מחפצ'וק, נראה כאילו שוב אתה בהזיות.... (גבובה לתשובתך בפוסט שנסגר)

אלפיני

Well-known member
ראיתי שענית לי והפוסט נסגר

להלן תגובתך

"אתה טועה. הם כתבו שלאחר ששקלו את הדברים, הצבא החליט שאין לו צורך בשירותיי. זה לא נחשב סיבה רפואית, לא נפשית, ולא כלום. זה הדבר הכי משעמם וטריוויאלי שהם יכלו לכתוב, ואני די בטוח שזאת הסיבה שכתובה בעוד הרבה מאוד תעודות שחרור."

אני ממש לא טועה. משום מה, הוד רוממותו שוכח שלא חסרים אנשים גם בפורום וגם במדינה שעשו שירות צבאי מלא ומכירים את השטיקים הללו.
על מי אתה מנסה לעבוד? צה"ל לא משחרר אנשים סתם כך. חייבת להיות סיבה, או אי התאמה נפשית או רפואית כל שהי. נקודה.
מעשיות תספר לסבתא.

זה לא משנה הסיבה לשחרורי. לא צריך להיות גיוס חובה בכלל. שלום עם מצרים, שלום עם ירדן, סוריה היא אוסף עיי חורבות, איראן רחוקה.

במקרה של מלחמה אפשר וצריך לעשות גיוס מילואים נקודתי לזמן המלחמה וזהו.

לישראל ממזמן לא באמת נדרש גיוס חובה.

לכן, אף-אחד שלא רוצה, לא צריך לשרת.

קל וחומר מלך.

תשובה: קודם כל יפה שאתה מתקדם עם החומר ומתחיל לנמק פוליטית בפורום לענייני אקטואליה. תשתדל לא להפסיק עם זה.

שנית, זה באמת יפה שאתה אופטימי לגבי שלום עם ירדן , מצרים, ואתה מרגיש שסוריה על הקשרים ובזה נגמר.

אבל אפילו אני , עם רקורד מוכח של הצבעה למר"צ וגזרותיה במשך שנים, אינני עד כדי כך אופטימי.
יודע מה, גם יאיר גולן מנהיג המפלגה הדמוקרטית ( איחוד מרצ- עבודה) לא.
אפילו אם תשאל את מוסי רז שהוא הצד המאוד שמאל במרצ , הוא יגיד לך שאין מקום לפרק את צה"ל בשלב זה.
אז עם כל הכבוד להזיה המלכותית המטופשת שלך, אם אכן יש סיכוי לאמת בדבר, תביא אסמכתא לכך ממקור חיצוני.
עד אז, בשם האמינות אני ממליץ לך למצוא לעצמך תחליף לאריה המטופש עם כתר שצלב בקדקודו. בכל זאת , מדינה עם הרבה מאוד יהודים לא תאפשר מלך שכזה. דבר שני לפתח קצת יותר מודעות כי כפי שכבר אמרתי לך, כי בינתיים הכישרון היחידי שפתחת בתפוז הוא להצליח לאחד ימנים ושמאלנים כאחד בדעותיהם לגבי ההתנהלות הילדותית שלך.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
ראיתי שענית לי והפוסט נסגר

להלן תגובתך

"אתה טועה. הם כתבו שלאחר ששקלו את הדברים, הצבא החליט שאין לו צורך בשירותיי. זה לא נחשב סיבה רפואית, לא נפשית, ולא כלום. זה הדבר הכי משעמם וטריוויאלי שהם יכלו לכתוב, ואני די בטוח שזאת הסיבה שכתובה בעוד הרבה מאוד תעודות שחרור."

אני ממש לא טועה. משום מה, הוד רוממותו שוכח שלא חסרים אנשים גם בפורום וגם במדינה שעשו שירות צבאי מלא ומכירים את השטיקים הללו.
על מי אתה מנסה לעבוד? צה"ל לא משחרר אנשים סתם כך. חייבת להיות סיבה, או אי התאמה נפשית או רפואית כל שהי. נקודה.
מעשיות תספר לסבתא.

זה לא משנה הסיבה לשחרורי. לא צריך להיות גיוס חובה בכלל. שלום עם מצרים, שלום עם ירדן, סוריה היא אוסף עיי חורבות, איראן רחוקה.

במקרה של מלחמה אפשר וצריך לעשות גיוס מילואים נקודתי לזמן המלחמה וזהו.

לישראל ממזמן לא באמת נדרש גיוס חובה.

לכן, אף-אחד שלא רוצה, לא צריך לשרת.

קל וחומר מלך.

תשובה: קודם כל יפה שאתה מתקדם עם החומר ומתחיל לנמק פוליטית בפורום לענייני אקטואליה. תשתדל לא להפסיק עם זה.

שנית, זה באמת יפה שאתה אופטימי לגבי שלום עם ירדן , מצרים, ואתה מרגיש שסוריה על הקשרים ובזה נגמר.

אבל אפילו אני , עם רקורד מוכח של הצבעה למר"צ וגזרותיה במשך שנים, אינני עד כדי כך אופטימי.
יודע מה, גם יאיר גולן מנהיג המפלגה הדמוקרטית ( איחוד מרצ- עבודה) לא.
אפילו אם תשאל את מוסי רז שהוא הצד המאוד שמאל במרצ , הוא יגיד לך שאין מקום לפרק את צה"ל בשלב זה.
אז עם כל הכבוד להזיה המלכותית המטופשת שלך, אם אכן יש סיכוי לאמת בדבר, תביא אסמכתא לכך ממקור חיצוני.
עד אז, בשם האמינות אני ממליץ לך למצוא לעצמך תחליף לאריה המטופש עם כתר שצלב בקדקודו. בכל זאת , מדינה עם הרבה מאוד יהודים לא תאפשר מלך שכזה. דבר שני לפתח קצת יותר מודעות כי כפי שכבר אמרתי לך, כי בינתיים הכישרון היחידי שפתחת בתפוז הוא להצליח לאחד ימנים ושמאלנים כאחד בדעותיהם לגבי ההתנהלות הילדותית שלך.
הוי אלביניון... הוי... שניכם מקשקשים את עצמכם לדעת ומושיע אין.
אילו נימצאנו כאן לפני 07.10.23, יכולתי עדיין לומר שיש איזשהו טעם בדבריכם.
אבל לאחר שיום זה חלף, יהא עלי להזכירכם, שמדינת ישראל נמצאת במלחמה שלה יש כמדומני 7 חזיתיות (כאן קול הרעם מבירות).
מלחמה זו מתמשכת כבר כמעט שנה, והמצב של מדינתנו רק הולך ודועך, לקראת קץ שאיש מאיתנו אינו מייחל לו.

