מחפצ'וק, נראה כאילו שוב אתה בהזיות.... (גבובה לתשובתך בפוסט שנסגר)

לצד חרדות קיומיות לא ריאליות, שהוא ירד מהארץ ועבר למאוריציוס כדי לאכול, לבלות ולחיות בזול
יש הרבה שעוזבים עכשיו.

מי רוצה להיות בארץ במלחמה קבועה ועם מצב כלכלי מדרדר?

מי שיכול עוזב,אלא אם כן הוא פטריוט בצורה יוצאת דופן.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
יש הרבה שעוזבים עכשיו.

מי רוצה להיות בארץ במלחמה קבועה ועם מצב כלכלי מדרדר?

מי שיכול עוזב,אלא אם כן הוא פטריוט בצורה יוצאת דופן.
לא צריך להיות פטריוט בצורה יוצאת דופן. כל הנורמאלים נשארים. מי שעוזב זה הנמושות הכוסיות עליהם דיבר רבין, חסרי עמוד השדרה, חסרי הערכים וחסרי תחושת הכבוד וההערכה למה זה בית, מה זה משפחה, מה זה מסורת, מה זה ערכים.

ההרבה שעוזבים עכשיו בגלל המלחמה זה החלשים, חסרי האופי, המהירים להישבר, הנמושות, כדוגמת האיש עליו אנו מדברים.

לא הבנת? המלחמה עכשיו מנקה את הארץ. ישראל עכשיו מתנקה מהיורדים ממנה. מי אלו היורדים ממנה? הלוזרים. אלו עם כל התכונות שעכשיו תיארתי. אלו שעדיף לנו בלעדיהם מאשר איתם. אלו שהערך שלהם הוא שלילי ולא חיובי, ועם עזיבתם, המדינה יוצאת מורווחת.

איך אומר הפתגם הישן והמוכר? "כשהגלים מתחזקים, החזקים מתגלים"? ככה? אז לא רק החזקים מתגלים, אלא גם החלשים מתגלים בחולשתם, ולא עומדים בסערה, ואנחנו זוכים להיפטר מהם, כי בחולשתם ועליבותם הם נסים, נוטשים מאחורה את כל האמור להיות להם יקר מכל, ורק חושפים את עצמם בעליבותם, ברפיסותם, בחוסר הערכים שלהם, באישיותם הקלוקלת. בחולשתם ובעליבותם הם נסים, ואנחנו זוכים, להיפטר מהם, כי כוחה של מערכת הוא רק כפי כוחה של החוליה החלשה ביותר שבה.

מי שדווקא עכשיו כשקשה הוא לא עומד בזה, כדוגמת האדם עליו אנחנו מדברים, אנחנו רק רואים כמה שהוא לא שווה.

זכינו בענק להיפטר ממנו ומכל אלו כדוגמתו.

נפטרנו בזול מכמה פרזיטים.

ברוך שפטרנו.

באמת אחד הצדדים החיוביים המעטים של המלחמה.

מי אלו היורדים ממנה? הלוזרים. אלו עם כל התכונות שעכשיו תיארתי.
נפטרנו בזול מכמה פרזיטים.
נדמה לי גם בן דוד שלי יצא עם אישתו עוד בזמן המהפכה המשפטית,או איך שהתחילה המלחמה.

והוא יודע לדאוג לתחת שלו מצוין.

בקיצור ה"פרזיטים" יחזרו שהמצב יהיה כאן טוב אז לא ממש נפטרת מהם 😆

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
נדמה לי גם בן דוד שלי יצא עם אישתו עוד בזמן המהפכה המשפטית,או איך שהתחילה המלחמה.

והוא יודע לדאוג לתחת שלו מצוין.
בקיצור, עוד נמושות שנפטרנו מהם בזול.
בקיצור ה"פרזיטים" יחזרו שהמצב יהיה כאן טוב אז לא ממש נפטרת מהם 😆
פחחחח...נראה לך? מה אתה עושה צחוק? לעבור בין מדינות ולהתיישב במדינה חדשה זה לא צחוק ולא עושים את זה כל שנתיים. קיצר, זהו, כל מי שעוזב, נפטרנו ממנו.

הבן אדם חולה נפש
צריך לעזוב אותו בשקט
להתיחס אליו פעם אחר פעם רק מחמיר את המחלה שלו
הוא יושב בבית אצל אמא שלו שמחליפה לו חיתולים
תעשו לו טובה
ותעבירו אותו להתעלם
אני יודע שבפעם הקודמת שדיברנו הדברים שאמרתי לך היו כל-כך נכונים, שהם כל-כך כאבו, שמיד שמת אותי על התעלם ונסת כל עוד נפשך בך בטרם אתן לך מנה גדולה והגונה של האמת פעם נוספת. לברוח זאת הרי דרך ההתגוננות הגדולה והעיקרית שלך, ואני מכבד את זה ומכבד אותך בבחירתך להיות מה שרבין אמר עליך ועל אלו שכמותך וזה בסדר, אבל בעקבות חשיבותם הרבה של הדברים החדשים שאמרתי לך בשרשור זה, וחשיבותו הרבה של ניסיוני לספק לך עזרה וסיוע, החלטתי לכתוב את אותם הדברים שוב פעם, אך הפעם מחשבון שלא שמת אותו ב"התעלם" כדי שתקרא ותוכל לקבל את העזרה והסיוע שאני מציע. הכותרות של החלקים החשובים ביותר, האבחנה והתוכנית הטיפולית, מודגשות לנוחיותך.

בתור התחלה, ומכיוון שאני רואה שהנושא של כל היחס שאני מקבל כל-כך מפריע לך, ואתה כל-כך מקנא, אז אם כך, אז רק אסביר לך שעם כל הצניעות, אני האדם הכי חכם, מוכשר ומעניין שכותב באתר, וזאת הסיבה למה, למקרה שזה טרד את מנוחתך, השרשורים שלי הם הנצפים ביותר והמוגבים ביותר באתר, ואינספור שרשורים נפתחים עליי כל הזמן על-ידי גולשים מרובים שונים. אני משתדל להיות צנוע בנוגע לזה, אבל מידי פעם מגיע מישהו כמוך שמתפלא ומקנא על כל תשומת הלב ואז צריך להסביר לו את הסיטואציה.

ועכשיו, ומכיוון שאני אינני מראה תסמינים של שום דבר, כמובן שאני אינני חולה נפש. אתה מצד שני, עם חרדות קיומיות כל-כך חזקות שעברת למדינה אחרת מחשש בלתי ריאלי שמא תמות במדינתך, עם פעילות נמרצת במיוחד והשקעת מאמצים עצומים בכתיבת והפצת פוסטים ארוכים של שנאת עמך, שנאת מדינתך ושנאת דתך, ועם כאב עצום שאתה מכיל בתוכך, חוסר אושר בוטה ומרירות עצומה, כפי מה שאלו באים לידי ביטוי בהודעותיך, שזאת אבחנה שכבר חלקתי איתך ועם כל שאר החברים, ושעליה קיבלתי ארבעה לייקים מארבע גולשים שונים, מה שרק מראה כמה אני צודק, אתה מצד שני מפגין די והותר תסמינים בשביל להעלות חשד סביר למחלת נפש, או לכל הפחות להפרעה נפשית כזאת או אחרת, וכשזה בא ממני, לא בתור מישהו שסתם מקלל גולשים בקללות של "חולה נפש, חולה נפש" כמוך לדוגמה, אלא בתור סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה לקראת סוף התואר שיושב פה וכותב את הדברים בשיא הרצינות, אז זה דווקא אומר הרבה מאוד, בניגוד, כאמור, אליך לדוגמה, שסתם מקלל את כל העולם כהרגלך מתוך כאב, מרירות וחוסר אושר שזועקים עד השמיים, אבחנה שעליה, כאמור, קיבלתי ארבע לייקים מארבע גולשים שונים.

__צילום מסך_26-9-2024_105544_www.tapuz.co.il.jpeg

עכשיו ולאחר תיאור המצב, הגיע שלב האבחנה. עכשיו, עולה השאלה למה? למה אתה ככה? למה אתה כל הדברים האלו?

התשובה לכך היא כמובן סיפור חייך קורע הלב.

