מחפשת אופניים יד שניה

מחפשת אופניים יד שניה ../images/Emo73.gif

דחוף ! אופני כביש מידה 50-52, 2000-3000 ש"ח. אשמח לקבל הצעות.

Lance_Armstrong

New member
במחירים כאלה אפשר להשיג לא יד שניה

לכי לחנות כל-נוע ברמת השרון 03-5403111 סוקולוב 43 או החרושת 19 - רעננה טל´ 09-7437924 או האתר www.colnoa.com מכאן נשאר לי לאחל רק שנה טובה וגמר חתימה טובה

דנידין99

New member
נכון שאפשר להשיג חדשות, אבל!...

אבל ניתן להשיג משומשות ברמה אחת מעל (משקל נמוך יותר ורכיבים טובים יותר). כעיקרון אני באופן אישי מעדיף חדש (כל זמן שידי משגת), אבל אין לך מה לחשוש ממשומשות. תוודאי רק שהמרכיבים שעשויים להיפגע משימוש ממושך או לא נכון תקינים (במיוחד גלגלים וציר מרכזי...). בהצלחה בחיפוש...

דנידין99

New member
חלקים למכירה..

עדי, אם, לאחר שתשיגי אופניים תהיי מעוניינת בשיפורם על ידי החלפת חלקים אז את מוזמנת לפנות אליי. יש לי אופניי בוטקיה ישנות, הייתי יכול להציע לך לקנות אותן אבל הן כרגע לא שמישות (יצריכו ממך הוצאה להביאן למצב שמיש). יחד עם זאת יש להן מערכות הילוכים, בלמים, וגלגל אחורי טובים. ואני מוכן להציע עבורם מחיר סביר. אז שוב, אם תהיי מעוניינת, צתרי קשר . [email protected]

yoni malka

New member
יש לי בשבילך !!!

אופני כביש קנונדיל קאד 3 מערכות 105 (הכל) שנה וחצי על הכביש מצב מצויין במחיר 3200 - אם ברצונך לקנות אנא צרי איתי קשר בסלולרי 053404223 או באי מייל [email protected] ולא באי מייל שכתוב בפורום

השמאי

New member
תגשי לאריק

היי עדי הייתי אצל אריק ויש לו מס´ הצעות לאופניים לא רעות במחיר הזה. יש הנחה של 20 % על דגמי השנה שעברה. תלכי על חדש, אני חיפשתי 3 חודשים משומשות בסוף קניתו את הטרק שלי עם 12 תשלומים בלי ריבית בצ´קים שווה להתאמץ. עמוס מור

Lance_Armstrong

New member
גם אני קניתי אצלו טרק

זה גם למה המלצתי עליו למעלה... אני קיבלתי רק 10% הנחה וזאת בגלל שקניתי לפני חודשיים... איזה טרק קנית? וכמה עלו לך?

למעלה