אז כשאתם דנים היום באופן שכזה במצבה של המדינה בפורום האקטואליה? נראה ששניכם התנתקתם לגמרי מהקורה אותנו ושניכם נמצאים בתרדמת חורף עמוקה.

מכאן, נראה כי או קיי. לפני 8 שנים, כאשר הפרזיט ההוא השתמט מסיבות שהוא אינו מביא לנו עותקי מסמכים עבורן (לאחר שהוא מפטם אותנו בעותקי מכתבי בוגרים של תיכון שוב ושוב >> אות לכך שהוא דווקא כן אוהב לשמור מסמכים אהובים)... מלמד אותנו, שהוא בכ"ז מסתיר מעינינו משהו. כי ככל שהמסמכים שהוא מתאר הם משמימים כל כך (כדברי הלמך), הרי ש.... אין כל בושה להציגם בפני כל. אז ככל שלא הוצגו... אני קצת אהם... מתקשה להאמין שהאמת היא אכן כה פשוטה.

אבל עזוב. עזוב. כעת אנו נמצאים במצב מאד לא ברור.
רק העניין החדשותי שהתפרסם אמש, מעורר בליבי חששות כבדים לגבי "מה יקרה מחר, כאות נקמה על מעשה אצבעו של בונה עולם ההוא"... כי לכולנו ברור שלא אצבע אלוקים היא אלא שב"כ במיטבו עשה זאת. אז נכון שהשב"כ שותק ואיש אינו לוקח אחריות על העניין, אבל אם יש בע"ח שנראה כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגדל אפרוחי ברווז, הרי הוא שבב"כ. כי מה?
בוא ותאמר לי, מי בעולם הגדול כולו מסוגל למעשה שכזה?
* אמריקה?
** רוסיה?
*** ישראל על כל גופי הסייבר שלה.
אז לאמריקאים לא היה שמץ של מידע על ההכנות והאירוע. כך הסתבר אמש.
לרוסים אין כל עילה להיכנס לזה.
אז מי נותר? הניחוש הוא: ישראל או בונה עולם בכבודו ובעצמו, ללא עזרת שרף, מלאך או רוח.
אבל אל חשש. כבר היום ייבדקו כמה מכשירים שכשלו בפיצוץ או שהתקלקלו ונמסרו לפני מספר ימים לתיקון, אך איש לא בחן אותם עד כה ביעילות (אלא אם המעבדה שאמורה לטפל בהם גם היא של אלוקים או של השב"כ).
ואז התוצאות תתגלינה: תתגלה ה"הוכטה" של חומר הנפץ ויתגלה המנגנון שהפעיל אותו.
ולא איש כמו נאצראללה יעבור על כך בשתיקה. כי אסור לו.

אז גם שלשום, אתמול או בעיקר היום, המשתמט המתחכם הזה ממשיך וחומק? הוא לא פחות מבוגד.
לא מלך עם צלב על כתרו, אלא בן כושל שחושב אך ורק על ישבנו האשכנזי, הבהיר והעדין. בוגד גזען.

אלפיני

Well-known member
הוי אלביניון... הוי... שניכם מקשקשים את עצמכם לדעת ומושיע אין.
תעשה לי טובה. חאלס עם הצ'רי פיקינג.
אבל לאחר שיום זה חלף, יהא עלי להזכירכם, שמדינת ישראל נמצאת במלחמה שלה יש כמדומני 7 חזיתיות (כאן קול הרעם מבירות).
מלחמה זו מתמשכת כבר כמעט שנה, והמצב של מדינתנו רק הולך ודועך, לקראת קץ שאיש מאיתנו אינו מייחל לו.
זה בסדר , אין לך מה להזכיר. ברור שיש מלחמה
אז כשאתם דנים היום באופן שכזה במצבה של המדינה בפורום האקטואליה? נראה ששניכם התנתקתם לגמרי מהקורה אותנו ושניכם נמצאים בתרדמת חורף עמוקה.
לא מדבר בשם המח"פ, אני עצמי מודע למצב תודה.
אז מה משה, סוגיית הגיוס לצה"ל אינה עניין לפורום אקטואליה? שתף אותנו.
מכאן, נראה כי או קיי. לפני 8 שנים, כאשר הפרזיט ההוא השתמט מסיבות שהוא אינו מביא לנו עותקי מסמכים עבורן (לאחר שהוא מפטם אותנו בעותקי מכתבי בוגרים של תיכון שוב ושוב >> אות לכך שהוא דווקא כן אוהב לשמור מסמכים אהובים)... מלמד אותנו, שהוא בכ"ז מסתיר מעינינו משהו. כי ככל שהמסמכים שהוא מתאר הם משמימים כל כך (כדברי הלמך), הרי ש.... אין כל בושה להציגם בפני כל. אז ככל שלא הוצגו... אני קצת אהם... מתקשה להאמין שהאמת היא אכן כה פשוטה.
קראת את דברי עד הסוף? לא נראה לי שנתתי לו הנחות לגבי זה. הייתי ביקורתי . אבל מוגזם לדרוש מאדם לעלות מסמכים אישיים שלו בהתאם לרצון שלך, שלי, או של משהו אחר.
אבל עזוב. עזוב. כעת אנו נמצאים במצב מאד לא ברור.
רק העניין החדשותי שהתפרסם אמש, מעורר בליבי חששות כבדים לגבי "מה יקרה מחר, כאות נקמה על מעשה אצבעו של בונה עולם ההוא"... כי לכולנו ברור שלא אצבע אלוקים היא אלא שב"כ במיטבו עשה זאת. אז נכון שהשב"כ שותק ואיש אינו לוקח אחריות על העניין, אבל אם יש בע"ח שנראה כמו ברווז, מגעגע כמו ברווז, הולך כמו ברווז ומגדל אפרוחי ברווז, הרי הוא שבב"כ. כי מה?
בוא ותאמר לי, מי בעולם הגדול כולו מסוגל למעשה שכזה?
* אמריקה?
** רוסיה?
*** ישראל על כל גופי הסייבר שלה.
אז לאמריקאים לא היה שמץ של מידע על ההכנות והאירוע. כך הסתבר אמש.
לרוסים אין כל עילה להיכנס לזה.
אז מי נותר? הניחוש הוא: ישראל או בונה עולם בכבודו ובעצמו, ללא עזרת שרף, מלאך או רוח.
אבל אל חשש. כבר היום ייבדקו כמה מכשירים שכשלו בפיצוץ או שהתקלקלו ונמסרו לפני מספר ימים לתיקון, אך איש לא בחן אותם עד כה ביעילות (אלא אם המעבדה שאמורה לטפל בהם גם היא של אלוקים או של השב"כ).
ואז התוצאות תתגלינה: תתגלה ה"הוכטה" של חומר הנפץ ויתגלה המנגנון שהפעיל אותו.
ולא איש כמו נאצראללה יעבור על כך בשתיקה. כי אסור לו.
ואיך כל זה בדיוק סותר דברים שאמרתי לו ? יש מצב עכשיוי, אבל האם הסכמתי איתו שצריך לסגור את צה"ל? אתה רוצה להוסיף, יופי, אבל מה הטרוניה כלפי?
זה דיון פתוח, תגיד לו מה שאתה רוצה