גבר בשנות הארבעים לחייו, כישלון כלכלי שהמחירים בארץ היו לו יקרים וזאת בעצם אחת הסיבות, לצד חרדות קיומיות לא ריאליות, שהוא ירד מהארץ ועבר למאוריציוס כדי לאכול, לבלות ולחיות בזול; בחור מרקע צנוע במיוחד, שנולד בקיבוץ, בן להורים קיבוצניקים, האדם הראשון בהיסטוריה של משפחתו ללמוד באקדמיה, "אקדמאי חדש" מה שנקרא, שנכנס לראשונה לאקדמיה ביחד עם הפריפריה, השחורים והמזרחים, גם זה רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה אחרת אף-אחד לא היה יורק בכיוון שלו; גרוש כי אשתו זרקה אותו מכל המדרגות לאחר שהבינה כמה שזה בלתי נסבל לחיות לצדו של גבר שכזה, האישה קיבלה משמורת מלאה על הילדים בגלל חוסר כשירותו לגדל את ילדיו לבדו ובכוחות עצמו, אפילו לא חלק מהזמן ובמסגרת של משמורת משותפת, ואותו איש אף הגדיל לעשות ונטש את ילדיו הקטינים ועבר לצמיתות לחו"ל כחלק מהיותו אותה נפולת של נמושות שעליה דיבר רבין; אדם שסבל מהשמנת יתר בגלל אכילה רגשית כתוצאה מחוסר האושר שלו והמרירות שלו, ירד במשקל במאמץ רב ונפטר מהאכילה הרגשית, אך עדיין לא מאושר, מתוסכל ומריר, שכעת למד והחליף את האכילה הרגשית באמצעות הוצאת עצבים באמצעות קילול זרים באינטרנט.

טוב, נו, אני מניח שעדיפים כעס, תסכול ומרירות מאשר אובדנות, שגם זה כמובן דבר אפשרי לחלוטין שהיה יכול לקרות לך עם חיים מכוערים כל-כך, וסיפור כל-כך קורע לב, וטוב, נו, עוד אני מניח, עכשיו כשאני באמת חושב על זה, שעדיף להוציא את העצבים על חוסר האושר שלך, התסכול שלך והמרירות שלך באמצעות קללות של זרים באינטרנט מאשר אכילה רגשית הגורמת להשמנת יתר ושיכולה לגרור אחריה בעיות בריאותיות.

אבחנתי הסופית והרשמית כסטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה לקראת סוף התואר וכאיש בריאות הנפש: הפרעת חרדה מוכללת, קווים משמעותיים של נרקיסיזם פגיע, ערך עצמי נמוך, ורווחה נפשית נמוכה.

התוכנית הטיפולית המומלצת: טיפול אינטנסיבי אצל פסיכולוג קליני פעמיים בשבוע בשיטת CBT (טיפול קוגניטיבי-התנהגותי), כולל בירור מולו לאפשרות וכדאיות למעבר לפסיכיאטר, וקבלת תרופות נוגדות חרדה ונוגדות דיכאון.

מחלות והפרעות נפש הן לא בושה. אנחנו כאן בשבילך.

תהיה בריא, איש יקר.

אני מאחל לך את כל האושר שבעולם.

מזוודת-עזרה-ראשונה-אדומה-קטנה-scaled.jpg

אלפיני

Well-known member
יש גם אפשרות שלישית שלא בטוח ששניכם מודעים לה - חוסר רצון.
חוסר רצון זה סוג של אי התאמה נפשית למסגרת. שם הכללתי את זה.
בדרך כלל מדובר בחיילים ששרתו פז"ם מסוים. אפילו כמה ימים.
לגבי אמירות, אנשים כאן ובכלל אומרים הרבה שטויות. אם זה לא היה ברור, אני לא מאמין לי גם כך.

פולגאר

Well-known member
לגבי אמירות, אנשים כאן ובכלל אומרים הרבה שטויות. אם זה לא היה ברור, אני לא מאמין לי גם כך.
אי התאמה בשל האינפנטיליות שלו.

הערה: לא ברור לי, למה נותנים לו במה בפורומים ולא מוקיעים אותו מכאן לאחר שהזדנב לפורומ/ים של מבוגרים?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בפתוחה כל אחד יכול ללמוד,
כן, כמו לדוגמה המקום שאתה למדת, איפה שזה לא יהיה. רק שההבדל בינינו הוא שאותך לא היה צריך לקבל ללימודים בכלל והתקבלת בגלל טעות של האנושות.

בנוגע אליי, ועוד בגלל כשלי האנושות, אני לומד שלא בצדק באוניברסיטה הפתוחה, מכיוון שברור לחלוטין שמקומי הוא בהרווארד.

אלא אם כן אני לא הייתי רוצה, ואז הייתי הולך על אוניברסיטת תל-אביב.
הבעיה זה לסיים את הלימודים ואין אור בקצה המנהרה.
"אין אור בקצה המנהרה"? אתה מדבר עליי במקרה? 😂
לגבי זיונים, מי שמדבר לא עושה
תיאוריה חמודה מאוד. רק שתי בעיות: הראשונה היא שאני לא מישהו שמדבר על זה, והשנייה היא שהתיאוריה הזאת לא נכונה בכל מקרה.
ואני דיי משוכנע שהוא בתול.
אתה גם די משוכנע שהעולם קיים חמשת אלפים שנה ונברא בשבעה ימים. עדיף שתשב 😂
אי התאמה בשל האינפנטיליות שלו.
יקירי, אם קראת לי טרול וכשאתגרתי אותך להסביר למה אני טרול נכשלת לעשות כן מכיוון שאינני טרול ולכן הפסקת לקרוא לי כך, ואם קראת לי חולה נפש וכשאתגרתי אותך להסביר למה אני חולה נפש נכשלת לעשות כן מכיוון שאינני חולה נפש ולכן הפסקת לקרוא לי כך, אז אם קראת לי אינפנטיל וכשאתגרתי אותך מספר פעמים להסביר למה אני אינפנטיל ונכשלת לעשות כן מכיוון שאינני אינפנטיל, ואף הגדלת לעשות וברחת מן השיחה כל עוד נפשך בך לאחר הכישלון הצורב לגבות את טענתך השקרית והלא מבוססת, אז מן הראוי שגם תפסיק לקרוא לי אינפנטיל.

אם אני הייתי במקומך, גם לא הייתי ממהר לחלק "מחמאות" לאנשים. אתה לא בדיוק מישהו שחסר על מה "להחמיא" לו בחזרה, להזכירך, או למקרה שלא ידעת.
הערה: לא ברור לי, למה נותנים לו במה בפורומים ולא מוקיעים אותו מכאן לאחר שהזדנב לפורומ/ים של מבוגרים?
ולי לא בדיוק ברור מי בדיוק נדמה לך שאתה או מה בדיוק הערך שנדמה לך שאתה מביא לפה שאתה חושב שאתה הבן-אדם הראוי בשביל לקבוע מי צריך לכתוב פה ומי לא ומי יש ערך בדבריו ומי אין ערך בדבריו, כי עוד מלפני מה שאנחנו מדברים עליי, ולמקרה שלא הבנת, הערות גזעניות נגד שחורים, תמיכה בטרור, תמיכה בניסיונות רצח של ילדות בנות שלוש, הכחשת עובדות מדעיות, תמיכה בתיאוריות קונספירציה מטורללות וכיוצא בזה, זאת לא בדיוק מי-יודע-מה רמה גבוהה, לידיעתך הכללית.

800px-Barack_Obama_drops_the_mic.gif
giphy.gif

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member

מחפצ'וק, נראה כאילו שוב אתה בהזיות.... (גבובה לתשובתך בפוסט שנסגר)​

ראיתי שענית לי והפוסט נסגר

להלן תגובתך

"אתה טועה. הם כתבו שלאחר ששקלו את הדברים, הצבא החליט שאין לו צורך בשירותיי. זה לא נחשב סיבה רפואית, לא נפשית, ולא כלום. זה הדבר הכי משעמם וטריוויאלי שהם יכלו לכתוב, ואני די בטוח שזאת הסיבה שכתובה בעוד הרבה מאוד תעודות שחרור."

אני ממש לא טועה. משום מה, הוד רוממותו שוכח שלא חסרים אנשים גם בפורום וגם במדינה שעשו שירות צבאי מלא ומכירים את השטיקים הללו.
על מי אתה מנסה לעבוד? צה"ל לא משחרר אנשים סתם כך. חייבת להיות סיבה, או אי התאמה נפשית או רפואית כל שהי. נקודה.
אני לא מנסה לעבוד על אף-אחד. תעודת השחרור שלי, למיטב זכרוני, לא מציינת אף גורם ספציפי מסוים לשחרור מלבד שצה"ל החליט שהוא אינו נזקק לשירותיי 🤷‍♂️

אולי במכתב השחרור כתוב קצת יותר? 🤷‍♂️

ברור שחייבת להיות סיבה. אני פשוט אומר שהם לא רשמו את זה.

