מחפסת כלב קטן לעימוץ (לא למכירה)

elin86

New member
גם בצער בעלי חיים ב"ש

וגם בהסגר של ב"ש עצמו..
מיליון כלבים בעיר הזו, רק לבחור

ruth83

New member
elin86 האם את בטוחה ב100% שבצער בעלי חיים

בב"ש אפשר לבוא, לבחור כלב ולקחת בלי שום תמורה כספית?? ביררת טוב???
בכל אופן אני מודה לך מאד8233

fi0na24

New member
כשמאמצים כלב משלמים סל אימוץ

סל האימוץ כולל את כל החיסונים + שבב + עיקור / סירוס.
וגם סוג של דמי רצינות. ברוב המקרים (לא בכולם, אבל בהחלט ברוב) מה שבא בחינם, ננטש ביתר קלות

ruth83

New member
תודה על התשובות..היבנתי שהרצינות לעמץ כלב

כרוך בתשלום..אתה משלם...אתה רציני..הייה לי כלב 9 שנים והוא נפטר כי פשוט יגיע זמנו.
בזמנו צער בעלי חיים לא מכרו אותם ברגע מסירה..כנירא הזמנים הישתנו ומזלם של הכלבים המיסכנים האלו
סופם בעולם הבא. אני לא מאשימה אף אחד..אני חושבת שהעיריות בכל עיר צריכים לממן אותם עד שהם יעמצו.
מצד שני כדי שלא תישפטי אנשים טובים או לא טובים לגבי טיפול בכלביהם.. או בגלל ששילמו עבורם.
לא הכל שחור ולבן..ההגרסיביות שלך היא מיותרת ולא מתאים "לאנשים טובים" לטיפול בכלב שלכם.

wgaf

New member
חייבים לשלם

זה בשביל שלא יהייה לך משתלם לקחת כלב בחינם ולמכור אותו לניסויים באוניברסיטה או למסעדה סינית.

elin86

New member
למה בלי תמורה כספית?

את מקבלת כלב מחוסן עם שבב ומסורס/מעוקר.. זה עולה כסף
אין שום סיבה שתקבלי אותו בחינם
לגדל כלב עולה לא מעט, הטיפולים הראשוניים האלו ניתנים בהנחה משמעותית.. לא ציינת בהודעה שלך שזה רק בחינם..
את רוצה בחינם צאי לרחוב, אספי כלב, כל הטיפולים בו יעלו לך פי כמה מעלות של סל אימוץ

כמה דברים

ראשית אנשים לא יצרו קשר איתך , אם את מעונינת לאמץ את אמורה ליצור קשר - סוג של להראות רצינות ונכונות להשקיע בכלב.
דבר שני- לא לקניה את מתכוונת ללא שום עלות כספית? גם זה לא יקרה במקומות רציניים שבהם הכלב אכן מטופל, מסורס ומחוסן. במקומות כאלה תידרשי לסל אימוץ, כזה או אחר על סך כמה מאות שקלים. גם בזה יש להראות רצינות כי הרי ברור לכל מגדל כלב שזה עולה כסף, עולה לחסן, להאכיל, לקחת לבדיקה וטרינרית, לרכוש קולר ורצועה ולעיתים כמה שיעורי אילוף...

שיהיה בהצלחה

ruth83

New member
תודה מיקי מהי..עניתי כבר לתגובות למעלה.יום טו

אל תיפגעי

מטרת התגובות היתה להסביר את התשלום מצד טובת הכלב.
הרי אנשי העמותות אינם מכירים את מי שבא לאמץ והם רוצים למנוע אימוץ למטרות לא טובות או על ידי אנשים שאין להם מושג מה לפניהם.
מאחר וציינת כי את מעונינת בכלב מסורס ומשובב- שזה כשלעצמו מצויין ענינו לך שיש לזה תשלום ושתשלום נמוך מכפי שהיה עולה לך להעביר אותו דרך הפרוצדורות הללו בעצמך.

שיהיה בהצלחה רבה

יד2

yad2.co.il
בלוח של הכלבים יש הרבה פירסומים של אנשים
פרטיים שמוסרים את הכלב שלהם ללא עלות בכלל.
זה הרבה עבודת חיפוש, וזה לעבור על המון המון מודעות,
במיוחד אם הדרישות הן ספציפיות, אם נניח הגיל פחות משמעותי,
או שאת מוכנה לנסוע רחוק לאסוף את הכלב, יהיה יותר מגוון של אפשרויות.
בכל אופן, כמו שכבר אמרו לך, זה לא שיפנו אליך, את תצטרכי לעשות עבודת חיפוש רצינית.