ואנא ממך, תשתדל לכנות אותי בשם הניק התקני שלי. תודה.

מוגזם לדרוש מאדם לעלות מסמכים אישיים שלו בהתאם לרצון שלך, שלי, או של משהו אחר.
הוא אמר שלא נתנו לו לשרת כי הוא שיכנע אותם שהוא מלך,

משה טען שלא שירת מחמת מוגבלות פיזית או נפשית.

הייתי אומר שיש כאן הבדל "קטנטן" ויש היגיון מסוים בטענה שאם הוא רוצה להמשיך

לטעון את זה שיביא מסמכים.

סוג של הוכחות שהשיחרור נעשה בגלל שהם הכירו בגאוניותו וכד'.

יש גם אפשרות שלישית שלא בטוח ששניכם מודעים לה - חוסר רצון.

נדמה לי שהצבא יכול לשחרר על חוסר רצון בלבד.

lemner40

Well-known member

הבן אדם חולה נפש
צריך לעזוב אותו בשקט
להתיחס אליו פעם אחר פעם רק מחמיר את המחלה שלו
הוא יושב בבית אצל אמא שלו שמחליפה לו חיתולים
תעשו לו טובה
ותעבירו אותו להתעלם

פולגאר

Well-known member
חולה נפש בתפקוד גבוה:

גם לומד באונ' הפתוחה,גם מזיין כוסיות,

גם לא נופל לסיגריות,אלכוהול וסמים.

גם נופל לשתיה מרובה של קפה - מה שמעיד על משיגנות יתר.
בפתוחה כל אחד יכול ללמוד, הבעיה זה לסיים את הלימודים ואין אור בקצה המנהרה.

לגבי זיונים, מי שמדבר לא עושה ואני דיי משוכנע שהוא בתול.

בפתוחה כל אחד יכול ללמוד, הבעיה זה לסיים את הלימודים ואין אור בקצה המנהרה.
עבור הוריו זה תשלום על ריפוי ועיסוק לילד.
לגבי זיונים, מי שמדבר לא עושה ואני דיי משוכנע שהוא בתול.
במגזר שלך זה דבר חיובי להיות בתול עד החתונה, לא?
הוא כבר נחשב אצלכם כזקן בתול :) וכנראה גם יהיה בתול עד הגיעו לשיבה טובה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עבור הוריו זה תשלום על ריפוי ועיסוק לילד.
את בסה"כ מקנאת בי שאני לומד ואת לא למדת :)
במגזר שלך זה דבר חיובי להיות בתול עד החתונה, לא?
הוא כבר נחשב אצלכם כזקן בתול :) וכנראה גם יהיה בתול עד הגיעו לשיבה טובה.
לא מספיק גרוע שאת מקנאת בי בגלל הכסף, עכשיו את מקנאת בי גם בגלל הסקס? 😂

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
לא אמרתי את זה. ידעתי שזה לא יעבוד אז אמרתי דברים אחרים.
לא.

לא אמרתי ששכנעתי אותם שאני מלך או גאון או מה שלא יהיה.

אז אולי זאת הסיבה "הרשמית", למרות שבתעודת השחרור שלי לא כתוב שום דבר מלבד שהצבא שחרר אותי כי הוא החליט שהוא אינו זקוק לי. גם מכתב השחרור הוא לא יותר אינפורמטיבי, כמדומני 🤷‍♂️
חולה נפש בתפקוד גבוה:
עובדה שאני לא חולה נפש. אילו הייתי, הייתי מציג תסמינים לאיזשהו משהו, אבל עובדה שאין תסמינים לשום דבר. עובדה גם שלא ניתן לנקוב בשם ספציפי של מחלת נפש שיש לי. לכן כשהמתנגדים, לא על בסיס של ראיות עובדתיות והוכחות אלא על בסיס של כאב וקנאה מקללים בקללות "חולה נפש" ודווקא כן נוקבים בשמות של מחלות ספציפיות, הם מייחסים לי ללא כל סדר וארגון כל מחלת נפש גדולה ומרכזית ב-DSM :)

אפילו lemner40 שים לב, טען שאני חולה נפש (מצחיק לשמוע את זה ממישהו שסובל מחרדה קיומית כל-כך קשה שהוא היגר למדינה אחרת אבל אוקיי, נזרום 😂), אך לא נקב בשם של שום מחלה כלשהי :)