בעיקרון, שוחררתי כי אני מלך.

הם חושבים שהם שחררו אותי כי אמרתי שאני לא רוצה, אני לא מתאים ואני חסר מוטיבציה, אבל זה שלהם.

אנחנו יודעים את האמת ;)🤴

HD-wallpaper-the-king-animal-crown-lion-wild.jpg
מעשיות תספר לסבתא.
כי ככה אתה מכיר אותי? בן-אדם של מעשיות?

אני לא יכול לספר לה כלום. היא נפטרה ב-1998. הורישה מיליון שקל ודירה.

בכל מקרה, לפחות עכשיו אני יודע מאיפה נוסטלגיה למדה את המשפט הזה 😂
זה לא משנה הסיבה לשחרורי. לא צריך להיות גיוס חובה בכלל. שלום עם מצרים, שלום עם ירדן, סוריה היא אוסף עיי חורבות, איראן רחוקה.

במקרה של מלחמה אפשר וצריך לעשות גיוס מילואים נקודתי לזמן המלחמה וזהו.

לישראל ממזמן לא באמת נדרש גיוס חובה.

לכן, אף-אחד שלא רוצה, לא צריך לשרת.

קל וחומר מלך.

תשובה: קודם כל יפה שאתה מתקדם עם החומר ומתחיל לנמק פוליטית בפורום לענייני אקטואליה. תשתדל לא להפסיק עם זה.
blob222.jpg
שנית, זה באמת יפה שאתה אופטימי לגבי שלום עם ירדן , מצרים, ואתה מרגיש שסוריה על הקשרים ובזה נגמר.

אבל אפילו אני , עם רקורד מוכח של הצבעה למר"צ וגזרותיה במשך שנים, אינני עד כדי כך אופטימי.
יודע מה, גם יאיר גולן מנהיג המפלגה הדמוקרטית ( איחוד מרצ- עבודה) לא.
אפילו אם תשאל את מוסי רז שהוא הצד המאוד שמאל במרצ , הוא יגיד לך שאין מקום לפרק את צה"ל בשלב זה.
אז עם כל הכבוד להזיה המלכותית המטופשת שלך, אם אכן יש סיכוי לאמת בדבר, תביא אסמכתא לכך ממקור חיצוני.
גיוס חובה זה בעיקר בשביל חיל רגלים נרחב. בשביל החילות הקטנים ממילא יש ויהיו אנשים. וחיל רגלים זה בשביל מלחמה קרקעית של פלישה קרקעית שלנו אל אחרים או שלהם אלינו. עם שלום עם מצרים, ירדן, סוריה חבוטה ומותשת, ולבנון שאינה מעוניינת במלחמה, מי אמור לפלוש אלינו בדיוק? ואל מי אנחנו אמורים לפלוש?

כמו מה שאמרתי, במקרה של מלחמה, אפשר לעשות גיוס מילואים נרחב נקודתי לזמן המלחמה.

עוד הצורך לגיוס חובה ייעלם אם צה"ל יפסיק להיות כזה בית זונות ויחזור להיות צבא אמיתי.

אתה יודע שהיום על כל חייל אמיתי, חייל קרבי, יש ארבע "חיילים" תומכי לחימה?

מה זה פה? צבא או בית בושת?

מה זה השטויות האלו?

על כל 99 חיילים קרביים צריך להיות אולי חייל לא קרבי אחד, ואם זה לא מספיק אז תביאו יותר אזרחים עובדי צה"ל, אבל חייל צריך להיות חייל.

חייל, צריך להיות קרבי.

עם הצבא היה צבא אמיתי, כשכל חייל הוא קרבי שיוצא לשטח ונלחם, אז גם אז, בלי קשר למצב הטוב של ישראל מבחינה ביטחונית, לא היה צריך גיוס חובה.

בהתבסס על מדינות בלי גיוס חובה, ניתן להעריך ש-2% מאוכלוסיית ישראל היהודית הייתה מתגייסת בכל מקרה גם בגיוס על בסיס התנדבותי.

זה 145,000 חיילים.

די והותר בשביל תקופת שלום, אם הם כולם או כמעט כולם קרביים, כפי מה שצריך להיות, כי חייל, צריך להיות חייל.

בתקופת מלחמה, אפשר וצריך אז לעשות גיוס חובה כפוי.

אני לא צריך להביא אסמכתא ממקור חיצוני, אני יותר חכם מכל המקורות החיצוניים.
עד אז, בשם האמינות אני ממליץ לך למצוא לעצמך תחליף לאריה המטופש עם כתר שצלב בקדקודו. בכל זאת , מדינה עם הרבה מאוד יהודים לא תאפשר מלך שכזה.
זאת רק תמונה. לא צריך להגזים. זה דימוי. זה לא באמת-באמת אני.

הנה, קח עוד תמונה של מישהו שאמור לשמש כדימוי שלי, אני מניח שגם הוא נוצרי אבל על הכתר שלו לפחות אין צלב:

57823878-crowned-boy-sitting-in-an-armchair.jpg

הנה, טוב לך? :rolleyes:
דבר שני לפתח קצת יותר מודעות כי כפי שכבר אמרתי לך, כי בינתיים הכישרון היחידי שפתחת בתפוז הוא להצליח לאחד ימנים ושמאלנים כאחד בדעותיהם לגבי ההתנהלות הילדותית שלך.
הוכחתי בתפוז כישרונות רבים והתנהלותי אינה ילדותית.
זה בסדר , אין לך מה להזכיר. ברור שיש מלחמה
והנה בכל זאת היה צריך לעשות גיוס מילואים נרחב, אז בשביל מה הגיוס חובה בכלל אם גם יש גיוס חובה וגם גיוס מילואים? תבטלו את גיוס החובה ותעשו גיוס מילואים קצת יותר נרחב בכל פעם שצריך.

אני מלך אז אני בכל מקרה לא צריך לשרת, אבל למעט במלחמות, גם כל השאר לא, אלא אם כן כמובן הם הולכים מרצונם החופשי, על בסיס התנדבותי ומקבלים משכורת סבירה.
לא מדבר בשם המח"פ, אני עצמי מודע למצב תודה.
אז מה משה, סוגיית הגיוס לצה"ל אינה עניין לפורום אקטואליה? שתף אותנו.
אולי כדאי שאפתח שרשור על איך צריך לבטל את גיוס החובה...
קראת את דברי עד הסוף? לא נראה לי שנתתי לו הנחות לגבי זה. הייתי ביקורתי . אבל מוגזם לדרוש מאדם לעלות מסמכים אישיים שלו בהתאם לרצון שלך, שלי, או של משהו אחר.
זה עוד בקטנה. "המומחה" רצה שאעלה תמונת פנים ;)
ואיך כל זה בדיוק סותר דברים שאמרתי לו ? יש מצב עכשיוי, אבל האם הסכמתי איתו שצריך לסגור את צה"ל? אתה רוצה להוסיף, יופי, אבל מה הטרוניה כלפי?
זה דיון פתוח, תגיד לו מה שאתה רוצה
אם זה לא היה ברור, אני מדבר בלי קשר למלחמה. ברור שעכשיו צריך להיות גיוס מילואים נרחב כפוי וכל הסיפור. אני התכוונתי ודיברתי באופן כללי.

אם כבר, לאחר המלחמה יוסר איום נוסף, עזה, ואז בכלל אפשר וצריך לבטל את גיוס החובה.

אבל כמובן ורק אם צה"ל יעבור את המהפכה שהוא צריך ויהפוך לצבא רציני.

ארבע תומכי לחימה על כל חייל קרבי אחד :rolleyes:

למה ארבע? שזה יהיה שמונה...שש-עשרה...שלושים ושתיים...|פנים|
כשאני מלך אז זכותי שלא לשרת, אז בטח שאני לא ארצה.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני לא מנסה לעבוד על אף-אחד. תעודת השחרור שלי, למיטב זכרוני, לא מציינת אף גורם ספציפי מסוים לשחרור מלבד שצה"ל החליט שהוא אינו נזקק לשירותיי 🤷‍♂️

אולי במכתב השחרור כתוב קצת יותר? 🤷‍♂️

ברור שחייבת להיות סיבה. אני פשוט אומר שהם לא רשמו את זה.

בעיקרון, שוחררתי כי אני מלך.