עמית184

New member
מילה קטנה לגבי סלי האימוץ, שבד"כ עולים כ-600

ש"ח (או מעט יותר). לרוב הם כוללים את ניתוח העיקור/סירוס (העתידי, על החשבון, או שבוצע כבר ועלה כסף) ואת החיסונים הראשונים (משושה וכלבת) וכן שבב, ששוב - או העתידיים, על החשבון, או שבוצעו כבר ועלו כסף.

בכל מקרה, גם אם נניח היית פשוט אוספת כלב מהרחוב (גם זו מצווה! אולי המצווה הכי גדולה) או אם היית מקבלת חינם אין כסף ממישהו כלב לאימוץ (למשל ביד2) - עלות אותם טיפולים (סירוס/עיקור, שבב וחיסונים ואגרה) היו מסתכמים בסכום כמעט כפול מעלות סל האימוץ. (למשל: רק עיקור עשוי לעלות כמעט אלף שקל. לפחות 700. סירוס 500 או 600 שקל, ועל זה להוסיף את עלויות החיסונים, הכלבת, השבב והאגרה - עוד כמה מאות שקלים), כך שבסופו של דבר סל האימוץ שמשולם לעמותה בעת האימוץ הוא דווקא כדאי מאוד וחסכוני עבור המאמץ.

ruth83

New member
מודה לכל התשובות..אין צורך לקבלם יותר כי

בניגוד לדעותכם קיבלתי לא פחות מי 10 קריאות של אנשים שמעוניינים למסור את כלבם ,מסיבה זו או אחרת, בחינם.
8 מהם כבר מעוקרים..עם כל החיסונים וכו. .כו.. אפילו יש אנשים שמציעים לי את האוכל שנישאר להם וכל מני פריטים לטיפולו.
אגב..זה מראה לנו שלא כל דבר זה כסף בעולם הזה..ישנם גם אנשים טובים.
נ.ב. ישנם כלבים שכבר עברו עיקור אצל הבעלים הקודמים ושילמו עבורו..גם את החיסונים..האם אחרי שבוע שבועיים
שנמסר לצער בעלי חיים..השאלה מדוע חייבים לשלם שוב על העיקור שכבר בוצע קודם??? כמה פעמים חייבים לשלם עבור עיקור אחד??
האם אפשאר לסרז אותו כלב יותר מפעם אחד?? ולחסם אותו יותר מפעם בשנה???
אין לי היתנגדות לשלם עבור הטיפולים האלה אם לא נעשו קודם..האם עכשיו אני מובנת יותר טוב???
חבל שישנם אנשים שמתקשים להבין זאת. שוב אני מודה לכולכם..אני חושבת שאין צורך ליותר תשובות כי בטוחה אני
שמצאתי את מבוקשתי..למורות תשובותכם.

עמית184

New member
תסלחי לי מאוד, אבל האמירה שלך:

"לא כל דבר זה כסף בעולם הזה..ישנם גם אנשים טובים" היא מקוממת מאוד. קל אולי לומר ש"לא כל דבר זה כסף בעולם הזה" ממקום שבתך מול המקלדת, אבל נסי נא לקיים עמותה להצלת כלבים, בית מחסה להצלת כלבים או אפילו סתם לפעול באופן אישי להצלת כלבים תוך קיום האימרה הכל כך פשטנית ש"לא כל דבר זה כסף בעולם הזה".

עמית184

New member
אה, כן, ועוד מילה (לגבי "אנשים טובים"):

אין ספק ש"אנשים טובים" אלו אותם אנשים שמנסים להיפטר מכלביהם הפרטיים ושמוסרים אותם חינם אין כסף לכל דורש ביד2 העיקר להיפטר, ולא חו"ח פעילי העמותות שפועלים להצלת כלבים.

wgaf

New member
את לא הבנת כלום

התשלום הוא אמצעי סינון. ואחד החשובים שבהם.
התשלום מונע תרחיש שבו נוכל יקבל כלב חינם ובמטרה למכור אותו( לניסויים, או למסעדות וכו) בהופכו תוכנית זדונית שכזו ללא משתלמת באופן מובנה.

וכל מה שנותר הוא רק לגנות אדם שמוסר ללא תשלום כלב לאדם שאינו מוכר לו.

למעלה