אילו היה עושה את זה, הדבר רק היה עוזר וסותר את כל הטענות לכל מחלות הנפש האחרות :)

יש חולי נפש בתפקוד גבוה דרך אגב, אבל במקרה הספציפי, התפקוד הגבוה הוא כי אני פשוט לא חולה נפש, בניגוד למה שחלק מהמתנגדים ניסו לטעון :)

גם לומד באונ' הפתוחה
בגין טיפשותה של האנושות, שבגללה אינני לומד בהרווארד.
גם מזיין כוסיות,
אתה יכול להפסיק להגיד את זה? 😂

זה משהו שדיברתי עליו פעם או פעמיים אבל אתה לא מפסיק לחזור עליו ואחר-כך אנשים חושבים שאני "בן-אדם שמדבר על זה" כשאני לא 😂

לא שפולגאר צודק בטענתו שמי שמדבר לא עושה, ככה שגם אם זה היה נכון שהייתי בן-אדם שמדבר על זה, ואני לא, זה עדיין לא היה עוזר לו, אבל בכל זאת, אם אני לא מדבר על זה, אז תפסיק גם אתה לדבר על זה 🤷‍♂️
גם לא נופל לסיגריות,אלכוהול וסמים.
אני סחי. ההורים גידלו אותי טוב, זה מה שבטוח :)

ככה יצאתי כזה מלך :cool:

1_Lbnrc_QHxlMp0-AoVipYQw.jpg
גם נופל לשתיה מרובה של קפה - מה שמעיד על משיגנות יתר.
זה רק קפה 😂

לא נראה לי ש"נופל ל..." זה המינוח הנכון פה :)

אחרי "תפקוד גבוה", חסר לך, לדעתי: "מספר ש-".
בינתיים הוא משקר רק בתחזיות וביכולות התאורטיות - כמה הוא "חכם" וכמה

הוא "מנבא דברים".

עוד לא תפסתי אותו משקר בזה,אפילו על הכיתת מתקשים שבהתחלה הסתיר חלקית בסוף

נישבר וגילה.

בגלל זה אני מומחה בקנוניות ואתה לא,ניסיון מ 2009...

דגלמנגל

Well-known member
שיבושם לך. אני לא ממש עוקב אחריו ובטח שלא מגיב לו, כדי שלא להיתקל בתופעה ההרינגטונית, של העברה מאצבע לאצבע, מבלי יכולת להיפטר מזה.
עם זאת, אני נמנע מהעלמתו לחלוטין, בגלל השעשוע שבחלק מדבריו.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אחרי "תפקוד גבוה", חסר לך, לדעתי: "מספר ש-".
כי אחרי שמספר מתנגדים עשו ניסיונות מרובים בשביל למצוא שקרים שלי ולא מצאו כלום, אז אני שקרן? 😂

דרך אגב, ספציפית בנוגע לדברים שאמרתי ושהמומחה הזכיר אותם, אם הייתי משקר, הייתי מספר שאני חי את החיים שאני רוצה לחיות, לא אלו שאני חי.

כלומר-הייתי מספר שאני סטודנט לפסיכולוגיה בהרווארד, איפה שמישהו כמוני אמור ללמוד, לא באוניברסיטה הכי גרועה בישראל; הייתי מספר שאני שוכב עם דוגמניות על נורווגיות, לא סתם בחורות; ולא הייתי עוצר ב"לא מעשן, לא שותה, לא עושה סמים", אלא כבר בכלל ממציא לעצמי סיפור חיים שלם ומדהים.

אני שקרן? שקרים לא נראים כמו הדברים שאני מספר אותם.

שקרים גם בדרך כלל ולידיעתך לא מגובים בשלל ראיות והוכחות, אתה יודע, ככה בקטנה 🤷‍♂️

אז אחרי כל זה, כנראה שאני אומר את האמת, שמוטב שתכניסו את זה טוב-טוב לראש שלכם אחרי שכמה שנים אני כותב פה ולא נתפסתי מעולם בשקרים ולא סתם :)
שיבושם לך. אני לא ממש עוקב אחריו ובטח שלא מגיב לו, כדי שלא להיתקל בתופעה ההרינגטונית, של העברה מאצבע לאצבע, מבלי יכולת להיפטר מזה.
עם זאת, אני נמנע מהעלמתו לחלוטין, בגלל השעשוע שבחלק מדבריו.
מסכנים ההיסטוריונים על כל הזלזול הנורא הזה בי שהם יצטרכו להיתקל בו כשיעברו על כל מה שכתבתי וכתבו לי וכתבו עליי באתר הזה.

"השעשוע שבחלק מדבריו..." |פנים|

אני הכותב הכי חכם, מוכשר ומעניין באתר הזה, ועל דבריי להילקח בשיא הרצינות.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בינתיים הוא משקר רק בתחזיות וביכולות התאורטיות - כמה הוא "חכם" וכמה

הוא "מנבא דברים".
אני לא משקר בכלום. אתה גם מעולם לא תפסת אותי בשקרים לא בנוגע לדברים האלו ולא בנוגע לשום דבר אחר. תדייק בדבריך. אתה מנחש שאני משקר. זה הכול.

גם הסוגד ai27 לאחר שדחקתי אותו לפינה נאלץ להודות שמעולם לא נתפסתי משקר בנוגע לתחזיות שלי והיכולות התיאורטיות שלי, או כל דבר כלשהו, בכלל, אלא שהוא פשוט מנחש זאת. כמוך.
עוד לא תפסתי אותו משקר בזה,
עוד לא תפסת אותי משקר בכלום 😂
אפילו על הכיתת מתקשים שבהתחלה הסתיר חלקית בסוף

נישבר וגילה.
מעולם לא הסתרתי שום דבר על שום כיתת מתקשים ומעולם לא "נשברתי".

שאלתם? עניתי.

גם מתי ששאלתם, זה מתי שעניתי.

מתי שאלתם ועניתי? כל זה קרה כבר בהתחלה של ההתחלה, במרץ של 2022, בשבועות הראשונים של פעילותי בפורום אקטואליה.