הם חושבים שהם שחררו אותי כי אמרתי שאני לא רוצה, אני לא מתאים ואני חסר מוטיבציה, אבל זה שלהם.

אנחנו יודעים את האמת ;)🤴

צפה בקובץ המצורף 117519

כי ככה אתה מכיר אותי? בן-אדם של מעשיות?

אני לא יכול לספר לה כלום. היא נפטרה ב-1998. הורישה מיליון שקל ודירה.

בכל מקרה, לפחות עכשיו אני יודע מאיפה נוסטלגיה למדה את המשפט הזה 😂

צפה בקובץ המצורף 117520

גיוס חובה זה בעיקר בשביל חיל רגלים נרחב. בשביל החילות הקטנים ממילא יש ויהיו אנשים. וחיל רגלים זה בשביל מלחמה קרקעית של פלישה קרקעית שלנו אל אחרים או שלהם אלינו. עם שלום עם מצרים, ירדן, סוריה חבוטה ומותשת, ולבנון שאינה מעוניינת במלחמה, מי אמור לפלוש אלינו בדיוק? ואל מי אנחנו אמורים לפלוש?

כמו מה שאמרתי, במקרה של מלחמה, אפשר לעשות גיוס מילואים נרחב נקודתי לזמן המלחמה.

עוד הצורך לגיוס חובה ייעלם אם צה"ל יפסיק להיות כזה בית זונות ויחזור להיות צבא אמיתי.

אתה יודע שהיום על כל חייל אמיתי, חייל קרבי, יש ארבע "חיילים" תומכי לחימה?

מה זה פה? צבא או בית בושת?

מה זה השטויות האלו?

על כל 99 חיילים קרביים צריך להיות אולי חייל לא קרבי אחד, ואם זה לא מספיק אז תביאו יותר אזרחים עובדי צה"ל, אבל חייל צריך להיות חייל.

חייל, צריך להיות קרבי.

עם הצבא היה צבא אמיתי, כשכל חייל הוא קרבי שיוצא לשטח ונלחם, אז גם אז, בלי קשר למצב הטוב של ישראל מבחינה ביטחונית, לא היה צריך גיוס חובה.

בהתבסס על מדינות בלי גיוס חובה, ניתן להעריך ש-2% מאוכלוסיית ישראל היהודית הייתה מתגייסת בכל מקרה גם בגיוס על בסיס התנדבותי.

זה 145,000 חיילים.

די והותר בשביל תקופת שלום, אם הם כולם או כמעט כולם קרביים, כפי מה שצריך להיות, כי חייל, צריך להיות חייל.

בתקופת מלחמה, אפשר וצריך אז לעשות גיוס חובה כפוי.

אני לא צריך להביא אסמכתא ממקור חיצוני, אני יותר חכם מכל המקורות החיצוניים.

זאת רק תמונה. לא צריך להגזים. זה דימוי. זה לא באמת-באמת אני.

הנה, קח עוד תמונה של מישהו שאמור לשמש כדימוי שלי, אני מניח שגם הוא נוצרי אבל על הכתר שלו לפחות אין צלב:

צפה בקובץ המצורף 117521

הנה, טוב לך? :rolleyes:

הוכחתי בתפוז כישרונות רבים והתנהלותי אינה ילדותית.

והנה בכל זאת היה צריך לעשות גיוס מילואים נרחב, אז בשביל מה הגיוס חובה בכלל אם גם יש גיוס חובה וגם גיוס מילואים? תבטלו את גיוס החובה ותעשו גיוס מילואים קצת יותר נרחב בכל פעם שצריך.

אני מלך אז אני בכל מקרה לא צריך לשרת, אבל למעט במלחמות, גם כל השאר לא, אלא אם כן כמובן הם הולכים מרצונם החופשי, על בסיס התנדבותי ומקבלים משכורת סבירה.

אולי כדאי שאפתח שרשור על איך צריך לבטל את גיוס החובה...

זה עוד בקטנה. "המומחה" רצה שאעלה תמונת פנים ;)

אם זה לא היה ברור, אני מדבר בלי קשר למלחמה. ברור שעכשיו צריך להיות גיוס מילואים נרחב כפוי וכל הסיפור. אני התכוונתי ודיברתי באופן כללי.

אם כבר, לאחר המלחמה יוסר איום נוסף, עזה, ואז בכלל אפשר וצריך לבטל את גיוס החובה.

אבל כמובן ורק אם צה"ל יעבור את המהפכה שהוא צריך ויהפוך לצבא רציני.

ארבע תומכי לחימה על כל חייל קרבי אחד :rolleyes:

למה ארבע? שזה יהיה שמונה...שש-עשרה...שלושים ושתיים...|פנים|

כשאני מלך אז זכותי שלא לשרת, אז בטח שאני לא ארצה.
כמה שטויות אפשר לכתוב במינימום של זמן?
שנה שלמה מתנהלת כאן מלחמה. חיילים נהרגו. חיילים נפצעו וחיילים גם משרתים במילואים תקופות בלתי נסבלות. ואתה מדבר על שלום, כאילו שאינך חי כאן או כאילו שהמלחמה היא קטע מאד מאד זמני שחיש קל יחלוף.
ולטעמך, ממש לא צריך תומכי לחימה. האם אתה זוכר, כיצד הגעת לחישובים המטופשים שלך על תחזוקת "מוזיאון". חחחח. הרי כולנו ראינו עד כמה גילית שם חוסר ידע קיצוני.
אז הנה... אליבא לדעתך האינסופית,
לא צריך טבחים.
לא צריך אפסנאים.
לא צריך חובשים, פרמדיקים ורופאים.
לא צריך צוותי חילוץ כמו 669.
לא צריך אנשי מודיעין. הם סתם מסתובבים שם.
לא צריך נהגים.
והעיקר: לא צריך תצפיתניות.
נו טוב. אלה רק חלק מה"מיותרים".
לזה תוסיף את כל חיילי המפקדה.
מ"פ מפקדה.
רס"ר.
ובטח יש עוד ועוד ועוד.
כל אלה לא חיילים ואם הם שם, הרי שהם סתם מיותרים.
והרי קיצור משנתו ההזויה של האדון מח"פ הבור והמשתמט.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
כמה שטויות אפשר לכתוב במינימום של זמן?
שנה שלמה מתנהלת כאן מלחמה. חיילים נהרגו. חיילים נפצעו וחיילים גם משרתים במילואים תקופות בלתי נסבלות. ואתה מדבר על שלום, כאילו שאינך חי כאן או כאילו שהמלחמה היא קטע מאד מאד זמני שחיש קל יחלוף.
אני מדבר תיאורטית. אני מדבר על זמני שלום. כמו מה שכתבתי, במלחמה אפשר וצריך לעשות גיוס מילואים נרחב, שבשעת מלחמה מתרחש ממילא, אז בשביל מה מלכתחילה שירות החובה?
ולטעמך, ממש לא צריך תומכי לחימה. האם אתה זוכר, כיצד הגעת לחישובים המטופשים שלך על תחזוקת "מוזיאון". חחחח. הרי כולנו ראינו עד כמה גילית שם חוסר ידע קיצוני.
אז הנה... אליבא לדעתך האינסופית,
לא צריך טבחים.
לא צריך אפסנאים.
לא צריך חובשים, פרמדיקים ורופאים.
לא צריך צוותי חילוץ כמו 669.
לא צריך אנשי מודיעין. הם סתם מסתובבים שם.
לא צריך נהגים.
והעיקר: לא צריך תצפיתניות.
נו טוב. אלה רק חלק מה"מיותרים".
לזה תוסיף את כל חיילי המפקדה.
מ"פ מפקדה.
רס"ר.
ובטח יש עוד ועוד ועוד.
כל אלה לא חיילים ואם הם שם, הרי שהם סתם מיותרים.
והרי קיצור משנתו ההזויה של האדון מח"פ הבור והמשתמט.
כמו שכתבתי, כל מי שעושים את כל העבודות האלו צריכים להיות מה שקוראים אותו "אזרחים עובדי צה"ל", אבל לטעמי, חייל, צריך להיות חייל, ולעשות עבודות של חייל. זה שיש שם ושצריך טבחים, נהגים וכל מיני אז בסדר, אבל לקרוא לזה חיילים זאת בעיניי בדיחה גרועה.

באוניברסיטאות גם כן יש טבחים ומנקים וכל מיני. האם בגלל שהם עובדים עבור האוניברסיטה, אז אנחנו קוראים להם דוקטורים?

