מחפשת הדרכה אישית

next25

New member
מחפשת הדרכה אישית

את אותו פריט שאני מוכרת באיביי (יש לי 10 פידבקים), מוכר מישהו, שהוא המתחרה היחיד שלי, שיש לו 2910 פידבקים. הוא מוכר 70% מהמכירות שהוא מעלה, ואני בקושי 18%. אין לי מושג מה הסיבה לחוסר ההצלחה שלי, העתקתי ממנו כל מה שיכולתי ללמוד, אני כבר חודשיים עוקבת אחריו. אני מרגישה שאני זקוקה להדרכה מקצועית של מישהו שמצליח ועתיר נסיון באיביי, שיוכל ללוות אותי תקופה עד להצלחה, ולתת לי את העצות הנכונות, מה לעשות כדי להתקדם. האם כל הסיבה שהוא מצליח יותר זה מספר הפידבקים? האם רכישת מספר רב של מוצרים בדולר כדי לזכות בפידבקים לא תדליק עלי את איביי? האם יש למישהו רעיון איך אוכל להתקדם? אולי המלצה למדריך? אולי ספר טוב? מחפשת רעיונות, NEXT25 נ.ב. תודה רבה על התגובות הרבות והערות לשאלה שהעליתי אתמול - איזה פורום נהדר, איזה כיף להיות בו, ולקחת בו חלק.

Sanchez

Member
אולי תעלי לכאן לינקים למכירות שלך ולמכירות... של המתחרה ?

ozitex

New member
סיבה להצלחה

זה כמו כדור שלג מתגלגל- ככל שהוא מתגלגל הוא צובר יותר שלג וככל שהוא צובר יותר שלג הוא מתגלגל מהר יותר כי הוא נעשה כבד יותר. עכשיו, איך זה עובד? צריך לדחוף אותו בהתחלה כי הוא קל משקל ולא מתגלגל מעצמו. ברור שמוכר בעל אלפי פידבקים יועדף על פני מוכר עם פידבקים ספורים, גם אם המחיר שלו יקר יותר ,אגב, אז יהיו מכירות ספורות של כאלה שירצו לחסוך את הלירה אבל המאסה תתרכז אצל המוכר המפודבק היטב. רכישת מוצרי דולר לא תועיל כי קונים רואים את הפידבקים והם יקנו ממישהו שיש לו 2000 פידבקים כמוכר מאשר עם מישהו שיש לו 2000 פידבקים כקונה.. ההתקדמות היא פונקציה של סבלנות, התמדה ורצון להצליח. גם המוכר הכי גדול באיביי היום התחיל מ- 0 פידבקים. זה באופן כללי.

next25

New member
במילים אחרות, אתה מייחס את הצלחתו.......

לפידבקים שלו. במילים אחרות גם אם אני טובה כמוהו, ואפילו יותר - במחיר, באיכות הפידבקים. - יעדיפו אותו על פני ויהיו מוכנים לשלם פי 1.5 לו, מאשר לי, על מוצר פחות יפה ופחות ססגוני משלי. אם כך, איזה סיכוי יש לי בנישה הזו להתחרות מולו על הלקוחות? האם עלי להתייאש מהנישה ולחפש נישה אחרת? האם בכלל יש נישות שהגדולים לא חשפו אותם עדיין? הרי תמיד יהיו לי מתחרים? ואם לא להתייאש אז איך בכל זאת מתקדמים?

ozitex

New member
ההסבר שלי

ראשית כל לא ראיתי לא את החשבון שלך ולא את שלו. כמה מוצרים יש לו בחנות וכמה לך? כי אם את מסתמכת לשמל על מוצר אחד ולו יש מגוון גדול של מוצרים, זה יכול להיות הסבר לכמות המכירות שלו נכון? כלל ידוע הוא שכשיש ביצע גדול יש מכירות גדולות יותר. תקחי את כל הפרמטרים, פידבקים, וותק, מוצרים רבים ומגוון , שירות לקוחות טוב, הוספת מוצרים חדשים מעת לעת, דינמיקת מכירה משתנה וכו', ותקבלי את התוצאות. אני חושב שהבעיה שלך היא קוצר רוח. זו תכונה אופיינתי למוכרים רבים באיביי. הם רואים שיש מוכרים בעלי חנויות מפוארות עם מחזור מכירות גדול, הם רואים שאותם מוכרים מבצעים מכירות טובות של מוצרים דומים לשלהם והם מקבלים רפיון ידיים אופייני. מוכרים חדשים לא מבינים איך העסק הזה עובד כי הם מעולם לא היו מוכרים מקצועיים. מוכר מקצועי זה מוכר שמבלה מספיק זמן בשטח על מנת ללמוד איך עושים את העסק הזה. מוכר מקצועי אל מוותר רק בגלל שהמתחרה שלו ממול מוכר יותר טוב ממנו אלא הוא משפר בכל הפרמטרים והופך את העסק שלו למשושפף ומקצועי. בואי אני אגלה לך משהו- זה ב כ ל ל לא עניין של נישות! אין בכלל חשיבות לאיזה מוצר את מוכרת! יש חשיבות לגישה שלך! איך את לוקחת את העסק הזהואיך את לומדת להיות מוכרת מקצועית לטווח של שנים. זו כל התורה על רגל אחת. עכשיו תשאלי את עתמך כמה שאלות חשובות: 1.האם אני רוצה לעסוק בעסק הזה? 2.האם אני רואה בעסק הזה את עתידי המקצועי? 3.האם יש לי את הידע והנסיון להיות מוכרת מצליחה באינטרנט? או שאני צריכה ללמוד הכל מהבסיס? 4.האם יש לי אנגלית? 5.האם יש לי סבלנות? 6.האם יש לי יכולת למידה? 7.האם אני אוהבת מחשבים? תעני על כל השאלות האלה כאן בציונים של בין 1-10 ואני אגיד לך מה הסיכוי שלך להצליח בעסק הזה.

next25

New member
עניתי על הכל 10 חוץ מ.....

3 - עברתי קורס של קליקים, וקראתי ספר נוסף. האם זה מספיק? נראה לי שבתור התחלה כן, אבל חסר לי המון נסיון, ושילשום עשיתי טעות שהראתה לי עד כמה אני חסרת נסיון..... 7 - לגבי סבלנות? אני חסרת סבלנות, אבל עובדת על זה..... מעבר לזה אני מהנדסת מחשבים עם נסיון בחברת הי-טק. ונכון להיום משקיעה שעות רבות ביום בפיתוח העסק באיביי. האם זה מספיק בשביל לנבא סיכויי הצלחה? אני מניחה שהתשובה שלך היא: תלוי בהתמדה ובהצלחה שלך לפתח את תכונת הסבלנות!

למעלה