גם אין שום סיבה אמיתית להסתיר לימודים בכיתת מתקשים.

ציוני בית-ספר לא אומרים כלום והאינדיקציה שלהם על השכל, היכולת, הכישרון או האישיות של התלמידים היא אפס עגול.

לתלמיד בכיתת מתקשים ולתלמיד בכיתה המדעית יש את אותו הסיכוי להפוך למולטי מיליונרים, ראשי ממשלה או נשיאים, או האיינשטיינים הבאים.

לשניהם יש גם את אותו הסיכוי להפוך למנקי רחובות, נהגי משאיות זבל והומלסים ברחוב.

כל זה עוד מלפני מה שהזכרנו את העובדה שבשנה שלפני ששובצתי לכיתת מתקשים הייתי תלמיד מצטיין ברמה כל-כך גבוהה שהציונים שלי היו גבוהים יותר מציוני תלמידי הכיתה המדעית, כל זה מבלי לטרוח ללמוד בכלל, להכין את שיעורי הבית או להקשיב למורים בשיעורים, והוויכוח היה אם לשבץ אותי בשנת הלימודים הבאה אל הכיתה המדעית או להקפיץ אותי כיתה, כפי מה שרצו לעשות לאמא שלי לפניי, רק שאותה רצו להקפיץ שתי כיתות, וזה היה השלב שבו כפי מה שהחלטתי לחשוף בשבועות האחרונים, אני מצדי הגיתי רעיון למחקר על למידתם הכושלת של התלמידים המתקשים, חירבתי את התעודה של המחצית הבאה והגעתי לכיתת המתקשים בכוונה תחילה והכול לפי התוכנית.

אז אחרי כל זה, מה בדיוק יש לי להסתיר?

גם מה ואיך הסתרתי בדיוק, לטענתך, בהתחשב בכך שעל למידתי בכיתת תלמידים מתקשים דובר כבר במרץ של 2022, מיד כששאלתם?

ובהתחשב בכך שמיד כששאלתם מיד עניתי, איך גם יכולתם לטענתך להפעיל מכבש לחצים שבסופו "נשברתי"?

למה אתה משקר?

לא אוהב שקרים ולא אוהב שקרנים.

בהתחשב בכנותי המופלגת שהוכחה פעמים רבות, והשם שיצא לי כאדם יותר ישר מסרגל, שזה גם אותו השם שיצא לאמא שלי (הפתעה-הפתעה), אני מניח שלא אפתיע אותך אם אספר לך שאני לא אוהב שקרים ואני לא אוהב שקרנים.

בצד החיובי של הדברים, יכול להיות שאתה לא מתכוון אל הדברים כשקרים, אלא זאת פשוט חלק מהטיפשות הרגילה שלך.

בצד השלילי של הדברים, להיות טיפש זה יותר גרוע מלהיות שקרן.
אתה לא מומחה לא לקנוניות ולא לשום דבר אחר. זה הכול בדמיון שלך.

ולא רק זה...:rolleyes:

בשנה שלפני ששובצתי לכיתת מתקשים הייתי תלמיד מצטיין ברמה כל-כך גבוהה שהציונים שלי היו גבוהים יותר מציוני תלמידי הכיתה המדעית, כל זה מבלי לטרוח ללמוד בכלל, להכין את שיעורי הבית או להקשיב למורים בשיעורים, והוויכוח היה אם לשבץ אותי בשנת הלימודים הבאה אל הכיתה המדעית או להקפיץ אותי כיתה
אז אתה אומר שבכיתה ח' היית פנטסטי בלימודים(הכי טוב בכיתה).

ופעם שעברת אמרת שבחצי כיתה ט' היית מצוין.

אני חייב לראות את התעודות של ח' ו ט' להאמין.

יכול להיות שאתה מגזים/משקר.

"מקובל לחשוב שילדים מחוננים הם אלה שמקפיצים אותם כיתה – אך זה ממש לא מחייב. בזמן שהגדרת ילד מחונן על פי משרד החינוך היא רמת IQ של 140 ומעלה – גם מי שיש לו רמת IQ נמוכה יותר, אך עדיין גבוהה מהממוצע, כמו 120 או 130 למשל, יוכל לקבל המלצה מגורם מקצועי להקפצת כיתה."

טענת שאין לך 120-130 איקיו,אז איך יכול להיות שרצו להקפיץ אותך?

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
אז אתה אומר שבכיתה ח' היית פנטסטי בלימודים(הכי טוב בכיתה).

ופעם שעברת אמרת שבחצי כיתה ט' היית מצוין.
לא דובר על כיתה ח' בשום שלב. דובר על כיתה ט', על שתי מחציותיה. זאת מחצית א' של כיתה ט' שבה סיימתי שבע מתוך ארבע עשרה מקצועות הלימוד בהצטיינות (90 ומעלה) מבלי ללמוד, לטרוח, להכין שיעורים או להקשיב בשיעור, ומחצית ב' של כיתה ט' שבה הוצאתי לפועל את תוכניתי (המטורפת על פניה, אבל זה קורה לעיתים יותר קרובות ממה שחושבים) ושובצתי בשלושת השנים הבאות אל כיתת המתקשים.
אני חייב לראות את התעודות של ח' ו ט' להאמין.

יכול להיות שאתה מגזים/משקר.
אתה מתכוון לשתי התעודות של כיתה ט'.

האמת שאני ממילא מתכוון לחשוף באוטוביוגרפיה שלי (זאת הראשונה) את כל 24 התעודות של כל 12 שנות הלימוד. שזה דבר שהולכת להיות הרבה מאוד ציפייה אליו ונורא ירצו לראות אותו בכל העולם. לא חבל להרוס את החשיפה השלמה, המלאה והמוחלטת ולחשוף שני תעודות כבר עכשיו?