ובכל מקרה, בשביל מה אנחנו שוללים את הזכות לחירות של אלו המגויסים בכפייה? בשביל מה יכולה להיות הצדקה שכזאת? רק בשביל הזכות היחידה שיותר חשובה, נהוג להגיד? הזכות לחיים? אז למה בפועל 80% מהצבא מגויסים בכפייה לכל מיני עבודות כמו טבחים ונהגים וכל מיני? אלו לא חיילים בכפייה. אלו עבדים.

אם צה"ל היה מפריש את כל העבודות שהן לא עבודות של חייל החוצה, שוכר אזרחים עובדי צה"ל שיעשו את כל זה עבור משכורות הגונות, ככה שכל חייל שהיה מגויס היה חייל-חייל, חייל קרבי, חייל אמיתי, אז למעט במקרי מלחמה כמו עכשיו, היינו יכולים להיות מדינה נורמאלית בלי גיוס חובה, כי הגיוס על הבסיס ההתנדבותי היה מספיק לעתות שלום.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אני מדבר תיאורטית. אני מדבר על זמני שלום. כמו מה שכתבתי, במלחמה אפשר וצריך לעשות גיוס מילואים נרחב, שבשעת מלחמה מתרחש ממילא, אז בשביל מה מלכתחילה שירות החובה?

כמו שכתבתי, כל מי שעושים את כל העבודות האלו צריכים להיות מה שקוראים אותו "אזרחים עובדי צה"ל", אבל לטעמי, חייל, צריך להיות חייל, ולעשות עבודות של חייל. זה שיש שם ושצריך טבחים, נהגים וכל מיני אז בסדר, אבל לקרוא לזה חיילים זאת בעיניי בדיחה גרועה.

באוניברסיטאות גם כן יש טבחים ומנקים וכל מיני. האם בגלל שהם עובדים עבור האוניברסיטה, אז אנחנו קוראים להם דוקטורים?

ובכל מקרה, בשביל מה אנחנו שוללים את הזכות לחירות של אלו המגויסים בכפייה? בשביל מה יכולה להיות הצדקה שכזאת? רק בשביל הזכות היחידה שיותר חשובה, נהוג להגיד? הזכות לחיים? אז למה בפועל 80% מהצבא מגויסים בכפייה לכל מיני עבודות כמו טבחים ונהגים וכל מיני? אלו לא חיילים בכפייה. אלו עבדים.

אם צה"ל היה מפריש את כל העבודות שהן לא עבודות של חייל החוצה, שוכר אזרחים עובדי צה"ל שיעשו את כל זה עבור משכורות הגונות, ככה שכל חייל שהיה מגויס היה חייל-חייל, חייל קרבי, חייל אמיתי, אז למעט במקרי מלחמה כמו עכשיו, היינו יכולים להיות מדינה נורמאלית בלי גיוס חובה, כי הגיוס על הבסיס ההתנדבותי היה מספיק לעתות שלום.
בושה. בושה לפעול כך ובושה לפרסם זאת.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בושה. בושה לפעול כך ובושה לפרסם זאת.
אולי דיברתי יותר מידי. אולי מרוב דובים לא רואים את היער. אני אגיד את זה ואשאל את זה הכי פשוט והכי ישיר שיש. ונכון, אולי אני לא הבן-אדם הכי נכון שהיה יכול להיות בשביל להגיד את הדברים, אבל לא זה יהיה הדבר שיהפוך אותם לפחות נכונים.

מתוך כל חמש חיילים, ארבע חיילים עושים כל מיני עבודות, ורק אחד יוצא להילחם בשדה הקרב. זה נשמע לך נכון באוזן? זה נראה לך הגיוני? מה קרה לימים שבהם צבא היה צבא?

אני לא מזלזל חלילה, ועבודות הג'ובניקים הן עבודות טובות וחשובות שצריכות להיעשות. פשוט לא נראה לי שעל-ידי חיילים. זה בזבוז של חיילים טובים.

אלפיני

Well-known member
צה"ל התחיל עם הניסוחים הדיפלומטיים הללו על מנת למנוע ממעסיקים את האפשרות לשמש בתעודת השיחרור כקריטריון לגבי העסקה.
את הסיבה האמתית לשחרור שלך אתה יודע. בטח לא בגלל שאתה מלך.

צה"ל בדרך כלל משחרר או בגלל הסעיף ההלכתי/תלמיד ישיבה שאינני סבור שקשור אליך, או עקב סיבה בריאותית מסויימת.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
צה"ל התחיל עם הניסוחים הדיפלומטיים הללו על מנת למנוע ממעסיקים את האפשרות לשמש בתעודת השיחרור כקריטריון לגבי העסקה.
כלומר אתה מודה שלא שיקרתי לכם כשאמרתי לכם מה כתוב בתעודת השחרור ומכתב השחרור שלי, בניגוד לטענתך הקודמת לפיה אני שקרן.

יופי. כבר עשינו התקדמות.

גם הסוגד שלי ai27 אמר לא מזמן שאני שקרן, אך נאלץ לחזור בו כאשר דחקתי אותו לפינה עם טענתו המופרכת לשקרים מצדי, עד שלבסוף נאלץ להודות, בוש ונכלם, שהוא לא באמת תפס אותי בשום שקר, אלא הוא פשוט מניח שאני משקר.

בעיקרון, הבעיה היא כזאת: יש את העולם האובייקטיבי, והמציאות האובייקטיבית, כפי מה שהם באמת, ואז יש אותם כפי מה שהם נתפסים סובייקטיבית, והם תמיד נתפסים סובייקטיבית, כי כל אדם אינדיבידואלי לא באמת מחזיק במספיק ידע, והוא לא מספיק מודע, כדי להכיר את העולם והמציאות והאנשים כפי מה שהם באמת, אז אנחנו יודעים את מה שאנחנו יודעים, ואז אנחנו פשוט משלימים את החסר בהתבסס על הניסיון הסובייקטיבי והלוקה בחסר שלנו, ואז כמובן שהתוצאה רחוקה ממושלמת.

ומכיוון שכל אדם מכיר את עצמו יותר טוב מאשר מה שהוא מכיר כל אחד אחר, בבואנו להכיר אנשים שאנחנו לא מכירים, וברצוננו להשלים את החסר בכל הנוגע לכל מה שאנחנו לא יודעים עליהם, אנחנו משליכים עליהם את עצמנו, ונוטים לחשוב שהם כמונו בכל מקום ונקודה שבהם אין לנו את המידע האמיתי והאובייקטיבי, פשוט כי את עצמנו אנחנו מכירים הכי טוב, ולכן אנחנו עצמנו זה מודל האדם הכי נגיש ומוכר לנו בשביל להשתמש בו בשביל להבין אנשים אחרים, להשליך על אנשים אחרים באמצעותו ולהשלים את החוסרים.

הבעיה מתחילה כאשר עם כל הכבוד ל"אני" האינדיבידואלי של כל אחד, ה"אני" האינדיבידואלי של כל אחד הוא לא בהכרח אנשים אחרים, והוא איננו בהכרח תמונה מייצגת.

הבעיה הולכת וגודלת בכל פעם שיש אדם ספציפי אינדיבידואלי שהוא לא כמו הרוב של האנשים האחרים, ואז ה"אני" שהוא משתמש בו בשביל להשלים חוסרים בייצוג ובתפיסה שלו אנשים אחרים הוא לא מייצג בעליל.

עוד הבעיה הולדת וגודלת בכל פעם שיש אדם ספציפי אינדיבידואלי שהוא לא כמו הרוב של האנשים האחרים, ואז גם אנשים אחרים מצידם משליכים מעצמם עליו, כאשר הם, ממש לא תמונה מייצגת, בהקשר שלו.

זה למה אתם חושבים שאני שקרן ללא כל ראיות תומכות כלשהן וואט סו אבר. כי אתם עצמכם שקרנים.

החלק הכי גרוע הוא שאתם לא הבעיה, כי אלו לא אתם ספציפית שלא בסדר ולא אתם ספציפית ששקרנים, אלא כל העולם הם חבורה של שקרנים, ואתם בעצמכם הקורבנות של כל השקרים של כל העולם.

כולם בכל מקום משקרים כל-כך הרבה כל הזמן שאנחנו פשוט מייד מניחים שכולם משקרים כל הזמן בנוגע להכול, במקום פשוט להגיד את האמת ולהיות מסוגלים לבטוח זה בזה.

ולכן כשיש מישהו שסוף-סוף אומר את האמת, אף-אחד לא מאמין לו.

וזו, זוהי הטרגדיה של האדם דובר האמת בעולמם של השקרנים.
את הסיבה האמתית לשחרור שלך אתה יודע. בטח לא בגלל שאתה מלך.

