מחפשת אתר באזור ים המלח

טלי אבג

New member
מחפשת אתר באזור ים המלח

שנגיש בתחבורה ציבורית. יכול להיות מסלול הליכה קצר/בינוני. או שמורה מענינית. באזור ים המלח- בגלל שאני רוצה אח"כ לקפוץ לים המלח. תודה!!!!!!!!!!1

zepelin

New member
עינות סמר, ליד שפך נחל דרגות, בצומת

של הכביש העולה למצוקי דרגות. לחוף הים נביעות מים מתוקים ומליחים וצמחיה רבה, מקום נהדר. יש בדיוק שם תחנת אוטובוס, ממנה יורדים לחוף (מזרחה). מצפון לנחל דרגות (שפך).

zepelin

New member
בשמחה תמיד, (למרות שאני ג'יפאי וכמע

ט מנודה מפורום מורי הדרך המהוללים).

shapira meir

New member
בגלל הג'יפ ?

רגע, אם אם הדרכתי טיולי ג'יפים שנים רבות, בנס נמלטתי בעור שיני ממכות? עכשיו אני מבין למה אתה מסתתר. זה באמת לא בסדר מה שעושים לאנשים.

zepelin

New member
הבנתי למה נמלטת לכרתים, פה לפי

התרשמותי, הג'יפאים הם משהו כמו "אויבי המטילים", "מטיבי כרס" ועוד ועוד. לך תוכיח שאתה לא משאיר קוליסים בגבעות, לא מלכלך ולא פוגע ומקלקל.

shapira meir

New member
יש לך תגובה מוזרה מאוד

ראשית, לא נמלטתי לשום מקום ולכרתים אני נוסע לטייל או להדריך שנית, אתה גס רוח וחצוף, שאלתי שאלה ואתה עונה בחוצפה, בנוסף לעובדה שיש לך כנראה סיבה טובה להסתתר מאחורי כינוי. כנראה שגם בענייני הבנת-הנקרא יש לך בעיה, כיוון שאני לא מבין על מה ההתקפה, הרי אני מספר ששנים רבות הדרכתי טיולי ג'יפים, ואתה מגיב בהתקפה ובנסיונות העלבה ומי שיוצא פגוע שוב זה אתה, אתה מבין למה? עזוב, אל תענה, הרי במקום התייחסות עניינית שוב תענה בחוצפה.

zepelin

New member
לאט לך אדון שפירא, חלילה לי מלתקוף

אותך, וגסות רוח איפה מצאת בדברי ?? אני תמהה על שכתבת. ולגבי הבנת הנקרא ?? אני משער שאוכל ללמד אותך כהנה וכהנה בעניין. "לך תוכיח שאתה לא משאיר קוליסים וכדו.." נאמר לגבי דידי ולא לגביך, על משקל "לך תוכיח שאין לך אחות" חוששני כי לא הבנת את כוונתי. חוצפה ??? ממש לא מוצא שום רמז לכך בדברי. התקפה ?? נסיונות העלבה.. לדעתי אתה נחפז קימעה, וכיון שאתה "מורה דרך" אז קצת סבלנות שכן לא הקפדן מלמד ובודאי לא מהיר חימה. ולגבי כרתים המממ.. אני מבחין פה במזג יווני חם. אני לא מסתתר מאחורי כינוי, לד זפלין היא להקת הרוק האהובה עלי. אני עצמאי, איש מחשבים במקצועי. ארץ ישראל וטיולים בה (ולא בכרתים), הוא התחביב האהוב עלי. ואת שכתבתי לגבי רכבי שטח לאו דוקא לגביך כתבתי. אני בן 42 אב לארבעה ילדים, מילואימניק גאה ופטריוט. כל מידע שתחפוץ אמסור לך, אני מסתתר רק במשחק מחבואים עם ילדי.

צפלין - מילים כדורבנות, יישר כוח.

יחסית לג'יפאי אתה בסדר. אתה גם לא צריך להתנצל על אי ההזדהות. אלו שמזדהים באינטרנט יש להם בוודאי סיבות מספיק טובות. אהבתי את ה"מזג יווני חם" ואולי הייתי מוסיף: "מלווה במרירות ותיסכול". בברכה.

חי בר

New member
ואני בכלל לא ידעתי שקיימת איבה

בין ג'יפאים למטיילים, למרות שאף פעם לא ממש אהבתי אותם- לא על בסיס אישי- בעיקר בגלל קוליסים, הרס הנוף, פגיעה בביצי צבים לאורך החוף, היכולת שלהם לגמוע מרחקים גדולים ועליות תלולות בלי לסחוב מים על הגב וכו'
. טופ, למדתי משהו. יש מטה מאבק או איזה התארגנות נגד ג'יפאים סוררים?

למעלה