חוץ מזה, אחרי שנים שהמתנגדים חיפשו לתפוס אותי בשקרים ולא מצאו כלום, ואף צירפתי פעמים מספר ראיות שונות לטענות שונות והבכתי והשפלתי את המתנגדים עד אפר ועפר, לא הגיע הזמן שתלמדו במקום להשפיל את עצמכם ולבקש עוד ועוד ראיות לדבריי? לא הגיע הזמן שתסיקו מסקנות בכוחות עצמכם באמצעות הפעלת ההיגיון הבריא ולמידה מהעבר? ההיתלות האובססיבית הזאת שלך ושל אחרים בראיות והוכחות על-מנת להאמין לדברים היא עדות בוטה לתבונה לוקה בחסר, חוסר יכולת לחשיבה עצמאית, קשיים בהסקת מסקנות ויכולת אינטלקטואלית לוקה בחסר (ההערה האחרונה בשפת העם: אין מספיק שכל, אתם אנשים טיפשים).

מעבר לבעיות המפורשות הנ"ל שמהן נובעת ההיתלות המוגזמת של אנשים רבים בראיות והוכחות, אותה ההיתלות עצמה היא התנהלות בעייתית מאוד, כי עד שיש הוכחות וראיות רבות מספיק, כולם יודעים את מה שאתה יודע, והידע שלך חסר ערך. צריך לדעת לפני מה שכולם יודעים. צריך להיות חכם מספיק בשביל זה. ככה שכשאתה יודע, הידע שלך עדיין לא מצוי בידיהם של כולם, לכן הוא עדיין איננו חסר ערך, ולכן עדיין יש בו תועלת. והדרך שבה יודעים לפני מה שכולם יודעים, ולפני מה שיש מספיק ראיות והוכחות בשביל באמת-באמת לדעת, היא להיות חכם מספיק בשביל זה. חכם מספיק בשביל להפעיל קצת את הראש ולחשוב על הדברים בצורה לוגית, הגיונית ותבונית, עם הסקת מסקנות וחשיבה עצמאית. מבלי להיות כל-כך תלוי בכל בדל ראיה והוכחה שמגיעים או שמחכים שעוד יגיעו כמו כלבה קטנה.

שזה דבר שאנשים לא-חכמים מתקשים בו מאוד. זה למה זאת כזאת בעיה גדולה של הסוגד שלי SupermanZW לדוגמה, שלא יודע להבדיל בין ימין לשמאל, בין למעלה ללמטה, ובין יום ללילה בלי 12 מחקרים בנושא, חצי תריסר עדויות שמיעה וראיה וסקר שוק.

בעידן המודרני, מלפני המצאת, או אם בעצם יותר אדייק בדבריי, עוד מלפני שחרור מבחני השכל הראשונים, אנשים חושבים שאינטליגנציה היא העיקר. לא מה בן-אדם יודע. אלא כמה מהר הוא שולף/מאחסן/מעבד את הידע שברשותו, ונדמה שהשאלה של כמה ידע מצוי בידיו של אדם, לא מעניינת אף-אחד |פנים|

האינטליגנציה זה העיקר? לא השכל? לא צריך יותר להתאמץ מאשר להעיף מבט בסוגד שלי SupermanZW בשביל לראות מה שווה אינטליגנציה בלי שכל. אם כבר, אז ההפך. אינטליגנציה בלי שכל זה אסון. לבן-אדם יש מנוע טורבו בתוך הגוף ושריפה בתוך התחת והוא לא יודע מה לעשות איתם ונועד מראש לכישלון.

בשביל לראות שכל בלי אינטליגנציה, אתה יותר ממוזמן לפתוח את עמוד הויקיפדיה של תומאס אדיסון.

או להעיף מבט בכיוון של הקיסר קלאודיוס, דונלד טראמפ, שאפשר שלא להסכים עם הפוליטיקה שלו אבל הוא גאון, או לדוגמה אני.

.I rest my case

giphy.gif
"מקובל לחשוב שילדים מחוננים הם אלה שמקפיצים אותם כיתה – אך זה ממש לא מחייב. בזמן שהגדרת ילד מחונן על פי משרד החינוך היא רמת IQ של 140 ומעלה – גם מי שיש לו רמת IQ נמוכה יותר, אך עדיין גבוהה מהממוצע, כמו 120 או 130 למשל, יוכל לקבל המלצה מגורם מקצועי להקפצת כיתה."

טענת שאין לך 120-130 איקיו,אז איך יכול להיות שרצו להקפיץ אותך?
אין שום קשר בין איי-קיו להקפצת כיתה וגם אין סיבה שיהיה. לא רק שאיי-קיו זה לא אומר שכל, כי המבחן לא מנסה למדוד שכל בכלל (אין דבר כזה מבחני שכל. אני הראשון שהמציא כאלו) אלא מנסה למדוד אינטליגנציה, הוא אפילו לא מודד אינטליגנציה, כי הוא נכשל בבוטות לעשות זאת. הטעות המקסימאלית המותרת בפסיכולוגיה היא 5%. הטעות במבחני האיי-קיו המודרניים, מה שרק תרצה, וקסלר, סטנפורד-בינה, זה לא משנה, היא בין 10% ל-16.666% בקירוב. טעות ממוצעת של 13.333%. יותר מכפול, וכמעט פי שלוש, מהטעות המותרת. איי-קיו לא אומר אינטליגנציה. איי-קיו אומר אינטליגנציה נמדדת, ואיי-קיו שנמדד לפי מבחן וקסלר, סטנפורד-בינה, או כל מבחן אינטליגנציה שקיים כיום, משמעותו האמיתית היא אינטליגנציה שנמדדה לא נכון. מבחני האיי-קיו המודרניים לא שווים כלום, וזה במילים עדינות.

אבל רגע, זה נעשה גרוע יותר. לא רק שאין קשר או צריך להיות קשר בין איי-קיו נמדד להקפצת כיתה, אין קשר וגם לא צריך להיות קשר גם בין איי-קיו אמיתי, אילו היינו מסוגלים למדוד אותו, להקפצת כיתה. גם לא בין שכל, נמדד או אמיתי, לבין הקפצת כיתה, ככה שלחוכמתי האדירה שאיננה נגמרת לעולם ושגודלה כגודלם של גרמי השמיים, לא היה שום קשר לעיין גם כן.