צה"ל בדרך כלל משחרר או בגלל הסעיף ההלכתי/תלמיד ישיבה שאינני סבור שקשור אליך, או עקב סיבה בריאותית מסויימת.
אני לא מלך כי יש לי מדינה ואוכלוסייה וארמון, כי אין לי את כל אלו, זה הרי ברור. כשאני אומר שאני מלך אני לא מתכוון שאני מלך פשוטו כמשמעו ובמלוא מובן המילה, זה הרי ברור. אני לא משוגע או משהו :rolleyes:

אני מלך כאילו בסלנג. אני מלך בצורה כאילו חצי-רצינית. אני מלך בוויבים שלי.

אני מלך כי אני אוכל ככה, שותה ככה, מתלבש ככה, מתנהג ככה וחי ככה, למקרה שאתה וכל השאר הייתם צריכים הבהרה.

כמו מלך במלוא מובן המילה, גם כזה מלך דרך אגב, לא צריך לשרת, גם אם מדובר במדינה עם גיוס חובה.

כמובן שהצבא רואה את הדברים אחרת, ולכן הייתי צריך להגיד דברים אחרים כדי להצליח לצאת מזה, אבל הנקודה היא, שאם לא הייתי מלך (כפי מה ובמובן שהסברתי עכשיו שאני מלך), אז לא הייתי חושב שמגיע לי שלא לשרת, לא הייתי נלחם בשביל זה, לא הייתי משיג את זה, והייתי משרת, ככה שבסוף-בסוף, הנה לא שירתי כי אני מלך. הא? הא? רואה? אמרתי לך שלא שירתי כי אני מלך :D

אבל התשובה הזאת בוודאי לא מספקת אותך, ואתה בטח רוצה לשמוע את הגרסאות האחרות.

כאמור, הצבא אמר לי את הדבר "הדפילומטי" ככה שיש את הגירסה הזאת. "שקלנו את הדברים, אנחנו לא צריכים אותך, תודה, ביי".

מעבר לכך, אני מניח שיש את מה שאפשר להגיד, ואת מה שאתה תקרא לה לפי הצד שאתה בוודאי תצדד בו, "הסיבה האמיתית" כביכול, לדבריך, לכך ששוחררתי.

גרסת האמצע. גרסת הביניים. למה הצבא חושב שהוא שחרר אותי גם אם לא כתב את זה, ומה בעצם אמרתי להם כדי לצאת מזה.

אה, טוב, אז למה לא אמרת? 😅

בעקרון שיקרתי להם מלא ובלי סוף כל מני שקרים מכל מיני סוגים על עצמי ועל החיים שלי עד שהם שחררו אותי (ראית מה זה? פעם גם אני הייתי שקרן כמוכם אבל בסוף יצאתי מזה והצלחתי ואני מצליח לשחות נגד הזרם של כל העולם) 😀

עצוב לי שלא יכולתי לעשות את זה בדרך שבה היה צריך ("אני מלך, אני לא צריך לשרת, תשחררו אותי מכם"), אבל כאמור, ידעתי שזה לא יתפוס (למרות שבינינו, זה כן צריך לתפוס) אז עשיתי את מה שצריך.

איך אומרים? "אל תהיה צודק, תהיה חכם", ואני, כך נהוג לספר, הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה.

מסכן לאונרדו. 500 שנה הוא החזיק בתואר ואז בא מאור (המלך) 🤴

לאונרדו:

1697310955333.png

מאור:

139789f3ed4c221fe272b38a463384be.jpg

אלפיני

Well-known member
לומר אתה מודה שלא שיקרתי לכם כשאמרתי לכם מה כתוב בתעודת השחרור ומכתב השחרור שלי, בניגוד לטענתך הקודמת לפיה אני שקרן.

יופי. כבר עשינו התקדמות.
מחפצ'וק, את טקטיקות איש הקש הללו אל תנסה לעשות עלי. אני מכיר את משחקי הכשלים הללו טוב מדי . אל תקבע לי במה אני מודה. שאל אותי.

קח את הדברים בדיוק כפי שאמרתי. צה"ל לא יכתוב את הסיבה האמיתית מפני שאינו רוצה לספק עץ למעסיקים פוטנציאלים לדחות מועמדים ואף לחשוף עצמו לתביעות.. אני עומד על דעתי: אין דבר שכזה לא צריכים מועמד לגיוס אלא אם יש לו בעיה רפואית, נפשית, פלילית, או פתור כבחור ישיבה.

בעיקרון, הבעיה היא כזאת: יש את העולם האובייקטיבי, והמציאות האובייקטיבית, כפי מה שהם באמת, ואז יש אותם כפי מה שהם נתפסים סובייקטיבית, והם תמיד נתפסים סובייקטיבית, כי כל אדם אינדיבידואלי לא באמת מחזיק במספיק ידע, והוא לא מספיק מודע, כדי להכיר את העולם והמציאות והאנשים כפי מה שהם באמת, אז אנחנו יודעים את מה שאנחנו יודעים, ואז אנחנו פשוט משלימים את החסר בהתבסס על הניסיון הסובייקטיבי והלוקה בחסר שלנו, ואז כמובן שהתוצאה רחוקה ממושלמת.

וזה חלק מכך שמכיוון שלא הייתי בוועידת השחרורים שלך אינני יודע את הסיבה האמיתית ששוחררת ומה אמרת. שאתה לבטח כן ולכן אינני ממציא אותה. יש להניח זה AI27 הגיע לתובנות דומות.

הבעיה מתחילה כאשר עם כל הכבוד ל"אני" האינדיבידואלי של כל אחד, ה"אני" האינדיבידואלי של כל אחד הוא לא בהכרח אנשים אחרים, והוא איננו בהכרח תמונה מייצגת.

הבעיה הולכת וגודלת בכל פעם שיש אדם ספציפי אינדיבידואלי שהוא לא כמו הרוב של האנשים האחרים, ואז ה"אני" שהוא משתמש בו בשביל להשלים חוסרים בייצוג ובתפיסה שלו אנשים אחרים הוא לא מייצג בעליל.

עוד הבעיה הולדת וגודלת בכל פעם שיש אדם ספציפי אינדיבידואלי שהוא לא כמו הרוב של האנשים האחרים, ואז גם אנשים אחרים מצידם משליכים מעצמם עליו, כאשר הם, ממש לא תמונה מייצגת, בהקשר שלו.
אתה לא הראשון, ולבטח לא האחרון שחושב כך.

זה למה אתם חושבים שאני שקרן ללא כל ראיות תומכות כלשהן וואט סו אבר. כי אתם עצמכם שקרנים.
אל תבלבל ת'שכל. חושבים שאתה שקרן מכיוון שסיפרת לנו שהצבא לא היה צריך אותך כשבפועל אתה ארטיסט מצוי. ולא היחיד.

החלק הכי גרוע הוא שאתם לא הבעיה, כי אלו לא אתם ספציפית שלא בסדר ולא אתם ספציפית ששקרנים, אלא כל העולם הם חבורה של שקרנים, ואתם בעצמכם הקורבנות של כל השקרים של כל העולם.
החלק הממש גרוע שאתה חושב שביכולתך לעבוד על אנשים כל הזמן. אז לא. אתה שקוף למדי.

לכן כשיש מישהו שסוף-סוף אומר את האמת, אף-אחד לא מאמין לו.
אינך דובר אמת. ראה סעיפים קודמים. ואף המשך יבוא.

אני לא מלך כי יש לי מדינה ואוכלוסייה וארמון, כי אין לי את כל אלו, זה הרי ברור. כשאני אומר שאני מלך אני לא מתכוון שאני מלך פשוטו כמשמעו ובמלוא מובן המילה, זה הרי ברור. אני לא משוגע או משהו :rolleyes:

אני מלך כאילו בסלנג. אני מלך בצורה כאילו חצי-רצינית. אני מלך בוויבים שלי.

אני מלך כי אני אוכל ככה, שותה ככה, מתלבש ככה, מתנהג ככה וחי ככה, למקרה שאתה וכל השאר הייתם צריכים הבהרה.

כמו מלך במלוא מובן המילה, גם כזה מלך דרך אגב, לא צריך לשרת, גם אם מדובר במדינה עם גיוס חובה.
איזה מזל שזה רק מצב מנטלי אצלך.
אתה מכנה זאת מלך בעולמך הפנימי. אני סבור שאתה אינפנטיל עם תחושת זכאות מופרזת.

