מחפשת חנויות שוקולד...

מחפשת חנויות שוקולד...

לכל אוהבי השוקולד שלום! אני מחפשת חנויות שוקולד שבהן ניתן לרכוש שוקולדים כמתנה. למי שידוע על חנויות כאלה באיזור המרכז אשמח לקבל כתובות של החנויות. בתודה מראש אביבית

DeAth ScrEaM

New member
יש בתל אביב

ברחוב אבן גבירול. הבעיה היא שאני לא יודעת מה המספר. אבל אם תעשי שם טיול, תראי אותה :) חנות טובה :)

עוזי10

New member
חנות שוקולד

אבן גבירול 5 היא נקראת 'שוקולד'- כמה פשוט טל' 03-6851234

chocolate4u

New member
חנות שוקולד למכורים בלבד

שלום לך אוהבת שוקולד יקרה, בפתח תקווה יש חנות שוקולד מדליקה בקניון סירקין משנת 1996 בשם "קידלנד" המתמחה בפרלינים עבודת יד, דמויות משוקולד, זרים מתוקים ואם יש מזל פועל שם מזרקת שוקולד בלגי כדי לבוא ...להריח...לטעום... www.chocolata.co.il

חנויות שוקולד באיזור המרכז

"דסקלידס" - אבן גבירול (ליד הברסארי) - מעולה בגן העיר (איזור העירייה) - חנות שוקולד נפלאה חנות "שוקולד" באבן גבירול 5 (זו היחידה שלא הייתי בה, אם תהיי אשמח לקבל דיווח) מקס ברנר - 3 סניפים בת"א - בשדרות רוטשילד, ביורדי הסירה, וברחוב הברזל. יש כמובן גם את הסניף בהרצליה, שנחשב גם "אזור המרכז". ברמת השרון יש לך את "לאונידס" ברחוב הראשי (מול ג'ויה) בנתניה, באזור התעשייה, שוקונוי. אבל אולי זה כבר קצת רחוק ... יש עוד אבל נראה לי שכבר תסתדרי

אנשים ממש תודה.....

הייתם לי לעזר ומצאתי מתנת שוקולד נהדרת בלאונידס שוב תודה אביבית

g a z e l l e

New member
ראיתי עוד חנות בתל אביב....../images/Emo211.gif

הייתי אתמול באבן גבירול 85 ופתחו שם חנות שוקולד חדשה! שוקולד מיובא מבלגיה....ממש ממש טעים! ...נראה לי שקוראים להם valentino...בתאבון ...

למעלה