הקפצת כיתה מבוססת על ציונים. מי שמקבל ציונים גבוהים ברמה חריגה, ובקנה מידה נרחב וחוצה מקצועות, לדוגמה מחצית התעודה היא הצטיינות, רוצים להקפיץ אותו כיתה.

נראה לך שמדדו את האיי-קיו של אמא שלי כשרצו להקפיץ אותה שתי כיתות, מכיתה א' לכיתה ג'? ממש לא.

דרך אגב, לא איי-קיו אמיתי ולא שכל אמיתי הם הגורם המשמעותי והגדול ביותר בציונים, באופן כללי, גם לא בעקיפין.

הגורם הגדול ביותר והעיקרי ביותר להצלחה הוא עבודה קשה ומרובה.

רק אחרי זה איי-קיו (אמיתי. כלומר אינטליגנציה אמיתית), וגם אז רק במקצועות הריאליים, וגם פה, הוא תופס את המקום השני בגלל השגיאה המטומטמת של מערכות החינוך מסביב לעולם לשים כיום את הדגש על המקצועות הריאליים במקום ההומאניים, כלומר מקצועות האינטליגנציה במקום מקצועות השכל.

במקום השלישי בהשפעה על הציונים, נמצא השכל.

אבל זה הדירוג הכללי והגדול. המקומות הספציפיים של כל דבר עוד משתנים בין תלמיד לתלמיד בהתבסס על כמה יש לו מכל דבר. מדובר בממוצעים ובדירוג כללי.

אצלי לדוגמה זה הפוך לגמרי.

בגלל שלא למדתי, לא הקשבתי ולא עבדתי, אך עדיין קיבלתי ציונים נמוכים, בינוניים וגבוהים, הכול לפי השנה, כשיש שנים עם ציונים גבוהים, אז מידת ההשפעה של העבודה האפסית שלי, הייתה כנראה גם כן שם באזור, כלומר מקום שלישי ואחרון.

בגלל שהאיי-קיו הנמדד שלי הוא 97 לפי הבדיקה שעשו לי בכיתה ה' ובגיל 10 ב-2008 ואז 92 לפי הבדיקה שעשו לי בגיל 17 בכיתה י"ב ובגיל 17 ב-2015, ובכלל בערך 84 בפועל לפי האינטליגנציה האמיתית, אך הציונים עדיין היו על כל המקום, החל מ-0 ועד 100, תלוי גם במחצית ובשנה, כנראה שגם זה לא השפיע יותר מידי, ולכן האיי-קיו מקבל את המקום השני, כמו בדירוג הכללי.

ובגלל שהשכל שלי, הגבוה ברמה חריגה, כנראה כך קיבלתי ציונים גבוהים מאוד, מתי שקיבלתי כאלו, ולכן הוא נמצא במקום הראשון בהשפעתו על ציוניי בזמנו.

ככה הייתי מצטיין במחצית המקצועות מבלי ללמוד, להקשיב, לעבוד או להכין שיעורים, לדוגמה במחצית א' של כיתה ט'.

אינטליגנציה אמיתית (לא מעניין אותי בכלל לדבר על אינטליגנציה נמדדת. מה הטעם כאשר האינטליגנציה הנמדדת שגויה?) נקבעת בראש ובראשונה לפי ביולוגיה ולאחר מכן תורשה.

שכל אמיתי (אפילו אין מבחני מדידת שכל בינתיים מלבד אלו שלי, והם אפילו עוד לא שוחררו) נקבע בראש ובראשונה לפי מעמד סוציו-אקונומי (לדוגמה לפני כחצי שעה אמא חזרה עם קניות מהסופר ב-1,600 שקל, אחרי מה שאתמול חזרה עם קניות מהסופר ב-700 שקל), ולאחר מכן תחומי עניין, תחביבים ואורחות חיים.

xyxy210

Well-known member
הבן אדם חולה נפש
צריך לעזוב אותו בשקט
תעשו לו טובה
ותעבירו אותו להתעלם
עוד תגובה עינינית......רואה אני יודע גם לפרגן לך.... אבל...
הנ"ל בוודאות של למעלה מ 90% הוא נכה פיזית ומוגבל בתנועה.
זו הסיבה העיקרית שלא גוייס.
הנכות הזאת גרמה לו להציג עצמו כעילוי. זו תופעה ידועה.
כבר ציינתי כאן בעבר את שלמה אבן גבירול, שהיה מוכה שחפת ומכוער מאוד, והוא פיתח רגשי עליונות .
מבחינה קוגניטיבית, הוא בהחלט לא טיפש, בעל יכולת הבעה בכתב ראויה לציון.
מעבר לכך, פיננסית, כלכלית ושאר ירקות , אין לו מושג.
המלצתך
"תעשו לו טובה
ותעבירו אותו להתעלם"
היא בהחלט המלצה רואיה.

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
עוד תגובה עינינית......רואה אני יודע גם לפרגן לך.... אבל...
הנ"ל בוודאות של למעלה מ 90% הוא נכה פיזית ומוגבל בתנועה.
זו הסיבה העיקרית שלא גוייס.
הנכות הזאת גרמה לו להציג עצמו כעילוי. זו תופעה ידועה.
כבר ציינתי כאן בעבר את שלמה אבן גבירול, שהיה מוכה שחפת ומכוער מאוד, והוא פיתח רגשי עליונות .
אוי הקנאה, הקנאה :D

הקנאה העזה, הנוראה, הבוערת והמבעבעת :D

רואים שזה שורף :devilish:
מבחינה קוגניטיבית, הוא בהחלט לא טיפש, בעל יכולת הבעה בכתב ראויה לציון.
ככה זה גאונים 🤷‍♂️
מעבר לכך, פיננסית, כלכלית ושאר ירקות , אין לו מושג.
זה למה אני חוזה בקלות רבה וכבדרך קבע דברים שלאחר מכן עולים במאות ובאלפי חוזים? :sneaky:
המלצתך
"תעשו לו טובה
ותעבירו אותו להתעלם"
היא בהחלט המלצה רואיה.
אתה פשוט מקנא בי. זה הכול :sneaky:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
הבן אדם חולה נפש
צריך לעזוב אותו בשקט
תעשו לו טובה
ותעבירו אותו להתעלם
בתור התחלה, ומכיוון שאני רואה שהנושא של כל היחס שאני מקבל כל-כך מפריע לך, ואתה כל-כך מקנא, אז אם כך, אז רק אסביר לך שעם כל הצניעות, אני האדם הכי חכם, מוכשר ומעניין שכותב באתר, וזאת הסיבה למה, למקרה שזה טרד את מנוחתך, השרשורים שלי הם הנצפים ביותר והמוגבים ביותר באתר, ואינספור שרשורים נפתחים עליי כל הזמן על-ידי גולשים מרובים שונים. אני משתדל להיות צנוע בנוגע לזה, אבל מידי פעם מגיע מישהו כמוך שמתפלא ומקנא על כל תשומת הלב ואז צריך להסביר לו את הסיטואציה.

