מחפשת זוג ליציאות משותפות

kaya11

New member
מחפשת זוג ליציאות משותפות

חבר שלי ואני מחפשים זוג ליציאות משותפות בערבים. כל כך יבש פה שכל החברים שלנו עברו לת"א, ואנחנו די מיובשים כאן. מישהו מוכן להיות חבר שלנו?

ronenaf

New member
אולי אנחנו

מידי פעם אנחנו עולים לירושלים לשאוף קצת אנרגיות קצת מטיילים אוכלים משהו ויורדים חזרה לשפלה . נמשיך ככה עד שנמצא מימון לבית בעיר.

גיל זה רק מספר....

הכל בראש...

ronenaf

New member
גיל בעייתי

ילדים (3) שדורשים לא מעט תשומת לב אבל גם מספיק גדולים כדי לגלןת עצמאותוגם לא מעט חוצפה. אז במשך תקופה של 10 שנים אתה עם כל הראש אתם וערב אחד אתה נוכח לדעת שבעצם אין לך חוג חברתי לסתם ערב על קפה (אצל אלה שישבו אתנו לפני 10 שנים המצב דומה) ואני יודע שיש כמונו המונים.

shellyland

New member
זוג אני לא יכולה להציע לכם

אבל אם אתם ממש ממש נחמדים אני מוכנה להזמין אתכם אלי לקפה ועוגה. איפה אתם גרים?

תגידו, איך זה להיות מאוהבים?

אני מתה לחבר! אני כל כך רוצה לאהוב מישהו ושהוא יאהב אותי בחזרה, אני רוצה להרגיש את ידו אוחזת בידי כשאנו הולכים, ולראות את עיניו מביטות בעיני, לחשוב עליו לפני שאני נרדמת, ולדעת שאני שלו והוא שלי לעולמים
האם אני מגזימה? בבקשה ספרו לי איך זה להתאהב, פליז פליז פליזזזז

VinceCarter

New member
את לא צעירה בשביל זה?

חכי עוד שנה שנתיים ויהיה לך חבר. אני מקווה
אני בן 23 ו8חודשים ואין לי חברה, אז? חייבים להתבאד? בהצלחה בכל מקרה..

JAMES DEAN

New member
נעמה אולי תפרסמי תמונה שלך..

ואולי יבוא אלייך המושיע. ובכלל אולי כל אחד ישים תמונה שלו וככה יהיה לנו גלריה משלנו. (חברי הפורום)

rshamir

New member
אני לא יודע עד כמה זה רעיון טוב

לא כולם ירצו לפרסם תמונות שלהם בפורום ציבורי. בכל מקרה, אם תרצו, אני יכול לפתוח גלריה ומי שיהיה מעוניין בכך יוכל לפרסם שם תמונה.

לדעתי לאהבה אין גיל!

זה לא משנה אם אני בת8 ואני מאוהבת, כי לאהבה אין גיל!

את לא מגזימה בכלל...

בתור בחורה שמאוהבת עד מעל הראש... אני יכולה להגיד לך שאת לא חיה באיזו פנטזיה, שהתיאור שלך מאוד אמיתי ומציאותי המבט, הנגיעה, הנשיקה, הלחישה, המישמוש
החיזור, הריקוד, הפתיחות, הכנות, הניצוץ, המחשבה עליו שלעולם לא נעלמת ורק מתחזקת הכל נכון ואמיתי!!! אני מאחלת לך שתימצאי את האביר שלך אל תרדפי אחרי זה, את תיראי שזה יבוא ו ב ג ד ו ל ! ! ! בהצלחה

VinceCarter

New member
בהצלחה לך גם ממני

דרך אגב, את יכולה לבקש מחבר שיצלם אותך במצלמה דיגיטלית ואז יעביר את תמונה למחשב או לסרוק אצל מישהו.. בכל מקרה, מכיוון שאת קטנה, אני כבר לא מועמד

למעלה