדר. אבל, זה רק יצירה או רעיונות לפעילות עם הורים,בלי תחומים אחרים. אם את מעוניינת, אתן לך את שם המנחה.

שרהה

New member
גם אני הייתי בהשתלמות מצויינת

אם תירצינה פרטים שילחו לי מסר השתלמות כזו של כל הפעילויות בגן לראש השנה. ממש מומלץ

פתית

New member
כתובת

"מרכז החומר" רחוב שנקר חולון. לפני כל חג הם עורכים סדנאות לגננות (מתאים בעיקר למי שאוהבת את תחום היצירה) מצטערת שאין לי טלפון שלהם...

אני לא אוהבת את הסדנאות של מרכז

החומר. הם עושים סדנאות כדי שיקנו את החומרים שלהם, ומנסים "לדחוף" חומרים... אני הייתי מעוניינת לשמוע על סדנאות שנעשות בידי אנשים מקצועיים אם יש לכן רעיונות. באזור המרכז.

גם אני הייתי בהשתלמות מדהימה

שרה'לה- נדמה לי שהיינו שם יחד... מי שרוצה אני יכולה להמליץ לה במסרים אלא אם כן פתית מסכימה שאכתוב פה. ההשתלמות היא לחגי תשרי, עם רעיונות מדהימים לפעילויות, שירים, ריקודים, קטעים מוסיקליים, רעיונות מדהימים ליצירה ומה שיפה זה שאפשר לקחת את מה שלומדים בסדנה ולהסב את זה בעצם לכל תוכן הנלמד בגן. מומלץ מומלץ מומלץ

למעלה