ועכשיו, ומכיוון שאני אינני מראה תסמינים של שום דבר, כמובן שאני אינני חולה נפש. אתה מצד שני, עם חרדות קיומיות כל-כך חזקות שעברת למדינה אחרת מחשש בלתי ריאלי שמא תמות במדינתך, עם פעילות נמרצת במיוחד והשקעת מאמצים עצומים בכתיבת והפצת פוסטים ארוכים של שנאת עמך, שנאת מדינתך ושנאת דתך, ועם כאב עצום שאתה מכיל בתוכך, חוסר אושר בוטה ומרירות עצומה, כפי מה שאלו באים לידי ביטוי בהודעותיך, שזאת אבחנה שכבר חלקתי איתך ועם כל שאר החברים, ושעליה קיבלתי ארבעה לייקים מארבע גולשים שונים, מה שרק מראה כמה אני צודק, אתה מצד שני מפגין די והותר תסמינים בשביל להעלות חשד סביר למחלת נפש, או לכל הפחות להפרעה נפשית כזאת או אחרת, וכשזה בא ממני, לא בתור מישהו שסתם מקלל גולשים בקללות של "חולה נפש, חולה נפש" כמוך לדוגמה, אלא בתור סטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה לקראת סוף התואר שיושב פה וכותב את הדברים בשיא הרצינות, אז זה דווקא אומר הרבה מאוד, בניגוד, כאמור, אליך לדוגמה, שסתם מקלל את כל העולם כהרגלך מתוך כאב, מרירות וחוסר אושר שזועקים עד השמיים, אבחנה שעליה, כאמור, קיבלתי ארבע לייקים מארבע גולשים שונים.

__צילום מסך_26-9-2024_105544_www.tapuz.co.il.jpeg

עכשיו ולאחר תיאור המצב, הגיע שלב האבחנה. עכשיו, עולה השאלה למה? למה אתה ככה? למה אתה כל הדברים האלו?

התשובה לכך היא כמובן סיפור חייך קורע הלב.

גבר בשנות הארבעים לחייו, כישלון כלכלי שהמחירים בארץ היו לו יקרים וזאת בעצם אחת הסיבות, לצד חרדות קיומיות לא ריאליות, שהוא ירד מהארץ ועבר למאוריציוס כדי לאכול, לבלות ולחיות בזול; בחור מרקע צנוע במיוחד, שנולד בקיבוץ, בן להורים קיבוצניקים, האדם הראשון בהיסטוריה של משפחתו ללמוד באקדמיה, "אקדמאי חדש" מה שנקרא, שנכנס לראשונה לאקדמיה ביחד עם הפריפריה, השחורים והמזרחים, גם זה רק הודות לזילות ההשכלה הגבוהה אחרת אף-אחד לא היה יורק בכיוון שלו; גרוש כי אשתו זרקה אותו מכל המדרגות לאחר שהבינה כמה שזה בלתי נסבל לחיות לצדו של גבר שכזה, האישה קיבלה משמורת מלאה על הילדים בגלל חוסר כשירותו לגדל את ילדיו לבדו ובכוחות עצמו, אפילו לא חלק מהזמן ובמסגרת של משמורת משותפת, ואותו איש אף הגדיל לעשות ונטש את ילדיו הקטינים ועבר לצמיתות לחו"ל כחלק מהיותו אותה נפולת של נמושות שעליה דיבר רבין; אדם שסבל מהשמנת יתר בגלל אכילה רגשית כתוצאה מחוסר האושר שלו והמרירות שלו, ירד במשקל במאמץ רב ונפטר מהאכילה הרגשית, אך עדיין לא מאושר, מתוסכל ומריר, שכעת למד והחליף את האכילה הרגשית באמצעות הוצאת עצבים באמצעות קילול זרים באינטרנט.

טוב, נו, אני מניח שעדיפים כעס, תסכול ומרירות מאשר אובדנות, שגם זה כמובן דבר אפשרי לחלוטין שהיה יכול לקרות לך עם חיים מכוערים כל-כך, וסיפור כל-כך קורע לב, וטוב, נו, עוד אני מניח, עכשיו כשאני באמת חושב על זה, שעדיף להוציא את העצבים על חוסר האושר שלך, התסכול שלך והמרירות שלך באמצעות קללות של זרים באינטרנט מאשר אכילה רגשית הגורמת להשמנת יתר ושיכולה לגרור אחריה בעיות בריאותיות.

אבחנתי הסופית והרשמית כסטודנט לתואר ראשון בפסיכולוגיה לקראת סוף התואר וכאיש בריאות הנפש: הפרעת חרדה מוכללת, קווים משמעותיים של נרקיסיזם פגיע, ערך עצמי נמוך, ורווחה נפשית נמוכה.

המלצתי: טיפול אינטנסיבי אצל פסיכולוג קליני פעמיים בשבוע בשיטת CBT (טיפול קוגניטיבי-התנהגותי), כולל בירור מולו לאפשרות וכדאיות למעבר לפסיכיאטר, וקבלת תרופות נוגדות חרדה ונוגדות דיכאון.

תהיה בריא, איש יקר.

אני מאחל לך את כל האושר שבעולם.

מזוודת-עזרה-ראשונה-אדומה-קטנה-scaled.jpg

למעלה