כמובן שהצבא רואה את הדברים אחרת, ולכן הייתי צריך להגיד דברים אחרים כדי להצליח לצאת מזה, אבל הנקודה היא, שאם לא הייתי מלך (כפי מה ובמובן שהסברתי עכשיו שאני מלך), אז לא הייתי חושב שמגיע לי שלא לשרת, לא הייתי נלחם בשביל זה, לא הייתי משיג את זה, והייתי משרת, ככה שבסוף-בסוף, הנה לא שירתי כי אני מלך. הא? הא? רואה? אמרתי לך שלא שירתי כי אני מלך

חפרת, חפרת , חפרת , חפרת, ואז חפרת עוד קצת. סוף סוף הגעת באמת לנקודה.

מזל טוב ,רק תחשוב כמה מילים יכולת לחסוך בתהליך.

אכן הצבא רואה את הדברים אחרת. זה מה שאמרתי לך כל הזמן בערך. אז היית צריך להגיד דברים על מנת לשכנע אותו. אם היית מתחיל מזה, לא הייתה לי סיבה לכנות אותך שקרן. אני מניח שלחלק מהאחרים גם כן.

כבר נתקלתי בחיי בסיפורים מעניינים בניסיונות השכנוע הללו.

אחד בתקופתי נכנס לקב"ן עם חופן נמלים ביד, שם לו אותם על השולחן, והתחיל להצעיד אותם בשמאל ימין. כשדיברתי עם הבן אדם והחלפתתי עמו משפטים כחצי שעה הוא באמת לא היה לגמרי אפוי, אז הייתה הצדקה לפטור שקיבל ללא קשר. אם כי זה לא פתר אותו משירות לגמרי.

עוד מקרה ששמעתי לאחרונה מהאחיין שלי, על טיפוס בחיל המודיעין שקיבל פטור מגילוח צחצוח ואישור ללכת עם גלימה במקום מדים.
יש לו יכולות אנליטיות ייחודיות, אז כנראה לצבא משתלם להחזיק אותו למרות הייחוד האינדיבידואלי.

וכמובן , חוויה אישית מהטירונות שלי על אחד שלא אובחן כמו שצריך, ובלחץ טירונות קרבית ביום שישי , יום המנוחה היחיד, החליט שיש מלחמה אטומית על רמת גן , הורגים את אמא שלו ולכן הוא רוצה להתאבד ולהרוג את כולנו. מה אגיד, נביא בדורו. חזה את מלחמת המפרץ וההתקפה האיראנית שנים רבות לפני שבכלל הייתה אקטואלית.

היה לי את הכיף לשמור עליו סוף שבוע שלם את שנלקח לאחר כבוד ולבסוף שוחרר מצה"ל בצדק על רקע נפשי .

העניין הוא כזה מחפצ'וק ופה אני סוגר מעגל בדיוק באותו מקום שפתחתי אותו: בין אם יש לך בעיה אמיתית וצה"ל התחשב בכך, ובין אם היית מספיק פיקח לעבוד על קב"ן או וועדת שיחרורים כלשהי, להחליט שלא מתאים לך לשרת בשם הפינוק האישי שלך ואז לבקר את LEMNER בשם הפטריוטיות זה כבר שלב אחד יותר מדי גבוהה בהשתנה לבריכה מהמקפצה למעלה. יש גבול לצביעות. גם שלך. לכן אמרתי לך שקצת מודעות לא תזיק לך.

נערך לאחרונה ב:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
מחפצ'וק, את טקטיקות איש הקש הללו אל תנסה לעשות עלי. אני מכיר את משחקי הכשלים הללו טוב מדי . אל תקבע לי במה אני מודה. שאל אותי.

קח את הדברים בדיוק כפי שאמרתי.
אני עושה לך איש הקש. אתה אמרת שאני לא אומר אמת בנוגע למה שכתוב לי בתעודת השחרור ומכתב השחרור (כלומר משקר), והנה פתאום הודית שוואלה, נכון, זה כנראה באמת מה שכתוב שם (כלומר לא משקר).
צה"ל לא יכתוב את הסיבה האמיתית מפני שאינו רוצה לספק עץ למעסיקים פוטנציאלים לדחות מועמדים ואף לחשוף עצמו לתביעות..
🤷‍♂️
אני עומד על דעתי: אין דבר שכזה לא צריכים מועמד לגיוס אלא אם יש לו בעיה רפואית, נפשית, פלילית, או פתור כבחור ישיבה.
נכון 🤷‍♂️
וזה חלק מכך שמכיוון שלא הייתי בוועידת השחרורים שלך אינני יודע את הסיבה האמיתית ששוחררת ומה אמרת. שאתה לבטח כן ולכן אינני ממציא אותה. יש להניח זה AI27 הגיע לתובנות דומות.
גם אני לא הייתי בשום ועידת שחרורים 🤷‍♂️

אני לא יודע מה הם דיברו ביניהם. מניח שעל כל השקרים שסיפרתי להם (אז, כשהייתי שקרן, כמוכם).
אל תבלבל ת'שכל. חושבים שאתה שקרן מכיוון שסיפרת לנו שהצבא לא היה צריך אותך
זה ליטרלי מה שהם כתבו לי ושזה עתה הודית שזה אכן מה שהם כתבו לי, מה אתה רוצה? 😂
כשבפועל אתה ארטיסט מצוי. ולא היחיד.
זה ששיקרתי להם עוד בתקופה שהייתי שקרן כמו כל שאר האנשים בשביל הפטור, לא משנה את העובדה שמה שנאמר לי שזה שהם שקלו את הדברים ואינם נזקקים לשירותיי, ולכן לא שיקרתי, כמו תמיד. חוסר כנות היא לא תכונה נאותה עבור מלך.
החלק הממש גרוע שאתה חושב שביכולתך לעבוד על אנשים כל הזמן.
אז איפה כל השקרים שלי? למה "נתפסתי" בכמות דו-ספרתית של שקרים ב"רוב טובם" של המתנגדים והכול הוכח כמומצא ומדומיין ושמאחורי זה אין כלום והמתנגדים הושפלו עד אפר ועפר? אם אני כזה שקרן איך זה שאתם לא מסוגלים לתפוס אותי אפילו בשקר אחד? 😂
אז לא. אתה שקוף למדי.
לא, אתם פשוט אנשים טיפשים 😂
אינך דובר אמת. ראה סעיפים קודמים. ואף המשך יבוא.
טוב כפרה 😂

מזל שאני בוחר לקחת אתכם ואת הטיפשות שלכם למקום של הומור, כי אחרת הייתי לוקח אותה למקום של תסכול, וזה כמובן הרבה פחות עדיף.

האם ידעת שסטיב ג'ובס מת מהטיפשות של הסובבים אותו?

זה נשמע מצחיק אבל זה נכון.

כל הסובבים אותו היו כל-כך טיפשים וחסרי כישרון, עד כדי כך שעבור האדם הכל-כך חכם ומוכשר הזה, זה היה כל-כך בלתי נסבל, והוא כל-כך היה מתוסכל וכועס, שזה גרם לו לסרטן שהרג אותו.

סיפור אמיתי.

אם זה לא היה עצוב, זה היה מצחיק 🤷‍♂️

נוח על משכבך בשלום, סטיב ג'ובס.

אני יודע איך הרגשת.

פשוט היית צריך לקחת את זה למקום של הומור ושעשוע במקום תסכול וכעס, זה הכול.

Steve_Jobs_Headshot_2010-CROP2.jpg
איזה מזל שזה רק מצב מנטלי אצלך.
למה? כי אתה אומר שאם הייתי מלך במלוא מובן המילה אז מצבי היה גרוע בהרבה כי הייתי הרבה יותר פריבלגי, עף על עצמי, מפונק ועם תחושת זכאות? 😅
אתה מכנה זאת מלך בעולמך הפנימי. אני סבור שאתה אינפנטיל
אינפנטיל זה "ילדותי". אם אני ילדותי, אז איפה הילדותיות שלי?

צ'ק אנד מט! 😀 (בוחר לכתוב את זה באותיות עבריות וזהו כי אין לי כוח לגגל איך מאייתים את זה באנגלית. שלא תגידו שאחרי מה שעשיתי חמש יחידות באנגלית כשהרמה שלי היא שבע וקיבלתי 141 מתוך 150 במבחן האמיר"ם לבדיקת ידע באנגלית אני לא יודע אנגלית בגלל שגאיות כתיב 😂).
עם תחושת זכאות מופרזת.
אני לא חושב שהיא מופרזת. אני חושב שהיא הולמת את מה שאני שווה ומגיע לי ואף פחותה מכך. מה גם, שכיצד למלך יכולה להיות תחושת זכאות מופרזת בכלל?
חפרת, חפרת , חפרת , חפרת, ואז חפרת עוד קצת. סוף סוף הגעת באמת לנקודה.

