מחפשת ילד וילדה דוברי אנגלית לסרט

• פותח הנושא rutie
  • פורסם בתאריך

rutie

New member
מחפשת ילד וילדה דוברי אנגלית לסרט

שלום! אני מחפשת ילד וילדה בני 12-5 דוברי אנגלית ועברית לסרט פרסומת לגבינה חדשה, בערוץ 2, בפרסומת יש משפחה שבהתחלה מדברת אנגלית ובהמשך בעברית. אין צורך בניסיון קודם. צילומי הפרסומת ב- 16.9.03, למתאימים ינתן תשלום. לכל המעונין ולפרטים נוספים נא ליצור קשר דחוף עם רותי ב- [email protected] או ב- [email protected]

גולן1010

New member
למעינית!../images/Emo85.gif

למה עשית בחתימה שלך: "החתימה בבניה
"?

אני צריכה לצאת אבל..../images/Emo60.gif

אני קודם רוצה לספר איך היה במועדון: היה חראאאא לגמרי חראאא בהתחלה היה מזה סבבה, רקדתי, השתוללתי ועוד... ואח"כ התחילה לכאוב לי הבטן...בצד...יואו, כמעט התמוטטתי!!!
אז קניתי שם כוס מיים ב-3 שקל!!*אהמ*הגזמה*אהמ* והשתפר המצב רוח, אבל עדיין לא ממש, הלכתי לשירותים, יצאו לי גזים לא מהעולם הזה, מסכנה חברה שלי אח"כ הייתה צריכה להיכנס לשם...
ואז ממש לא הרגשתי טוב אז התקשרתי לאמא שלי להודיע לה שאני לא מרגישה טוב, אז היא מזה נבהלה הבהלתנית ואמרה:אנחנו באים לקחת אותך עכשיו, ולא היה לי כוח ללכת!!!אז אמרתי לה שאני מרגישה יותר טוב, כי עכשיו אני בשירותים, ושם יותר שקט...
אז היא אמרה לי בסדר, מתי שצריך לחזור, נחזיר אותך
אז עליתי למעלה, איפה ששקט ממש, וראיתי שם 2 חברות שלי ועוד ילד אחד מהכתה שלי, החברות שלי חיכו שייקחו אותן, והבן סתם יצא משם. אז נחתי בחוץ וחזרתי למועדון. רעש איימים, אבל מה שטוב ששמעתי "אתה חייב למות עלי" זה שיפר ת'מצב רוח
ובסוף לןקחו אותי ואת עוד 2 מהחברות שלי הבייתה, ההורים שלי. נכנסתי ישר לשירותים ו..וואה וואה איזה שילשולים! וכל שניה יצא לי גזים!! רצינית!!! ועכשיו אני על המחשב, עם הבגדים הכי חמים שיכולתי למצוא בבית... קר לי...למרות שאין מזגן...
ומעיינית-כותבים משעמם לי, לא הישתעמם לי!

מעינית

New member
קר ביגלל שירד גשם עכשיו!../images/Emo95.gif

יואאווו,כואב לי הראש!!!!!!!

לנו לא ירד גשם../images/Emo12.gif../images/Emo60.gif

אבל בבוקר, כשהיה לנו שיעור ספורט על המגרש, פתאום התחיל לרדת גשם!
בהתחלה זה היה טיפטוף ואח"כ ממש גשם חזק! אני לא קיבלתי עלי את הגשם החזק ולא את הטיפות בגלל שהסתתרתי מתחת לעצים על ספסל. ועכשיו רועדות לי הרגליים!
אני מזה מזה מזה עצובה! אמא שלי אמרה לי שאולי זה בגלל שרקדתי אתמול, אז השרירים שלי התעייפו! אני לא באה לשם יותר!!!
שונאת את האקסיט קלאב!!! שונאת!!!

אוי! אצלי זה היה פשוט...../images/Emo59.gif

פ-ג-ז-! היה לי מה זה כיף אני נהניתי מאוד! קודם כל קניתי לחמניה עם נקנקיה ולא היתי צמאה בגלל שקיבלתי גם שלוק חינם וגם ארטיק! חחחחח.... הא... וגם בסוף קיבלנו סוכריית מסטיק על מקל! היה תותח קצף ע-נ-ק-! ועמדתי בין הראשונים והתמלאתי כולי קצף!!!!!!!!! ורציתי לחבק את חברותיי אבל הם לא רצו...(בגלל הקצף) !!! רקדתי עם חברות שלי כמו משוגעות! היה ממש כיף! היתה לי גם חולצת קשירה זוהרת אז מזל שיש לי שיער ארוך!!! אחרת היו מורידים לי ת'קשירה! פיו! ו... אם אתם רוצים עוד פרטים... אז תשאלו בלי בושה!!!

טוב שנהנית!! אני זוכרת...../images/Emo60.gif

שכשבאת עם בר, אז כל הבנות כזה הופהההה עדייי...חחח.... ואור פטריה כל הזמן הסתכל לבנות בכתה על החזה!!! גם לך וגם לטלי!! ואני וטל צוחקות...חחח....והוא כזה מסתכל עלינו:-*, מה אתן רוצות ממני? חחח....קרע אותי!!!

מה? באמת? איזה סוטה! ../images/Emo59.gif

זה שלי לא שלו! זה שייך לי! איזה חוצפן!!!!!! חחחחחח.........

פעם הבאה אני יחטיף לו בוקס!../images/Emo59.gif

ואל תחשבי שאני מפחדת לעשות את זה... כי אני פעם נתתי לו כבר!!!!!!!!!

חחח...היום...../images/Emo60.gif

איך הלכת מכות עם המטומטם!!! הלכת מכות איתו בגלל מה שאמרתי לך?שובבה...

לא! שכחתי מזה בכלל! זה היה בגלל|פצצ

זה היה בגלל שהוא נתן לי מכה חלשה על הכתף! אבל אסור לו לגעת בי! מבינה? אז... החטפתי לו אבל באמת שכחתי מזה! חחח........ מגיע לו! אולי אני יחטיף לו גם מחר? לא, אני ירחם עליו אבל בפעם הבאה שהוא יגע בי הוא כבר יראה מה זה!!!!!!!!!!

למעלה