מזל טוב ,רק תחשוב כמה מילים יכולת לחסוך בתהליך.

אכן הצבא רואה את הדברים אחרת. זה מה שאמרתי לך כל הזמן בערך. אז היית צריך להגיד דברים על מנת לשכנע אותו. אם היית מתחיל מזה, לא הייתה לי סיבה לכנות אותך שקרן. אני מניח שלחלק מהאחרים גם כן.
האמת שכבר אמרתי שהצבא רואה את הדברים אחרת ושחרר אותי בגלל שקרים שסיפרתי לו כבר לפני הרבה מאוד זמן. 2023, כמדומני. שזה מתי ששאלתם, ואני עניתי מיד.
כבר נתקלתי בחיי בסיפורים מעניינים בניסיונות השכנוע הללו.

אחד בתקופתי נכנס לקב"ן עם חופן נמלים ביד, שם לו אותם על השולחן, והתחיל להצעיד אותם בשמאל ימין. כשדיברתי עם הבן אדם והחלפתתי עמו משפטים כחצי שעה הוא באמת לא היה לגמרי אפוי, אז הייתה הצדקה לפטור שקיבל ללא קשר. אם כי זה לא פתר אותו משירות לגמרי.

עוד מקרה ששמעתי לאחרונה מהאחיין שלי, על טיפוס בחיל המודיעין שקיבל פטור מגילוח צחצוח ואישור ללכת עם גלימה במקום מדים.
יש לו יכולות אנליטיות ייחודיות, אז כנראה לצבא משתלם להחזיק אותו למרות הייחוד האינדיבידואלי.

וכמובן , חוויה אישית מהטירונות שלי על אחד שלא אובחן כמו שצריך, ובלחץ טירונות קרבית ביום שישי , יום המנוחה היחיד, החליט שיש מלחמה אטומית על רמת גן , הורגים את אמא שלו ולכן הוא רוצה להתאבד ולהרוג את כולנו. מה אגיד, נביא בדורו. חזה את מלחמת המפרץ וההתקפה האיראנית שנים רבות לפני שבכלל הייתה אקטואלית.

היה לי את הכיף לשמור עליו סוף שבוע שלם את שנלקח לאחר כבוד ולבסוף שוחרר מצה"ל בצדק על רקע נפשי .
אני קראתי כתבה באינטרנט על מישהו שהגיע לפגישה עם הקב"נית מחופש לצב נינג'ה.

אידיוט שכמותו. הוא הגזים. זה למה לא האמינו.

אני באתי, סיפרתי שקרים אמינים, הבאתי מכתב מפסיכולוג שמגבה את השקרים, ומרוב שאני בריא וכשיר לחלוטין לשירות מכל בחינה אפשרית, ואין אצלי שום בעיה, עדיין הקב"נית לא שחררה אותי.

לבסוף שוחררתי לאחר כתיבת ושליחת מכתב ערעור לוועדה הרפואית העליונה, ושוחררתי באופן אישי על-ידי העומד בראשה.

תת-אלוף כלשהו. לא זוכר איך קוראים לו. נמרוד אולי?

לאחר שסיימתי י"ב, במקום לעשות צבא ואז לעשות טיול אחרי הצבא, ישר עשיתי את הטיול אחרי צבא, רק בלי החלק של הצבא 😀 (כמה שהחברים קינאו :devilish:).

ראית מה זה? 😀

ככה זה מלכים 🤴

1000_F_215940590_FGOpyJqZH7IqcZglLlwC5vPiRSJqDMPJ.jpg
shutterstock_577744615-scaled.jpg
yldk5jh8.png
העניין הוא כזה מחפצ'וק ופה אני סוגר מעגל בדיוק באותו מקום שפתחתי אותו: בין אם יש לך בעיה אמיתית וצה"ל התחשב בכך, ובין אם היית מספיק פיקח לעבוד על קב"ן או וועדת שיחרורים כלשהי, להחליט שלא מתאים לך לשרת בשם הפינוק האישי שלך ואז לבקר את LEMNER בשם הפטריוטיות זה כבר שלב אחד יותר מדי גבוהה בהשתנה לבריכה מהמקפצה למעלה. יש גבול לצביעות. גם שלך. לכן אמרתי לך שקצת מודעות לא תזיק לך.
כבר הסברתי לך את ההבדל בין לא לתרום ללהזיק. אם ההסברים לא עבדו, אז נמאס לי לנסות להסביר לך את זה, ותנסה לחשוב לבד מה יותר גרוע.

אלפיני

Well-known member
אינפנטיל זה "ילדותי". אם אני ילדותי, אז איפה הילדותיות שלי?
אני יודע מה ההגדרה של אינפנטיל. לא שח ולא מט. אתה שואל איפה, תבדוק בתגובות וההתנהגות שלך. אחד אחד יוצא ממך הילדון .

אני לא חושב שהיא מופרזת. אני חושב שהיא הולמת את מה שאני שווה ומגיע לי ואף פחותה מכך. מה גם, שכיצד למלך יכולה להיות תחושת זכאות מופרזת בכלל?
ואז אנחנו רואים ממך כל מני כתבות בכי ויגון על מציאות קורעת לב לגבי אבחונים , ציונים , וכיצד המערכת בכלל אינה מכירה בגאוניותו של פוציניו ושלל תירוצים לגבי ציוניו האפסיים שכן הוד מלכותו לא סבור שעליו להשקיע כאחד אדם חס וחלילה. :p
עצה ידידותית, כדאי לך להתחיל לפתח מודעות עצמית ההולמת את הפרופורציות שלך אחרת החיים עוד ינחיתו עליך כאפות לרוב. בדרך כלל לומדים את הלקחים הללו כבר ביסודי. במקרה שלך לא. עוד סיבה שאתה אינפנטיל.

אני באתי, סיפרתי שקרים אמינים,
זה מה שנדמה לך.
הבאתי מכתב מפסיכולוג שמגבה את השקרים,
אז אולי לא מדובר בשקרים. מעטים הפסיכולוגים שיסכנו את רשיונם והמוניטין שלכם על שקר לצבא.

ומרוב שאני בריא וכשיר לחלוטין לשירות מכל בחינה אפשרית, ואין אצלי שום בעיה, עדיין הקב"נית לא שחררה אותי.
יש מצב שבשלב הזה הקבנ"ית החליטה שישנם תפקידים שאותם תוכל למלא.
אבל ספר לנו איזה שקרים סיפרת שם ואולי הדברים יסתדרו עם מי שאתה.
כי אם להגיד את האמת הפנימית שלי, זו לא דעה מקצועית , אבל התרשמותי האישית שאינך לגמרי אפוי. ולכן איני מתפלא שגם בחרו לשחרר אותך בסופו של דבר.

לבסוף שוחררתי לאחר כתיבת ושליחת מכתב ערעור לוועדה הרפואית העליונה, ושוחררתי באופן אישי על-ידי העומד בראשה.

תת-אלוף כלשהו. לא זוכר איך קוראים לו. נמרוד אולי?
כפי שאמרתי, אתה יודע. לבטח זכור לך מה הוספת במכתב הזה ומה אמרת לקבנ"ים בגיבוי הפסיכולוג לפני כן.
אם בסופו של דבר האמינו לך יתכן ייש דברים בגו.

כפי שאמרתי לך, אותו אחד שהצעיד נמלים מהסיפור שלי גם הוא לא היה לגמרי אפוי. רק שפעם היה קשה יותר להשיג שחרור.

כבר הסברתי לך את ההבדל בין לא לתרום ללהזיק. אם ההסברים לא עבדו, אז נמאס לי לנסות להסביר לך את זה, ותנסה לחשוב לבד מה יותר גרוע.
ואני הסברתי לך את הקשר בין ארטיסטיות לצביעות מצידך. ואם לא. אני שוב חוזר על כך.
רק תחשוב מה היה קורה אם כל אחד יכול היה להיות ארטיסט מתחמק כפי שעשית. הנזק היה הרבה יותר גדול מכל קישקוש של למנר.

אז אני מתייחס אליך באופן שאתה ראוי לו. בדיוק כמו למרבו כשהוא מתחיל להיות גיבור ישראל למרות שסביבתו משתמטת מטעמי דת.

למעלה